ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Έρευνα: Λεσβιακό σεξ = περισσότεροι οργασμοί!


tumblr li6ij1XmsJ1qe7calo1_500
Οι ομοφυλόφιλες γυναίκες απολαμβάνουν πολύ περισσότερο το σεξ από τις ετεροφυλόφιλες! Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει έρευνα που αποθεώνει… το λεσβιακό σεξ!  

Όπως προκύπτει από τη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Sexual Medicine, οι ομοφυλόφιλες γυναίκες έρχονται σε οργασμό κατά 74.7% στις ερωτικές τους επαφές, ενώ οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες κατά 61,6% και οι αμφιφυλόφιλες έρχονται σε οργασμό στο 58% των ερωτικών επαφών τους.
Σύμφωνα με την τους ειδικούς, οι γυναίκες που αυτοπροσδιορίζονται ως λεσβίες είναι πιο άνετες με το σεξ και αισθάνονται πιο οικεία με το γυναικείο σώμα και γι αυτό είναι σε θέση να προκαλούν περισσότερους οργασμούς στις γυναίκες συντρόφους τους. «Οι γυναίκες γνωρίζουν τις γυναίκες» τονίσουν οι ερευνητές που επισημαίνουν ότι το υψηλότερο ποσοστό οργασμών στις ομοφυλόφιλες γυναίκες μπορεί να είναι αποτέλεσμα της αυξημένης γνώσης τους για τη γυναικεία σεξουαλικότητα και το γυναικείο σώμα.
Στην ίδια έρευνα, αποκαλύφθηκε ότι περίπου μία στις τρεις γυναίκες έχει έρθει σε προχωρημένη ή μη σεξουαλική επαφή με άλλη γυναίκα και της άρεσε.