ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

O T. Nικολογιάννης σχολιάζει το Ξάνθη-Παναθηναϊκός!

O T. Nικολογιάννης σχολιάζει το Ξάνθη-Παναθηναϊκός! Η Ξάνθη έχει κάνει κηδείες στον Παναθηναϊκό με μεγαλύτερη αυτή του 2008, όταν οι «πράσινοι» έχασαν με 3-2 και έμειναν πίσω στην ..
προσπάθεια να πάρουν τον τίτλο εκείνη την εποχή. Αντίθετα θυμάμαι το 2003 μετά την περιβόητη Ριζούπολη ο Ολυμπιακός είχε πάει και είχε κάνει ένα υγιεινό …περίπατο στην Ξάνθη και την κέρδισε με 5-1 κατακτώντας τον τίτλο σε ένα ματς, που και ισοπαλία να το έφερνε θα έχανε τον τίτλο από τον Παναθηναϊκό. Τελείως... συμπτωματικά σε εκείνο το παιχνίδι η Ξάνθη είχε βάλει τα δευτεροτρίτα. Λεπτομέρειες….

Και σε παίζει και ο Μάνταλος, που έχει κάνει και αυτός κηδείες στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» συνήθως χάνουν με διαιτητή Μάνταλο (εντελώς ...τυχαία) ακόμα και αν χρειαστεί να τους αφήσει και με 9 παίκτες, όπως έγινε στην ήττα στον Βόλο. Με Μάνταλο έχει χάσει ο Παναθηναϊκός στα Χανιά από τον Πλατανιά με 1-0 σε ένα παιχνίδι που ο Μάνταλος δεν έδωσε ένα πέναλτι στον Παναθηναϊκό σε φάση ορισμό του πέναλτι. Πέρυσι στην Λεωφόρο στην ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό διαιτητής ο Μάνταλος ήταν Συμπτωματικό και αυτό….

Όταν παίζεις στην Ξάνθη με Μάνταλο διαιτητή το παιχνίδι από μία γίνεται τρεις φορές πιο επικίνδυνο. Μην ξεχνάμε , ότι η Ξάνθη βρίσκεται και σε πολύ κατάσταση με τον Λουτσέσκου να την έχει μεταμορφώσει. Τέσσερα γκολ έριξε στον ΠΑΟΚ πριν λίγες ημέρες, ενώ στην έδρα της είναι αήττητη. Με λίγα λόγια ματς στην Ξάνθη με διαιτητή Μάνταλο είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχει σαν Παναθηναϊκός. Ακόμα και μα βάση την παράδοση.

Ελπίζω και εύχομαι αυτό στον Παναθηναϊκό παίκτες και προπονητής να το ξέρουν. Αυτό το παιχνίδι είναι κομβικό για τη συνέχεια. Το κερδίζεις και τους γίνεσαι πραγματικά ..τσιμπούρι μην αφήνοντάς τους να πάρουν ανάσα. Το χάνεις; Μένεις πίσω και αρχίζει και πάλι η γκρίνια , όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα μετά τις ήττες του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω ποιους θα βάλει ο Αναστασίου. Αλλά όσοι παίξουν πρέπει να είναι ταλιμπάν. Και να μπουν σαν καμικάζι στο γήπεδο. Με εμφάνιση σαν του Αγρινίου μπορεί να κερδίσουν, με εμφάνιση σαν της Τρίπολης θα χάσουν. Αυτό το ματς μπορεί να δώσει απίστευτη ώθηση στην ομάδα, αν το κερδίσει.

Πηγή: gazzetta.gr