ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Γελάει ο κόσμος με τον Άδωνη: «Εάν η χώρα δεν κάνει εκλογές, τα μέτρα θα είναι λιγότερα»

Γελάει ο κόσμος με τον Άδωνη: «Εάν η χώρα δεν κάνει εκλογές, τα μέτρα θα είναι λιγότερα»Μετά την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, εξερχόμενος της Βουλής, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε το αποτέλεσμα υπογραμμίζοντας: «Η τρίτη ψηφοφορία δεν θα έχει καμία σχέση με τις δύο πρώτες, διότι όλοι θα γνωρίζουν πως δεν θα έχει επόμενη, τέταρτη ψηφοφορία. Δεν είχε ευθύνη η ψήφος σήμερα».
Ο ίδιος πρόσθεσε πως ………..
……….«εάν η χώρα δεν κάνει εκλογές, τα μέτρα θα είναι λιγότερα, γιατί δεν θα υπάρχει στο τραπέζι της τρόικας η παράμετρος της πολιτικής αστάθειας», για να προσθέσει πως «οι απαιτήσεις της τρόικας για το δημοσιονομικό κενό εδράζονται πάνω στο σενάριο της πολιτικής αστάθειας».


Κοινώς μέτρα και υπάρχουν και θα τα πάρουν αδιαμαρτύρητα οι Σαμαροβενιζέλοι αν τελικά ψηφιστεί (με κάποιο Χριστουγεννιάτικο θαύμα) o Στ. Δήμας ώς Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Επομένως πλέον η κινδυνολογία είναι για το ΠΟΣΑ θα είναι τα μέτρα και όχι αν υπάρχουν.
Ουσιαστικά ο Ά. Γεωργιάδης ομολόγησε γιατί επισπεύθηκε η διαδικασία Προέδρου της Δημοκρατίας. Γιατί έπρεπε να πάρουν μέτρα αλλά δεν μπορούσαν. ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΠΕΣΕΙ.
Τώρα πλέον και οι ίδιοι το ξέρουν ότι απομένουν τα τυπικά…
Το Χωνι