ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ο Καρατζαφέρης βγάζει στη σέντρα τον Άδωνι Γεωργιάδη

adwnis_karatsaferisΤον Άδωνη Γεωργιάδη ψάχνει εναγωνίως ο Γιώργος Καρατζαφέρης, παρά τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει με τις αποκαλύψεις για τις offshore. O βουλευτής όμως δεν απαντά σε κάνενα από τα τηλέφωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες,ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ προσπαθεί να στείλει ένα μήνυμα στον Γεωργιάδη το οποίο θα αντιληφθεί όπως υποστηρίζει ο Καρατζαφέρης πλήρως.
Σε συνεργάτες του πάντως ο Καρατζαφέρης υποδεικνύει τον Άδωνη Γεωργιάδη ως αυτόν που έκανε περίεργες ερωτήσεις στη Βουλή με συνυπογράφοντα τον Αθανάσιο Πλεύρη.Συγκεκριμένα ……..
………….με την ερώτηση που υπέβαλε ο Γεωργιάδης στις 14 Σεπτεμβρίου του 2010,ρωτά τον Υπουργό Άμυνας γιατί στη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας για τα Super Puma δεν υπογράφονται ρήτρες και γιατί δεν υλοποιούνται έργα Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων. Ο Άδωνις σήμερα υποστηρίζει πως η ερώτησή του αυτή δείχνει το ενδιαφέρον του για μια συμφέρουσα αγορά και όχι πίεση υπέρ της εταιρείας και μεσαζόντων. Όπως όμως σημειώνει στους συνεργάτες του ο Γιώργος Καρατζαφέρης, από την απάντηση του Υπουργού Άμυνας σε αυτή την ερώτηση του Άδωνη Γεωργιάδη φαίνεται πως όταν οι συμφωνίες είναι διακρατικές,δηλαδή χωρίς τη μεσολάβηση ενδιάμεσων και προμηθευτών ,δεν υπάρχουν ούτε ρήτρες εκατέρωθεν ούτε αντισταθμιστικά.
Γιατί λοιπόν ο Άδωνις ζητάει επίμονα να να υπάρξουν παρανόμως αντισταθμιστικά τα οποία όπως έδειξε η υπόθεση Τσοχατζόπουλου δεν ήταν τίποτα άλλο από το δομημένο σύστημα της μίζας; 
Στην ερώτηση αυτή μάλλον πρέπει να απαντήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αν δεν θέλει να απαντήσει στον κουμπάρο του Καρατζαφέρη,μπορεί δημοσίως γιατί όπως φαίνεται είναι μια σοβαρή απορία.
erotisiadoni
Στην ερώτηση ο Άδωνις Γεωργιάδης ρωτά τον υπουργό γιατί δεν υλοποιούνται έργα αντισταθμιστικών ωφελημάτων ενώ γνωρίζει ότι στις διακρατικές συμφωνίες δεν ισχύουν. Δηλαδή ο Καρατζαφέρης κατηγορεί το Γεωργιάδη ότι επιμένει παρανόμως για αντισταθμιστικά ωφελήματα τα οποία όπως αποδείχθηκε στην υπόθεση Άκη είναι ο τρόπος για να δίνονται οι μίζες.
μέσω ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ