ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Football League: Νέα αναβολή στο πρωτάθλημα

Η απόφαση της ΕΠΟ, να μην ορίσει διαιτητές σημαίνει την αναβολή της αγωνιστικής για δεύτερο συνεχόμενο  σαββατοκύριακο, στο πρωτάθλημα της FootballLeague.  


Στις  ομάδες επικρατεί σκεπτικισμός.  Με τα σημερινά δεδομένα είναι άγνωστο πότε θα ξαναπαίξουν ποδόσφαιρο και πότε θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της FootballLeague. Οι ομάδες ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο το Σαββατοκύριακο, οι εξελίξεις δεν ήταν οι ανάλογες καθώς η ΕΠΟ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν όρισε διαιτητές.



Η αναβολή προκαλεί αλυσιδωτά προβλήματα. Ζήτημα πρώτο. Πότε θα διεξαχθούν οι αγωνιστικές. Για να γίνει κατανοητό στις 30 Νοεμβρίου ήταν να διεξαχθεί η 10η αγωνιστική ενώ σήμερα δεν είναι σίγουρη, ούτε καν η 6η. Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η πρώτη αναβολή αφορούσε τον θάνατο του φιλάθλου Κώστα Κατσούλη στον αγώνα Ηρόδοτος -Εθνικός.

Το μόνο σίγουρο, όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, είναι ο ορισμός εμβόλιμων αγωνιστικών, χωρίς καλύτερη δυνατή λύση. Αυτή την στιγμή φαίνεται αποτελεί την μοναδική λύση, εκτός και το πρωτάθλημα τελειώσει τον Ιούλιο!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.  Το συνδρομητικό κανάλι, έχει κάνει προγραμματισμό του, για το πρωτάθλημα της Football  Leagueκαι τώρα τινάζεται στον αέρα.  Θα είναι δύσκολο η κάθε αγωνιστική να μοιράζεται σε τρεις μέρες, αν υπάρχει και εμβόλιμη αγωνιστική.  Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σχέδια της FootballLeagueείναι να οριστεί αγωνιστική στις 27 και 28 Δεκεμβρίου, ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Παράλληλα στον αέρα είναι και η αναμέτρηση Πιερικού-Ολυμπιακού Βόλου που δεν έγινε λόγω του διεθνούς τουρνουά Νέων στην Κατερίνη καθώς και το Επισκοπή-Παναχαϊκή.  Το παιχνίδι είχε αναβληθεί, καθώς στο γήπεδο της Επισκοπής διεξάγονταν έργα και ορίστηκε να διεξαχθεί στις 26 Νοεμβρίου.