ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Σε επιφυλακή η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας λόγω του χιονιά- Σε εξέλιξη ο αποχιονισμός του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ


28ης  Οκτωβρίου 40, Κατερίνη      e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr
                                                                    ιστοσελίδα: www.pkm.gov.gr

Τηλ.: 2351 –351208
Fax:  2351 – 351207                             Κατερίνη, 31 Δεκεμβρίου  2014


                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Επί ποδός βρίσκεται η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας αποδεικνύοντας έμπρακτα υψηλό βαθμό ετοιμότητας για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που έχουν προκληθεί εξαιτίας της χιονόπτωσης που σημειώθηκε στην Πιερία.


Μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας από τα ξημερώματα βρίσκονται στους δρόμους προκειμένου να διατηρήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο με ρίψη αλατιού και καθαρισμό του οδικού  δικτύου  ευθύνης της Π.Ε. Πιερίας.


Σε επιφυλακή το αυτοτελές τμήμα  Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε.Πιερίας,   που ενημερώνει εγκαίρως για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.


Υπό την εποπτεία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου, η εφαρμογή του σχεδίου  αποχιονισμού από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Πιερίας. Μέχρι στιγμής η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά με την Αντιπεριφερειάρχη να εμφανίζεται ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων.


Οι πολίτες θα πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και σε περίπτωση ανάγκης μπορούν να επικοινωνούν με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας (Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη). Παρακαλούνται οι πολίτες να τηρούν τα μέτρα της τροχαίας και να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες.