ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Λ. Λαζόπουλος: "Τρίτος Καρατζαφέρης του συστήματος ο Στ. Θεοδωράκης" (Video)




OΛάκης Λαζόπουλος στην χθεσινή εκπομπή "Τσαντίρι" έδωσε την δική του ερμηνεία για τις θέσεις που έχει εκφράσει ο πρώην δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης και ιδρυτής του "Ποταμιού". «Ο τρίτος Καρατζαφέρης του συστήματος, τον οποίο πήρε το σύστημα της διαπλοκής για να μην υπάρξει ποτέ ανατροπή στο υπάρχον σύστημα, δεν ξέρετε ποτέ γιατί τον ετοιμάζουν»... «...ξέρει αυτός γιατί τον ετοιμάζουν. Η πνευματική τύφλωση που έχουν επιβάλει τα κανάλια σε νοήμονες ανθρώπους είναι εντυπωσιακή. Έχει απίστευτη ασυλία... 
στα κανάλια. Δεν τον ρωτούν ποτέ τίποτε».


Και συνέχισε καταγγέλλοντας τους «χρυσούς μισθούς» της ΕΡΤ που λάμβανε ως εργαζόμενος εκεί  ο Σταύρος Θεοδωράκης.  Εξήγησε ότι αναφέρεται σε αυτό «γιατί τα χρήματα είναι του Δημοσίου. Τα ιδιωτικά κανάλια μπορούν να δίνουν ότι θέλουν. Όποιος όμως παίρνει χρήμα δημόσιο πρέπει να μας εξηγεί ορισμένα πράγματα». Και πρόσθεσε «με ποια προσόντα πήρε εκείνη την περίοδο τα τριπλάσια χρήματα από όλους τους υπόλοιπους; Ποιος του έδωσε χρήματα μελλοντικής επιτυχίας;».

Αναφέρθηκε επίσης στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη που εξυμνούσε την δραχμή λέγοντας ότι «η οικονομία το 1974 ήταν κούκλα»!

Κατ. Μπρ.από avgi