ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


            Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης η Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Κωπηλασίας υπεύθυνη για την ανάπτυξη κα Δήμητρα Γιαννιού η οποία πραγματοποίησε δρομικά, σωματομετρικά και ειδικά εργομετρικά τεστ στους αθλητές και τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης με χρονολογία γέννησης 2001, 2002 και 2003.
            Συνολικά 29 κωπηλάτες και κωπηλάτριες του Ν.Ο.ΚΑΤ. πήραν μέρος στα τεστ υπό την επίβλεψη των προπονητών του τμήματος κου Γ.Μπικογιάννη και κας Κ.Φυτοπούλου. Η κα Γιαννιού δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη, τόσο με το πλήθος, όσο και με τις επιδόσεις των νεαρών αθλητών. Παράλληλα η Ομοσπονδιακή Προπονήτρια ενημερώθηκε για την πορεία και των μεγαλύτερων αθλητών του τμήματος που παλιότερα είχαν επιλεγεί και συμμετείχαν σε προπονητικά καμπ ανάπτυξης επιλεγμένων αθλητών κωπηλασίας, και εξέφρασε την ικανοποίησή της όταν διαπίστωσε ότι στο σύνολό τους συνεχίζουν να προπονούνται αλλά και να διακρίνονται πανελληνίως σε μεγαλύτερες πια κατηγορίες.

            Η συγκεκριμένη επίσκεψη της Ομοσπονδιακής Προπονήτριας κας Γιαννιού ήταν η πρώτη για την περίοδο προετοιμασίας 2014-2015, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες. Στόχος του προγράμματος ανάπτυξης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας είναι ο εντοπισμός και η ανάδειξη νέων ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών κωπηλασίας από όλη την Ελλάδα.