ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Διάσημη σεξολόγος συμβουλεύει: «κοιμηθείτε με όσους περισσότερους άνδρες μπορείτε! Δεν υπάρχει ο κ. Τέλειος!»

0305 sexywoman_483x300_1
«Κοιμηθείτε με όσους περισσότερους άνδρες μπορείτε και μην έχετε υψηλά στάνταρντς», αυτά συμβουλεύει όλες τις γυναίκες ανά τον πλανήτη η 31χρονη sex-coach και πρώην μαία Λόρεν Μριμ!

Η sex coach, η οποία έχει κοιμηθεί μέχρι τώρα με εκατό άνδρες, μέσα από το νέο της βιβλίο «Οι νέοι κανόνες του σεξ» διαμηνύει στις γυναίκες να μην χάνουν τον χρόνο τους για να βρούνε τον Κύριο Τέλειο, αντ' αυτού να δοκιμάζουν πολλούς σεξουαλικούς συντρόφους.
Η ίδια έχει αυτή την στιγμή ταυτόχρονη σχέση με οκτώ άνδρες!
Η πρώην μαία γεννήθηκε σε μια μεσοαστική οικογένεια με έντονη θρησκευτική πίστη κάπου στο Orange County της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Μετά από κάποιες αποτυχημένες σχέσεις, κατάλαβε ότι η προσπάθεια να βρει σύντροφο την τραυμάτιζε ψυχικά γιατί απογοητευόταν και έτσι αποφάσισε να αλλάξει πορεία.
«Το σεξ σου δίνει ενέργεια, τα ραντεβουδάκια είναι κουραστικά», αναφέρει στην εφημερίδα The Telegraph. «Οι γυναίκες ψάχνουν από μικρές κάποιον να τις παντρευτεί γιατί έτσι απαιτεί η κοινωνία. Αλλά εγώ ως μαία, έβλεπα όλες αυτές τις γυναίκες να γεννάνε και κατάλαβα ότι όσες ήταν εντάξει με την σεξουαλικότητα τους, είχαν πιο εύκολες γέννες. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε φτιαχτεί για να αγαπάμε τη σεξουαλικότητα μας αλλά η κοινωνία μας καταπιέζει. Κοιτώντας τους γύρω μου έβλεπα πολύ έξυπνους, ενδιαφέροντες και όμορφους ανθρώπους που ήταν όλοι μόνοι. Εξιδανικεύουμε και περιμένουμε το τέλειο. Αποφάσισα να το σταματήσω αυτό και να κοιτάξω απλά αυτό που είχα μπροστά μου και πως θα το απολαύσω.
Πρέπει όλοι μας να σταματήσουμε να περιμένουμε η αγάπη να έρθει από το σεξ – το σεξ μπορούμε να το απολαύσουμε και χωρίς ρομαντισμό και υποσχέσεις αιώνιας αγάπης», συμβουλεύει η 31χρονη.