ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ντέρμπι κορυφής στον Πειραιά.Το πρόγραμμα αγώνων

 
Ντέρμπι κορυφής στον Πειραιά.Ο δεύτερος στη βαθμολογία Ολυμπιακός υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.Με το ντέρμπι κορυφής της εξ ..
αναβολής 6ης αγωνιστικής, που θα γίνει σήμερα (19::30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, συνεχίζεται το προσεχές διήμερο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ έχει την πολυτέλεια να παίξει για δύο αποτελέσματα, αφού και με ισοπαλία θα παραμείνει επικεφαλής στη βαθμολογία, ενώ οι πρωταθλητές θέλουν μόνο τη νίκη, για να προσπεράσουν τον «δικέφαλλο του Βορρά». Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Αθανασιάδη, Τζαβέλα και Τζιόλη, ενώ από την πλευρά του, ο Μίτσελ δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με άκρως επιθετικούς προσανατολισμούς, αφού χρειάζεται οπωσδήποτε τουλάχιστον ένα γκολ.

Παράλληλα, η Καλλονή που εξακολουθεί να εντυπωσιάζει, ούσα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχει δύσκολη αποστολή, καθώς φιλοξενείται από την Ξάνθη, που χρειάζεται βαθμούς στην προσπάθεια να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή στην κατηγορία. Ακόμη, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, που είναι ικανός να κάνει «ζημιά» σε οποιαδήποτε ομάδα, ενώ αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τη Βέροια. Ελαφρύ προβάδισμα, κυρίως λόγω έδρας, έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα που υποδέχεται τον Λεβαδειακό, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης είναι το φαβορί στον εκτός έδρας αγώνα με την ουραγό Νίκη Βόλου.
Τέλος, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί θα γίνουν οι αναμετρήσεις Πανθρακικός-Πλατανιάς, Κέρκυρα-Πανιώνιος και ΟΦΗ-Εργοτέλης.

Σήμερα
Πανθρακικός-Πλατανιάς 15:00
Ατρόμητος-Βέροια 17:15
ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 17:15
Κέρκυρα-Πανιώνιος 17:15
Ξάνθη-Καλλονή 17:15
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 19:30

Αύριο
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 17:15
Νίκη Βόλου-Αστέρας Τρίπολης 17:15
ΟΦΗ-Εργοτέλης 19:30

http://www.sigmalive.com