ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Σεξ, χρήμα ή ύπνος; Δείτε τι θέλουν οι γυναίκες!

http://iatros4u.gr/

woman-in-lingerie-in-bed
Μπορεί κάποτε το σεξ να ήταν η… νούμερο ένα επιλογή, φαίνεται όμως πως πλέον τα πράγματα για τις σύγχρονες γυναίκες έχουν αλλάξει… Αντιθέτως προτιμούν έναν καλό υπνάκο ή να παίξουν με το κινητό τους, παρά να κάνουν σεξ!

Στη νέα παγκόσμια μελέτη έλαβαν μέρος περισσότερες από 4.300 γυναίκες από τη Βρετανία, τη Βραζιλία, την Κίνα και τις ΗΠΑ οι οποίες και συμπλήρωσαν αναλυτικά ερωτηματολόγια, τα οποία αφορούσαν πλήθος θεμάτων, όπως σεξ, ύπνος, οικονομική κατάσταση, τεχνολογία και οικογενειακά προβλήματα.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 68% των Βρετανίδων, το 60% των Αμερικανίδων αλλά και το 70% των γυναικών από την Κίνα δήλωσαν ότι προτιμούν έναν καλό ύπνο το βράδυ από το να κάνουν σεξ.
Οι Βραζιλιάνες φαίνεται πως παραμένουν οι πλέον… καυτές γυναίκες αφού μόνο το 38% επέλεξαν ως πρώτη προτεραιότητα τον ύπνο!
Σε ΗΠΑ και Βρετανία το σεξ είναι υποδεέστερη προτεραιότητα και από την τεχνολογία, δεδομένου πως οι περισσότερες γυναίκες ανέφεραν πως θα προτιμούσαν να περάσουν τρεις μήνες δίχως σεξ παρά δίχως το κινητό ή το τάμπλετ τους.
Προχωρώντας ένα βήμα ακόμη παραπέρα στην υποβάθμιση του σεξ ως αναζωογονητικής δραστηριότητας, το 80% είπαν επίσης ότι θα προτιμούσαν τα χρήματα έναντι του σεξ αλλά και της κοινωνικής δύναμης! Και όπως εξήγησαν στις απαντήσεις τους, δεν θέλουν να γίνουν πλούσιες, αλλά επιθυμούν οικονομική σταθερότητα…