ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΡΙΑΝΑ: «ΕΙΜΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ»

Το μεγάλο δράμα της Ριάνα: «Είμαι ντροπαλή και δεν με πιστεύουν» [photos]


Είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο προκλητικές ποπ ερμηνεύτριες στον κόσμο και έχει φωτογραφηθεί τόσες φορές χωρίς ρούχα, ώστε οι θαυμαστές της γνωρίζουν κάθε ίντσα του αψεγάδιαστου κορμιού της. Η 26χρονη σταρ από τα Μπαρμπέιντος στην πρόσφατη συνέντευξή της - μαζί με φωτογράφηση - για το περιοδικό ELLE μάς αφήνει με το στόμα ανοικτό.
Η Ριάνα (Rihanna) ισχυρίζεται ότι είναι ντροπαλούλα και ο κόσμος δεν το εισπράττει - απορούμε και εμείς γιατί; Μεταξύ άλλων προσωπικών πληροφοριών που αποκαλύπτει είναι ότι: Η καλύτερη θεραπεία για το hangover είναι ο πάγος, το κινέζικο φαγητό και έτοιμες πετσέτες δίπλα στη λεκάνη της τουαλέτας. Επίσης, αν δεν ήταν ποπ σταρ θα ήταν «καλή σύζυγος», αν και ο μεγαλύτερος φόβος της είναι η ... γέννα! Η Ριάνα εκμυστηρεύεται στο ELLE ότι «κάθε άντρας που μου λέει τι να κάνω είναι σέξι» - φράση που θα έκανε τους απανταχού ψυχαναλυτές να σκίσουν τα πτυχία τους στην ποδιά της!Το μεγάλο δράμα της Ριάνα: «Είμαι ντροπαλή και δεν με πιστεύουν» [photos]
Για το τέλος φυλάξαμε την τελευταία φορά που η «Ριρί» είδε σταρ του Χόλιγουντ και ψάρωσε: όταν γνώρισε τον Άαρον Πολ (Aaron Paul) τον καταπληκτικά υπέροχο Jesse Pinkman στην βραβευμένη αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Breaking Bad»). Η Ριάνα αναμένεται να κυκλοφορήσει τον όγδοο κατά σειρά δίσκο της τον Δεκέμβριο με πιθανό τίτλο «Lost Files», τον οποίο οι θαυμαστές της περιμένουν πως και πως γιατί είναι η πρώτη φορά που κάνει πάνω από έναν χρόνο να κυκλοφορήσει νέα δουλειά της.
(Η Ριρί έκανε άλλη μια "ντροπαλή" φωτογράφηση για το περιοδικό Esquire, όπου πιθανότατα είχε ξεχάσει όλα αυτά που δήλωσε για στο ELLE...)
Χ.Τ.