ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Χριστοφοράκος – Η κατάθεση βόμβα: Έπαιρνα εντολές από το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη για τις μίζες! Θα μας πάρετε το σπίτι μιζωμένα τσογλάνια; Θα σας γαμήσουμε ότι έχετε και δεν έχε3τε... όποιον πάρει ο Χάρος, κλέφτες, απατεώνες, μιζωμένα σκουλήκια!


Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ!
Ήθελαν να μας πείσουν ότι ο Τσουκάτος έπαιρνε τις βαλίτσες για να τις δίνει σε …υπαλλήλους! Έρχεται λοιπόν η ομολογία Χριστοφοράκου που την κρατούσαν επτασφράγιστη για να τα τινάξει όλα στον αέρα. Τι λέει; Ότι έπαιρνε εντολές από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ακόμα και για τον τρόπο και τον τόπο που θα... γίνουν οι πληρωμές της μίζας. Και βέβαια ο Τσουκάτος δεν ήταν …συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των μιζαδόρων, αλλά ο εντεταλμένος από το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη. Μήπως ξεχνά κανείς την θέση Τσουκάτου στην κυβέρνηση Σημίτη; Ήταν ή δεν ήταν ο «στρατηγός»; Ο άνθρωπος με το κόκκινο τηλέφωνο που μπορούσε ακόμα και να επικοινωνεί με τριψήφιο απ” ευθείας στον Άρειο Πάγο;
Άρα η ομολογία Τσουκάτου ότι πήγαινε τα χρήματα στο ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνεται. Το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα λειτουργεί παράνομα εδώ και μία δεκαετία.
Από olympia μέσω Σίβυλλα

Σεισμός! Διέρρευσε η «απαγορευμένη» κατάθεση Χριστοφορακου στο Μοναχο! «Με εντολή των Γερμανων δίνονταν οι μίζες στους πολιτικούς»! 
ΓΙ” ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΗ! Ολα τα ονόματα!
Σεισμό αναμένεται να προκαλέσει στο πολιτικό σκηνικό η διαρροή ολόκληρης της κατάθεσης Χριστοφορακου στον εισαγγελέα του Μονάχου λίγο μετα την φυγάδευση του απο την Ελλαδα.
Στην καταθεση – βομβα, ο Χριστοφορακος αποκαλυπτει πως οι μίζες στους Ελληνες πολιτικούς δινόντουσαν απ” ευθειας απο… την Γερμανία!
Αυτή η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ τεκμηριώνει αυτο που το Ολυμπια υποστηρίζει απο την πρώτη στιγμή: Η Γερμανική κυβερνηση οχι μονον γνωριζε, αλλά και υπαγόρευε μέσω της μητρικής εταιρειας, σε ποια πολιτικα πρόσωπα θα δοθούν οι μίζες. Γι” αυτο και η Ελλαδα συνεχίζει να ειναι υπόδουλη της Γερμανίας, αφού οι λαδωμενοι πολιτικοί ειναι έρμαια των γερμανικών συμφεροντων.
Σε πρακτικό επιπεδο, ο Χριστοφορακος ομολογεί οτι τα μαύρα ταμεια δεν ειναι καθόλου μαύρα, αλλά εταιρικά της μητρικής εταιρειας!  
Βάσει λοιπον της κοινοτικής νομοθεσίας, η Ελλαδα μπορει να απαιτήσει επιστροφή κάθε τιμήματος που εχει καταβάλλει στην Siemens αλλά επίσης να πετάξει έξω την εταιρεια απο κάθε δραστηριότητα εντός ΕΕ!
Αντ” αυτου, διαχρονικά οι κυβερνήσεις με αποκορύφωμα την συγκυβέρνηση προσπαθούσαν απλως να συγκαλύψουν το σκανδαλο ή να τα βρουν με γελοία ποσά αποζημιώσεων!