ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί οι άντρες οδηγούνται στο διαζύγιο

Γιατί οι άντρες οδηγούνται στο διαζύγιο

Οι αιτίες που οδηγούν τα ζευγάρια να παίρνουν χωριστούς δρόμους

Βάζουμε και στοίχημα ότι στην κορυφή της λίστας για τους λόγους που οι άντρες παίρνουν διαζύγιο, περιμένετε να δείτε την απιστία!

Κι όμως, κάθε χρόνο ακόμα και οι άντρες που έχουν τις πιο πιστές γυναίκες του κόσμου καταθέτουν αίτηση διαζυγίου! Τι σημαίνει αυτό; Ρωτήσαμε τους σύμβουλους σχέσεων να μας πουν ποιες αιτίες κάνουν τους άντρες να θέλουν να χωρίσουν και οι απρόσμενες απαντήσεις τους αποτελούν ενδείξεις για το πώς μια γυναίκα μπορεί να κρατήσει το γάμο της στερεό.

Έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας


Οι άνδρες κατανοούν το γεγονός ότι οι γυναίκες αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Αλλά υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του «έχω βάλει μερικά κιλά» και του «έχω βάλει τόσα κιλά που με ανακάλυψε το Discovery Channel σε μια παραλία και αποφάσισε να το κάνει ρεπορτάζ». 

Ο Sherry Amatenstein, ο οποίος είναι οικογενειακός σύμβουλος στη Νέα Υόρκη λέει «Αν μια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται αρκετά για την εικόνα της, ο άντρας της αργά ή γρήγορα θα αναρωτηθεί αν ενδιαφέρεται ακόμα για εκείνον». Άλλωστε την ίδια απορία δεν θα είχατε κι εσείς αν ο σύντροφός σας δεν ασχολιόταν καθόλου με την εμφάνισή του; Πετάξτε λοιπόν τα γκρι εσώρουχα, φρεσκάρετε τη ρίζα των μαλλιών σας και ανανεώστε λίγο την γκαρνταρόμπα σας!