ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

OI MΠΙΝΕΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ! Η Εφορία κατάσχεσε επιδότηση σε κέντρο αποκατάστασης τυφλών για να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ!

197.000 ευρώ ήταν η κρατική επιχορήγηση για το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) , την οποία κατάσχεσε η εφορία, προκειμένου να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ, ύψους 250.000 ευρώ!
Το θέμα έφερε στην επικαιρότητα η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα, η οποία ανέφερε ότι η κρατική επιχορήγηση που έπρεπε να λάβει το 2014 ήταν ……..
………….998.000 ευρώ. Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου είχε πάρει μόλις 250.000 ευρώ.Εν όψει Χριστουγέννων εκταμιεύθηκαν μόλις 197.000 ευρώ.
Τα χρήματα αυτά, όμως, δεν έφτασαν ποτέ στο ΚΕΑΤ, αφού υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών τα κατάσχεσαν για να τα συμψηφίσουν με τον ΕΝΦΙΑ.
Λόγω κληροδοτημάτων, το ΚΕΑΤ διαθέτει πολλά ακίνητα με συνέπεια ο ΕΝΦΙΑ να φτάνει τα 250.000 ευρώ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
Η διοίκηση του ΚΕΑΤ ωστόσο, είχε προβεί σε διακανονισμό και είχε ήδη πληρώσει τις δύο πρώτες δόσεις, σύμφωνα με όσα διαβάσαμε σε ειδησιογραφικό πόρταλ.
H κ. Σακοράφα αναφέρει επίσης ότι εδώ και δύο χρόνια, το ΚΕΑΤ λειτουργεί με μεγάλες ελλείψεις, αφήνοντας μεταξύ άλλων και τους εργαζόμενους απλήρωτους.