ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Άργος Ορεστικό - Πιερικός Αρχέλαος

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
 Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης  -
 Γραφείο τύπου
 Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλ. - fax: 23510 32153, 6978 495134
 60100 Κατερίνη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Την Κυριακή στο Άργος Ορεστικό στις 5 μμ
Σε μια αγωνιστική πριν το τέλος του Α΄ γύρου και σε δεύτερο κατά σειρά εκτός έδρας παιχνίδι, ο Πιερικός Αρχέλαος καλείται να αντιμετωπίσει στο Άργος Ορεστικό την τοπική ομάδα σε ένα παιχνίδι που ο πιο δυνατός και ο πιο προετοιμασμένος, θα  επιβληθεί για να ισχυροποιήσει μια καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. 
H κατάταξη στον πίνακα, είναι ευμετάβλητη δεδομένου του έντονου ανταγωνισμού των ομάδων που συμμετέχουν σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και δύσκολο  πρωτάθλημα. Γι΄ αυτό χρειάζεται μια δυναμική, πράγμα που ο Πιερικός Αρχέλαος τελευταία τη δείχνει στα παιχνίδια του που ο φίλαθλος κόσμος της Κατερίνης αντιλαμβάνεται και αγκαλιάζει, όπως πάντα, τις προσπάθειές του. 
Για τον αγώνα ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Πόδας, δήλωσε:

«Μετά την πρώτη εκτός έδρας φετινή της νίκη, η νεανική ομάδα μας καλείται να δείξει στο Άργος Ορεστικό ότι συνεχίζεται η αγωνιστική της βελτίωση, παράλληλα με τη γαλούχηση ενός ανταγωνιστικού χαρακτήρα. Η γηπεδούχος ομάδα λόγω των τελευταίων της αποτελεσμάτων, θα έχει πολύ υψηλό κίνητρο και αυτό είναι κάτι που εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σωματική και πνευματική εγρήγορση καθ' όλη την εβδομάδα προετοιμασίας, όπως και στον κυριακάτικο αγώνα».

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο και το βιβλιοπωλείο Νέστωρ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Τζανακάρη ''Φώτης Γιαγκούλας, ο απέθαντος και άλλες ληστρικές ιστορίες'', τη Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 8.30 το βράδυ, στο χώρο του βιβλιοπωλείου. Παρουσιάζει ο Γιάννης Καραφουλίδης, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.


Γραμμή Ζωής: Τηλεειδοποίηση «Kόκκινο Kουμπί» Ο συμπολίτης μας Κώστας Παπαγιαννούλης στο διαφημιστικό spot


Πρόσφατα άρχισε να προβάλλεται πανελλαδικά ένα διαφημιστικό spot του Μη Κερδοσκοπικού Εθελοντικού Οργανισμού «ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ» http://lifelinehellas.gr/ και αναφέρεται στην υπηρεσία «Τηλεειδοποίηση – Κόκκινο Κουμπί», η οποία δίνει τη δυνατότητα στους ηλικιωμένους να επικοινωνούν άμεσα με το Συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης Κλήσεων, αμφίδρομα και με ανοιχτή ακρόαση, πατώντας απλά ένα φορητό κόκκινο κουμπί, 24ώρες το 24ώρο και όλες τις ημέρες του χρόνου, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν από τη θέση τους ή να επιλέξουν οποιοδήποτε αριθμό.

Μέχρι τώρα:

1.276 ηλικιωμένοι έχουν αποκτήσει Δωρεάν το «Kόκκινο Kουμπί» και εξυπηρετούνται σήμερα από την υπηρεσία «Τηλεειδοποίηση».
2.068 ηλικιωμένοι έχουν εξυπηρετηθεί από την υπηρεσία «Τηλεειδοποίηση» από 15 Μαΐου 2009 έως σήμερα.
4.500 και πλέον ηλικιωμένοι, οι οποίοι χρειάζονται το κόκκινο κουμπί, είναι εγγεγραμμένοι σε λίστα αναμονής.


Στο spot πρωταγωνιστούν οι: Παπαγιαννούλης Κωνσταντίνος, Δημήτρης Τσιλινίκος, Σταματία Γιαλαμά, Νεβένα Γιαλαμά, Γεώργιος Γιαλαμάς, Αντέτ Αμπόντεριν, Γιώργος Μπέσης.


Ο Κώστας Παπαγιαννούλης είναι συμπολίτης μας, οινοποιός και παράγει το γνωστό κρασί «ΚΕΡΑΜΟΣ». 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Ε.Ο.Σ. ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Το Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ. Λιτοχώρου σας προσκαλεί στη τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου, με θέματα:

1) Πεπραγμένα 2012-2013
2) Οικονομικός απολογισμός 2012-2013
3) Συνδρομές μελών
4) Απαλλαγή Δ.Σ.
5) Συζήτηση για θέματα του Συλλόγου
6) Εκλογή νέου Δ.Σ.

Ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε
καλές αναβάσεις και πάντα ψηλά!

Εθελοντικής Αιμοδοσίας 9 Ιανουαρίου 2014


Δελτίο τύπου



Δελτίο τύπου

Εθελοντικής  Αιμοδοσίας 9 Ιανουαρίου 2014


Αρ. Πρωτ: 76
Λιτόχωρο: 10.01.2014
ΔΤ-17


ΣΤΙΣ 09.01.2014 ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ  ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ,   ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ << Ι. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ>>  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.


Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΤΥΧΗΣ.

ΟΙ ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.   

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ.





Με εκτίμηση,
για το Διοικητικό Συμβούλιο




Η πρόεδρος                                                                                              O γενικός γραμματέας


Ζώη – Παναγούλια Νίκη                                                                            Τσαρδούνης Γεώργιος

Το θεραπευτικό μοντέλο Floortime για πρώτη φορά στην Ελλάδα


Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου και το Μονορόδι Αθηνών φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το σεμινάριο Floortime και προτείνουν στους ειδικούς μια πραγματικά σπάνια ευκαιρία να γνωρίσουν ένα από τα πιο δημοφιλή παγκοσμίως μοντέλα θεραπευτικής δουλειάς με παιδιά με διαταραχές του αυτιστικού φάσματος, αισθητηριακή επεξεργασία, ΔΕΠ-Υ, σύνδρομο Down, εύθραυστο Χ και όχι μόνο!

Ο Jake Greenspan, ιδρυτής του Floortime Center, θα παρουσιάσει το Βασικό Σεμινάριο DIR / Floortime για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ερχόμενος από τις ΗΠΑ! Το Βασικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 1 και 2 Φεβρουαρίου 2014 στην Αθήνα.

Οι συμμετέχοντες θα δουν το μοντέλο Floortime μέσα από πολλά παραδείγματα εργασίας του Dr Greenspan με γονείς και παιδιά. Το μοντέλο Greenspan Floortime είναι η τελική έκδοση του μοντέλου DIR με εκπονητή τον ίδιο τον Dr Greenspan. Το μοντέλο έχει οργανωθεί με συστηματικότητα και δίνει πρακτικές τεχνικές για άμεση εφαρμογή. Οι τεχνικές και οι αρχές του μοντέλου παρουσιάζονται με οργανωμένο τρόπο.

Το Floortime απευθύνεται σε όλους τους ειδικούς που ασχολούνται με το παιδί και σε γονείς. Να σημειωθεί πως στους ενδιαφερόμενους θα παρέχεται μετάφραση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας floortimegreece.blogspot.gr


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου
Κερκύρας 5 - Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 6986180630

www.facebook.com/Diepistimoniko.gr

Άραγε σκέφτηκε κανείς τι φταίει για το ατύχημα στα Μάλγαρα;‏

Ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση αποστολής αυτού του άρθρου αλλά ειλικρινά δεν έγινε σκοπίμως αλλά από δική μου παράλειψη ..  



Το κακό έγινε χάθηκαν άδικα 2 ζωές νέων συνανθρώπων μας και δεν είναι οι μοναδικές, και δυστυχώς δεν θα είναι οι τελευταίες γιατί αυτοί οι δρόμοι για τους οποίους πρέπει να πληρώνουμε με υπέρογκα διόδια έχουν γίνει με τον πλέον πιο πρόχειρο και ακατάλληλο τρόπο ..

Πολύ σωστά οι περισσότεροι θα αναρωτιέστε γιατί στα διόδια τόσες νταλίκες που είναι σταματημένες,, πιστεύετε δηλαδή ότι όλοι αυτοί σταματάνε για τις καντίνες η για να πάνε τουαλέτα κ.λ.π ;

Ε λοιπόν ΟΧΙ. όλοι αυτοί σταματούν εκεί γιατί δεν υπάρχουν άλλοι ασφαλείς χώροι στάθμευσης και κυρίως αυτό αφορά τα φορτηγά και ο λόγος πολύ απλός.
Η περίφημη ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε που ήταν ο κρατικός φορέας εποπτείας αυτών των κλειστών αυτοκινητοδρόμων φρόντισε επιμελώς να μην υπάρχουν η ( όπου υπάρχουν να υπολειτουργούν η να είναι πολύ μικρής χωρητικότητας ) για να παραχωρηθούν αργότερα μαζί με τους δρόμους σε ιδιώτες ώστε να γίνει η εκμετάλλευση από αυτούς μαζί με την εκμετάλλευση των δρόμων δηλαδή ακόμα ένα ΕΞΤΡΑ ΔΩΡΑΚΙ στους νταβατζήδες της ζωής μας ..

Θα μπορούσα να υποβάλω άπειρα και πολυσύνθετα επιχειρήματα αλλά έθεσα ένα που είναι το βασικότερο και αποτελεί την γενεσιουργό αιτία για αυτό και άλλα παρόμοια ατυχήματα που κανένας από τους υπευθύνους δεν το λαμβάνει υπ" όψιν του » σκοπίμως » πιστεύω γιατί αν ξεκινήσουν από αυτό θα πρέπει αρκετοί να πάνε σπίτι τους η εκεί που ήταν ο Ξηρός πριν αποδράσει ..

Αλήθεια το αρμόδιο τμήμα της << τροχαίας εθνικών οδών » που εδρεύει στον σταθμό διοδίων των Μαλγάρων που σε καθημερινή βάσει επιδίδεται διαχρονικά σε ένα σαφάρι ΚΛΗΣΕΩΝ για ψύλλου πήδημα,τι έκανε για την νταλίκα που ήταν σταθμευμένη στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης ? Έλαβε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που ο (ασυνείδητος) όπως τον αποκαλούν οδηγός δεν έλαβε ;

Πιθανώς δεν έκανε τίποτα απολύτως από όλα αυτά για έναν και μόνο λόγο ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΕΣΟΔΑ, βλέπετε δυστυχώς η νοοτροπία στα όργανα ελέγχου της Ελληνικής Τροχαίας παρ" όλο που το προσωπικό της έχει αλλάξει στην πλειοψηφία του με πραγματικά ΆΞΙΑ και ΑΡΤΙΑ εκπαιδευμένα άτομα δεν έχει αλλάξει .

Και δεν έχει αλλάξει γιατί ακόμα και σήμερα εν έτη 2014 ο στόχος δεν είναι η ΠΡΟΛΗΨΗ αλλά η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ και αυτό γιατί τόσον η πολιτική όσο και η φυσική ηγεσία της ( η κάθε μία για τους δικούς της λόγους ) συνεχίζουν στην παλιά για αυτούς » πετυχημένη » συνταγή που πρώτον γεμίζει τόσον τα ταμεία του κράτους αλλά ιδιαίτερα των Δήμων όπου ανήκουν γεωγραφικά τα διάφορα τμήματα Τροχαίας και δευτερευόντως εξυπηρετεί στο μέγιστο βαθμό τα ίδια τα όργανα ελέγχου και κυρίως τους προϊσταμένους τους για την αποδοτικότητα τόσον της υπηρεσίας όσο και των ιδίων ατομικά .

Όσο λοιπόν θα επικρατούν αυτές οι συνθήκες με όλους εμάς κυρίως τους κακομαθημένους οδηγούς δυστυχώς θα θρηνήσουμε πολλά ακόμα θύματα σε αυτόν τον ακήρυχτο πόλεμο της ασφάλτου ..

ΑΛΧΑΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Πρώην πρόεδρος Σωματείου Διεθνών Μεταφορών Ν. Πιερίας

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014, στις 7.30 το βράδυ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ» ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ με τον Γιάννη Τσιμπονίδη Θέμα: «Τι περιμένει ο αγρότης από το 2014;»






Η  εκπομπή «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014, στις 19.30, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση(diontv.gr) Κεντρικής Μακεδονίας,  θέμα της έχει:  «Τι περιμένει ο αγρότης από το 2014;»


Ονόματα  προσκεκλημένων:

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
Αγρότης-κτηνοτρόφος Λιτοχώρου


ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αγρότης Χράνη Πιερίας


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Αγρότης Άνω Αγιάννης Πιερίας


ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΠΑΛΗΣ
Αγρότης Καρίτσα Πιερίας


«Δήλωση παραγωγής και διακίνησης ζωοτροφών για το έτος 2013»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                                         Κατερίνη, 08/01/2014
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
                              Αριθμ. Πρωτ.:ΔΥ         
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π. Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής


Ταχ. Δ/νση: 28ης Οκτωβρίου 40

Ταχ. Κώδικας: 60100

Πληροφορίες: Δ. Γρηγοριάδης

Τηλέφωνο: 2351351257

FAX: 2351351111

EMAIL: u13101@minagric.gr




         

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Πιερίας, Τμήμα Φυτικής & Ζωικής παραγωγής ανακοινώνει ότι οι επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές μονάδες, παρασκευαστήρια, σημεία πώλησης, μεταφορικές εταιρίες κ.α. που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ζωοτροφών υποχρεούνται κάθε έτος να δηλώνουν την ποσότητα και το είδος των ζωοτροφών που παρήγαγαν ή/και διακίνησαν στις εγκαταστάσεις τους σύμφωνα με το Υπόδειγμα 2 της ΚΥΑ αριθμ. 263233/2008 (Β’ 244). Αυτή η δήλωση είναι απαραίτητη για τον υπολογισμό των αντίστοιχων τελών.
Η  Υπηρεσία μας έχει ορίσει ως καταληκτική ημερομηνία για την παραλαβή των σχετικών δηλώσεών για το έτος 2013 την 31-01-2014, ημέρα Παρασκευή (Πληροφορίες: Δημήτριος Γρηγοριάδης, τηλ. 2351351257)
Παρακαλούνται οι παραπάνω όπως ανταποκριθούν εμπρόθεσμα ώστε να αποφευχθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.  




H
Προϊσταμένη της Δ/νσης α.α.







Γ. ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ


«Έφυγε» σε ηλικία 91 ετών ο βιολιστής Γιώργος Κόρος

Σε ηλικία 91 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο βιολιστής Γιώργος Κόρος ένας από τους σπουδαιότερους εκφραστές της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.
Ο μουσικός... γεννήθηκε το 1923 στο χωριό Ανδρωνιάνοι της Εύβοια και ο ιεροψάλτης πατέρας του, τον έφερε σε επαφή με τη βυζαντινή μουσική.
Σε ηλικία 12 ετών έπαιξε για πρώτη φορά σε πανηγύρι. Από το 1947 -που ανέβηκε για πρώτη φορά σε πάλκο - συνεργάστηκε με πολλά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού: Γιώργο Παπασιδέρη, Ρόζα Εσκενάζυ, Ρίτα Αμπατζή, Μήτσο Αραπάκη, Στέλιο Καζαντζίδη, Καίτη Γκρέι, Γιώτα Λύδια, Πάνο Γαβαλά, Μανώλη Αγγελόπουλο, Χάρις Αλεξίου, Γιώργο Νταλάρα, Γλυκερία, Ελένη Βιτάλη, Δημήτρη Ζάχο, Αλέκο Κιτσάκη, Σοφία Κολλητήρη, Στάθη Κάβουρα, Τασία Βέρρα, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σοφία Εμφιετζή και πολλούς άλλους.
«Γειά σου Κόρο μου, με το βιολί σου», ήταν η φράση που αβίαστα έβγαινε από τα χείλη όσων συνεργάστηκαν μαζί του, αλλά και από τον κόσμο που τον αγάπησε και διασκέδαζε με τα τραγούδια του.
Κατά την διάρκεια της μουσικής του πορείας έγραψε πάνω από 1.200 τραγούδια, ενώ στο ενεργητικό του έχει πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους. Μεταξύ των κομματιών του που μέχρι σήμερα ακούμε είναι τα «Αδειανό το προσκεφάλι» (στίχοι Λάκης Τσώλης), «Χαμένο κορμί» (Χάρης Χατζάκης), «Είσαι νινί ακόμα» (στίχοι – μουσική Γιώργος Κόρος, Χαράλαμπος Βασιλειάδης, Νίντα Κανάκη) και «Όσοι είναι αισθηματίες» (στίχοι Δημήτρης Βαρσαμίδης).
O Κόρος προώθησε καλλιτέχνες που αγαπήθηκαν πολύ, όπως  η Σοφία Κολλητήρη, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και η Βάσω Χατζή.
Ο Γιώργος Κόρος και η γυναίκα του, Ασημίνα, απέκτησαν δύο παιδιά, τον Νικόλαο και την Κατερίνα.ΝΟΟΖ

Eξι θέματα-φωτιά, Στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 1: Την ώρα που βαφτίζουν επίορκους εκατοντάδες δημοσίους υπαλλήλους, μόνο και μόνο για να τους διώξουν, υπουργός διόρισε στο γραφείο του εφοριακό το όνομα του οποίου φιγουράρει στη λίστα αυτών που πήραν «μαύρα» από τη Siemens! Τα έργα και οι ημέρες του «γαλάζιου» εφοριακού με τις υψηλές διασυνδέσεις, αλλά και του υπουργού-μέντορά του, μόνο Στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2: Ελληνική κυβέρνηση, εταιρεία και δικαιοσύνη ισχυρίζονται ότι, από το 2006, έχει εγκριθεί το επενδυτικό σχέδιο της «Ελληνικός Χρυσός». Το ΧΩΝΙ δημοσιεύει το έγγραφο που γράφει ξεκάθαρα ότι η εταιρεία που κάνει ό,τι θέλει στη Χαλκιδική, για να εξορύξει χρυσό, ουδέποτε έλαβε έγκριση για τα σχέδιά της!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΦΩΤΙΑ: Ολόκληρη η Μεσσηνία είναι η νέα Κορώνη! Επί διακυβέρνησης Σαμαρά, η έκφραση «έχει μπάρμπα στην Κορώνη» παίρνει νέες διαστάσεις, διευρύνεται και καλύπτει όλους όσοι έχουν καταγωγή από τη Μεσσηνία. Αν είσαι Καλαματιανός, δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Απολύσεις, κινητικότητες, διαθεσιμότητες, σφαγή των δημοσίων υπαλλήλων κατά χιλιάδες, όλα αυτά είναι άγνωστες λέξεις για σένα. Διότι, όπως δημοσιεύει Το ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής, η κυβέρνηση Σαμαρά έχει επιδοθεί σε ένα μπαράζ διορισμών συντοπιτών του Αντώνη Σαμαρά. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα ΦΕΚ των διορισμών των κουμπάρων, των θυγατέρων τους, αποτυχημένων «γαλάζιων» πολιτευτών, κ.ο.κ. Επελαύνουν στο δημόσιο ανενόχλητοι, την ώρα που η τρόικα προστάζει κι άλλο αίμα Ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων (και η κυβέρνηση της το παρέχει αφειδώς).

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! Μόνο από το κατοχικό δάνειο και τις επανορθώσεις, οι Γερμανοί μας χρωστάνε 218-575 δισ. δολάρια (σε τιμές 2011, χωρίς τόκους!). Πρόκειται για ρεαλιστικές εκτιμήσεις ξένων οικονομολόγων για τα ποσά που έχουν επιδικασθεί, τελεσίδικα, στην Ελλάδα από τη διασυμμαχική διάσκεψη των Παρισίων. Δεν υπολογίζεται η ληστεία με τα κατοχικά χαρτονομίσματα, το παρακράτημα 10% της αγροτικής παραγωγής, οι ατομικές αξιώσεις των θυμάτων της θηριωδίας των 100 και πλέον ελληνικών ολοκαυτωμάτων και των συγγενών τους, οι καταστροφές των αρχαιολογικών θησαυρών. Οι Ελληνες δικηγόροι παίρνουν πρωτοβουλία να γίνει δημοψήφισμα για να διεκδικήσουμε όσα μας χρωστάει η Γερμανία.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ από Το ΧΩΝΙ σε όλη την Ελλάδα: 30%, κατά μέσο όρο, η πτώση του τζίρου των εμπορικών καταστημάτων την περίοδο των γιορτών. Σε ορισμένους νομούς, μάλιστα, η πτώση φτάνει και το 60%, την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει ότι -δήθεν- ο κόσμος, ενθουσιασμένος από το&#8230; πρωτογενές πλεόνασμα, «τα έσπασε» φέτος στα ψώνια!

ΑΔΩΝΙΑΔΑ! Μόνο Στο ΧΩΝΙ: αφιέρωμα 8 σελίδων στον υπουργό-μέντορα της εθελόντριας Ιωάννας. Μια κοινωνική προσφορά από Το ΧΩΝΙ για την ψυχολογική υποστήριξη του Αδωνι, μετά το απόλυτο άδειασμα από τον πρωθυπουργό του. Όταν ο Αδωνις κατάλαβε πόσο αναλώσιμος είναι στα μάτια του Αντώνη Σαμαρά, που δε το σκέφτηκε δεύτερη φορά πριν τον πετάξει σα στυμμένη λεμονόκουπα για να μην κλαψουρίζει ο Βενιζέλος. Διότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς.

Αυτή την Κυριακή, μόνο Στο ΧΩΝΙ. Στα περίπτερα όλης της Ελλάδας. 

Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ ...Την Δευτέρα 13/1/2014 και ώρα 17:00 (16:15 προσέλευση) καλούνται να προσέλθουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές για την προπόνηση της ομάδας ΝΕΩΝ.

 Σε περίπτωση απουσίας για οποιονδήποτε λόγο να ενημερώσετε τηλεφωνικός μια μέρα νωρίτερα τον προπονητή Κο Ιωάννη Μυστακίδη στο τηλέφωνο 6947627333.


1. ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 
2. ΚΑΤΤΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
3. ΚΥΠΑΡΙΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
4. ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
5. 
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
6. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
7. ΜΕΛΙΚΙΑΝ ΝΙΚΟΣ
8. ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
9. ΚΟΥΖΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
10. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
11. ΑΓΓΕΛΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
12. ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
13. ΜΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
14. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
15. ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ ΘΩΜΑΣ
16. 
ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
17. ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
18. 
ΔΑΔΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
19. 
ΠΑΓΩΝΗΣ ΜΑΝΟΣ
20. 
ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
21. ΓΚΛΙΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
22. ΑΓΓΕΛΟΥ ΗΛΙΑΣ 

23. ΤΣΙΡΙΜΠΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
24. ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ