ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜE ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Στέλιος Χατζηιωάννου:
«Για μας το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, καθώς δεν έχουμε περιθώριο για επιπλέον στραβοπάτημα στην έδρα μας»

Ευχαριστήριο του Προμηθέα Πατρών

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Προμηθέα Πατρών που έγινε στην Κατερίνη, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Η απόδοσή μας ήταν κατώτερη του αναμενομένου, γι΄ αυτό δεν μπορέσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Προσεγγίσαμε το παιχνίδι σωστά μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Προμηθέας εκμεταλλεύτηκε τα πλεονεκτήματά του και πήρε μια δίκαιη νίκη. Για μας το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, καθώς δεν έχουμε περιθώριο για επιπλέον στραβοπάτημα στην έδρα μας».

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δ.Σ. του Προμηθέα Πατρών
Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ευχαριστεί την ομάδα του Συλλόγου Φίλων Καλαθοσφαίρισης «Πιερικός Αρχέλαος» για τη ζεστή φιλοξενία τους και υπόσχεται να την ανταποδώσει στο δεύτερο γύρο.

Επίσης τους συγχαίρει για την άριστη δομή, λειτουργία και οργάνωση όλων των τμημάτων του συλλόγου και ιδιαίτερα των τμημάτων υποδομής. Τέτοιες οργανωμένες προσπάθειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Τέλος, εύχεται από καρδιάς στο ΣΦΚ Πιερικό Αρχέλαο καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στους στόχους του.