ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου, στην ομάδα του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης που πρώτευσε στον «Πανελλήνιο Διαγωνισμό για τη συμμετοχή στη 13η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

28ης  Οκτωβρίου 40, Κατερίνη    

                                                                        e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr
                                                                        ιστοσελίδα: www.pkm.gov.gr
                                                                        τηλ.: 2351351208

                                                                        Κατερίνη, 23  Δεκεμβρίου 2014





Από καρδιάς εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια  στους μαθητές του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης, Παναγιώτα Γεροντίδου, Πολύμνια  Γώττα και Ευστράτιο
Ντόβα και στο Χημικό και υπεύθυνο Εργαστηρίου του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης, Γεώργιο Κωνσταντινίδη, για την πρωτιά που κατέκτησαν στην πρώτη φάση του Μαθητικού διαγωνισμού E.U.S.O. 2015  «Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τη συμμετοχή στη 13η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών».

Η εν λόγω διάκριση επιβραβεύει τους κόπους και τις προσπάθειες των παιδιών αποδεικνύοντας ότι ένας στόχος επιτυγχάνεται-  με  κοινό όραμα,  καλή συλλογική εργασία, οργάνωση και μεθοδικότητα- αποτελώντας   πρότυπο για τους νέους, που χρειάζονται να έχουν ελπίδα, όνειρα και φιλοδοξίες. Άλλωστε, η βράβευσή τους μας χαροποιεί, μας γεμίζει υπερηφάνεια και προβάλει με τον καλύτερο τρόπο την Πιερία.


Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και εγώ προσωπικά από τη θέση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία και δράση που προάγει τη γνώση και τη δημιουργικότητα των παιδιών και εύχομαι  ολόψυχα στους μαθητές  υγεία, καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.



Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου