ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

«Θάφτηκε» από τα ΜΜΕ η επίθεση με σκ@τ@ εναντίον του Άδωνη Γεωργιάδη;


Φήμες για 70χρόνη που πέταξε κεσεδάκι με σκ@τ@ στον υπουργό υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, κυκλοφορούν από το πρωί στα social media.

Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαιώνουν το περιστατικό με σχετικές αναφορές, τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter, συμπληρώνοντας ότι το περιστατικό «θάφτηκε» από το σύνολο των ΜΜΕ!

Σημειώνεται ότι η επίθεση στον υπουργό υγείας έγινε κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα» την ώρα που...
τα Μέσα μιλούσαν για «μικρής έντασης επεισόδια»!

 Από enimerosi24 μέσω nonews-NEWS

Ο Τσίπρας προ των "πυλών". ΣΥΡΙΖΑ 26-28%, ΝΔ 14-16%, ΠΑΣΟΚ...


Κρυφές δημοσκοπήσεις για πρεσβείες και για κρυφούς διαφημιστές συγκλίνουν στις τελευταίες μετρήσεις ενόψει ευρωεκλογών στα πιο κάτω ποσοστά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται αυτή τη στιγμή μεταξύ 26% έως 28%. Η ΝΔ κινείται μεταξύ 14% και 16%. 

Το ΠΑΣΟΚ δεν υπερβαίνει το 2,5% και υπάρχει πρόβλημα πλέον στο αν θα μπορέσει να βγάλει έναν ευρωβουλευτή. 

Οι ΑΝΕΛ είναι σταθεροποιημένοι στο 6%. Η ΧΑ, με τη μισή σχεδόν κοινοβουλευτική της ομάδα στη...
φυλακή, κινείται μεταξύ 11% και 12%.

Τα πιο πάνω ακριβώς, μεταδόθηκαν χθες το πρωϊ από τον ραδιοφωνικό σταθμό realfm και από τον δημοσιογράφο Γ. Τράγκα στην πρωϊνή εκπομπή του. Για του λόγου το αληθές ακούστε το σχετικό ηχητικό στον σύνδεσμο real.gr και ειδικότερα στο χρονικό διάστημα από το 13.38΄ λεπτό, μέχρι το 15.25΄ λεπτό.

Αν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες, τότε παρακολουθούμε τα εξής: 1) την επερχόμενη άνοδο στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ, 2) την πλήρη εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ, 3) την διαφαινόμενη εξαφάνιση της ΝΔ, η οποία θα επέλθει κυρίως μετά την απώλεια της εξουσίας και 4) την απόλυτη αντοχή της ΧΑ, αλλά και των ΑΝΕΛ οι οποίοι προφανώς θα σχηματίσουν κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένης και της εξαφάνισης της ΔΗΜΑΡ.

1993 : " ΑΛΗΤΗ , ΠΡΟΔΟΤΗ, ΣΑΜΑΡΑ ..."

Ο Σαμαράς ξεσκεπάζεται...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!

Τι είπε ο άνθρωπος...απίστευτο

ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

Χατζής, με την ευγενική χορηγία του ΤΤ. Για το καλό γαύγισμά του!

Τι κρύβουν τα ΜΜΕ, αλλά και τα blogs, αναφορικά με τον άγγλο που μίλησε σε άπταιστα ΕΛΛΗΝΙΚΑ (Νάιτζελ Φάρατζ-Nigel Farage) στον γερμανόδουλο γερμανοτσολιά Σαμαρά...

Την ημέρα που η ακροδεξιά μνημονιακή κυβέρνηση των δωσίλογων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ υποδεχόταν τους ευρωπαίους αφέντες της... ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να είναι στο Λονδίνο σε συνάντηση με τον άγγλο ευρωβουλευτή Nigel Farage, τον άγγλο που έκανε περήφανους τους Έλληνες!

O Nίκος Ευαγγελάτος δεν είναι ένας απλός ή χυδαίος ψεύτης, αλλά μνημονιακό γερμανοτσογλάνι!


Αυτήν την ώρα ο Νίκος Ευαγγελάτος έπαιρνε συνέντευξη από τον άγγλο που έκανε ρόμπα τον Σαμαρά και περήφανους τους Έλληνες, τον Nigel Farage και 4 φορές του επανέλαβε ότι ο "Σαμαράς ψηφίστηκε από το λαό, για να εφαρμόσει αυτό ακριβώς το πρόγραμμα λιτότητας και μνημονίων"!
Ρε αληταρά Ευαγγελάτο, αυτά έλεγε προεκλογικά το αφεντικό σου ο Σαμαράς;
Κι από κοντά, με χυδαίες προσβολές εναντίον του Nigel Farage, ο "δημοσιογράφος" Χάτζης, ο οικόσιτος των λαμογιών του ΤΤ!

Ντοκουμέντο: Ο Θεοχάρης, το γερμανοτσογλάνι δίνει μπόνους στον εαυτό του! Επειδή ελέγχει τις δικαστικές στοές, νομίζει ότι θα δημεύσει τα σπίτια μας; Φωτιά κι ατσάλι!


Σχετικά:

Νόμιμο, ηθικό ή τίποτα από τα δύο; Πώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το γεγονός ότι ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, δίνει πρακτικά... μπόνους στον εαυτό του για τα έσοδα της Γενικής Γραμματείας;
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το "Κουτί της Πανδώρας", ο Χάρης Θεοχάρης με το νόμο 4093/12 (που δεν είναι όποιος κι όποιος νόμος, αλλά το λεγόμενο "Μεσοπρόθεσμο") στο άρθρο 6, παράγραφος β’, κάνει αυτό ακριβώς: Προβλέπει "ετήσια ειδική ανταμοιβή (bonus)" για τον εαυτό του ως ποσοστό επί των... εισπράξεων της Γραμματείας που υπερβαίνουν τον ετήσιο στόχο – δηλαδή από την είσπραξη των φόρων μας, και όλοι ξέρουμε τι φόροι είναι αυτοί…
Αυτονόητα τίθεται το ερώτημα, πόσο θράσος θα πρέπει να έχει ένας δημόσιος λειτουργός για να απαιτεί ουσιαστικά νόμιμη μίζα για να κάνει τη δουλειά του, όταν ήδη παίρνει (πιθανότατα) έναν παχυλό μισθό, χωρίς καν να τηρεί τα προσχήματα για το «καλό της χώρας» και άλλα τέτοια χαριτωμένα.
Φυσικά, η απόφαση αυτή δεν είναι προσωπική απόφαση του γενικού γραμματέα, αλλά ενεργοποιείται με κοινή απόφαση του υπουργού Οικονομικών και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης - αποδεικνύοντας ότι σε αυτήν την κυβέρνηση κανείς δε δρα μόνος του...
Στο μεταξύ το υπουργείο Οικονομικών φαίνεται ότι απεργάζεται ήδη την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών είσπραξης φορολογικών εσόδων. Σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr, αυτό θα γίνει σταδιακά. Το πρώτο βήμα είναι η δημουργία ενός ημιαυτόνομου φορέα της φορολογικής διοίκησης. Ο φορέας αυτός θα λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και θα έχει διοικητικό συμβούλιο και ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, ενώ επικεφαλής θα παραμείνει, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο κ. Θεοχάρης. Τα σχέδια αυτά είναι κομμένα και ραμμένα στα συμφέροντα των δανειστών,  οι οποίοι θέλουν να συρρικνώσουν το δημόσιο τομέα και την παράδοση υπηρεσιών σε ιδιωτικές εταιρίες.
Οι αμοιβές αυτές του κ. Θεοχάρη συνιστούν πρόκληση τη σημερινή εποχή. Την ώρα που την ελληνική κοινωνία μαστίζει τη φτώχεια και την ελληνική κοινωνία, ένας δημόσιος λειτουργός που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον αμοίβεται με μπόνους, μόνο και μόνο για να κάνει τη δουλειά του. Με το ίδιο σκεπτικό θα πρέπει και οι υπουργοί που νομοθετούν και υπηρετούν τους έλληνες πολίτες να αμοίβονται με μπόνους σε περίπτωση για παράδειγμα που καταφέρουν να προσελκύσουν επενδύσεις. Λες και δεν είναι αυτή η δουλειά τους.
Από το koutipandoras, μέσω "Το Γρέκι

Η προσωποποίηση της τρίτης γενιάς σαπίλας...

Λέγεται Αλεξία Μπακογιάννη. Είναι κόρη της Ντόρας και εγγονή του Μητσοτάκη.
Είναι αυτή που βούτηξε πέρσι σαν αμοιβή 320.000 ευρώ από τον έρανο του Ερυθρού Σταυρού. Συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειάς της, διορίστηκε τώρα σε επιτελική θέση στον ΟΠΑΠ. Με την αξία της, φυσικά. Και ως ένδειξη κυνισμού απέναντι στα παιδιά όλων μας που υποφέρουν.
Η προσωποποίηση της τρίτης γενιάς σαπίλας...
Θα τους σαρώσουμε και θα 'ναι μέρα μεσημέρι!
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα...
ειδικά δικαστήρια...

Αρχισε να ...κρύβεται η (πρώην του ΤΤ και νυν του ΤΧΣ) Α. Σακελλαρίου!

Την τελευταία στιγμή η διευθύνουσα σύμβουλος του ΤΧΣ Αναστασία Σακελλαρίου, η οποία ήταν προγραμματισμένο να εκπροσωπήσει το Ταμείο στις εργασίες του συνεδρίου του ΣΕΒ, χθες, δεν εμφανίστηκε στο βήμα.
Οπως ανέφεραν σε δημοσιογράφους εκπρόσωποι της πλευράς των διοργανωτών, η Α. Σακελλαρίου ζήτησε η ίδια να αυτοεξαιρεθεί λόγω του...
κλίματος που έχει δημιουργηθεί. Στη θέση της απηύθυνε ομιλία ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΤΧΣ Γιώργος Κουτσός.
Υπενθυμίζεται ότι η Α. Σακελλαρίου βρισκόταν στη θέση του chief financial officer του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από τον Οκτώβριο του 2011 έως το τέλος του 2012 και μεταξύ άλλων συμμετείχε και σε επιτροπές για την αναδιάρθρωση δανείων, για τα οποία ο Γ. Στουρνάρας προχθές είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι προσπαθούσε να τα σώσει!
Πηγή: www.dimokratianews.gr

Εισαγγελική έρευνα για τη ΝΔ που δεν πληρώνει ΔΕΗ και χαράτσι


nea_dimokratia__0








Εισαγγελική έρευνα για το χρέος του μισού και πλέον εκατομμυρίου της Νέας Δημοκρατίας προς τη ΔΕΗ, για το κτίριό της στη Συγγρού, το οποίο αποκάλυψε το Hot Doc πριν από περίπου δύο μήνες, διενεργεί ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αθηνών Αριστείδης Κορέας.
Όπως είχε αποκαλύψει το Hot Doc στο 40ο τεύχος του στις 21 του περασμένου Νοεμβρίου, η Νέα Δημοκρατία χρωστάει περισσότερο από μισό εκατομμύριο στη ΔΕΗ, για το περίφημο κτίριο της οδού Συγγρού, όπου είναι τα κεντρικά της γραφεία. Η ΔΕΗ βεβαίως δεν κόβει το ρεύμα, ενώ κάθε φορά η διοίκηση της Επιχείρησης, παρανομώντας, εφευρίσκει μια ρύθμιση για να μην πληρώσουν οι θαμώνες των πολυτελών κτιρίων της Συγγρού.
Το κυβερνών κόμμα, απ ’ ό,τι προέκυπτε από τα έγγραφα που αποκαλύψαμε, δεν πληρώνει ούτε το κατά Βενιζέλο «ασφάλιστρο κινδύνου», το χαράτσι. Απέναντι στη ΔΕΗ χρησιμοποιούσε ως επιχείρημα πως η οικονομική κρίση δεν επιτρέπει την αποπληρωμή των χρεών του μισού εκατομμυρίου. Αυτό το επιχείρημα ισχύει βέβαια για κάθε καταναλωτή και κυρίως γι’ αυτούς που τους έχουν κόψει το ρεύμα, αλλά μόνο για τη Νέα Δημοκρατία γινόταν αποδεκτό.
Το συνολικό χρέος της Νέας Δημοκρατίας προς τη ΔΕΗ, ανερχόταν στις αρχές Νοεμβρίου σε 566.516 ευρώ, ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν και τέσσερις δόσεις του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων, δηλαδή του χαρατσιού. Παρά τις εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης που κατά καιρούς εξέδιδε η Επιχείρηση, το ρεύμα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος δεν κοβόταν ποτέ. Σαν να μην έφθανε αυτό, η ΔΕΗ αποδεχόταν  τον ισχυρισμό της οικονομικής κρίσης, τον οποίο προέβαλλε η Νέα Δημοκρατία, και της έκανε χαριστικές δόσεις, πρώτα 24 και μετά 40, οι οποίες φυσικά δεν αποπληρώνονταν.
Προφανώς θορυβημένη από την εισαγγελική έρευνα η ΔΕΗ μέσω του υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, απάντησε με καθυστέρηση ενός και πλέον μήνα σε σχετική ερώτηση και ΑΚΕ (αίτηση κατάθεσης εγγράφων) της βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, η οποία είχε κατατεθεί, την επομένη του δημοσιεύματος του Hot Doc.
Όπως τότε, έτσι και τώρα, οι αρμόδιοι χώνουν το κεφάλι στην άμμο, σαν άλλες στρουθοκάμηλοι και επικαλούνται προσωπικά δεδομένα και φορολογικό απόρρητο, προκειμένου να μην δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις. Επιπλέον, προκαλούν, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι κάνουν χάρη στη βουλευτή και στον ελληνικό λαό που απαντούν, αφού στην απάντησή τους τονίζεται ότι αυτή δίνεται για λόγους διευκόλυνσης του κοινοβουλευτικού ελέγχου, παρότι η Επιχείρηση αποφεύγει να δημοσιοποιεί στοιχεία λογαριασμών.
Αγνοούν προφανώς ότι σύμφωνα με τον ίδιο τον κανονισμό της Βουλής, για τους βουλευτές δεν υπάρχει απόρρητο, παρά μόνο για έγγραφα που αφορούν την εθνική ασφάλεια. Επιπλέον, απόρρητο υφίσταται μόνο για φυσικά πρόσωπα, δηλαδή μόνο για ιδιώτες και σε καμιά περίπτωση για τα κόμματα, τα οποία άλλωστε χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους πολίτες.
Εν τω μεταξύ, την ώρα που ΔΕΗ και κυβέρνηση επικαλούνται προσωπικά δεδομένα, προκειμένου να μην δώσουν σαφείς απαντήσεις αναφορικά με την αποκάλυψη του Hot Doc, στο σχέδιο νόμου για την πώληση του ΑΔΜΗΕ, της θυγατρικής εταιρίας της ΔΕΗ, το οποίο θα τεθεί προς συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής την προσεχή Τρίτη, επισημαίνεται μεταξύ άλλων, ότι «προκειμένου οι υποψήφιοι επενδυτές να μπορούν να αξιολογούν τα περιουσιακά στοιχεία και τις υποχρεώσεις του ΑΔΜΗΕ δικαιούνται να λάβουν όλες τις αναγκαίες πληροφορίες, μεταξύ των οποίων και όσες χαρακτηρίζονται εμπιστευτικές». Η κυβέρνηση αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο ότι εμηνεύει τα περί προσωπικών δεδομένων κατά το δοκούν, κοροϊδεύοντας τόσο τους πολίτες όσο και το ίδιο το Κοινοβούλιο.
Αναφορικά με το χρέος της Νέας Δημοκρατίας, η ΔΕΗ, στη γενικόλογη απάντησή της προς την Ραχήλ Μακρή, στην οποία βεβαίως δεν συμπεριλαμβάνονται τα έγγραφα που η ίδια ζήτησε, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι έπειτα από σχετικά αιτήματα του κόμματος ενέκρινε τη ρύθμιση του χρέους, το οποίο σταδιακά αποπληρώνεται. Η Επιχείρηση βεβαίως ξεχνά να διευκρινίσει τους λόγους για τους οποίους ουδέποτε έκοψε το ρεύμα από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού, παρά τις συνεχείς σχετικές εντολές και φυσικά δεν διευκρινίζει αν οι 24 και αργότερα 40 δόσεις που έκανε για τα μάτια του κυβερνώντος κόμματος είναι σύννομες.
Η κα Μακρή δήλωσε στο koutipandoras.gr αναφορικά με το θέμα σε συνάρτηση με την επικείμενη πώληση του ΑΔΜΗΕ: “Η συγκυβέρνηση για άλλη μια  φορά δεν καταφέρνει να φανεί συνεπής προς τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει έναντι του Ελληνικού λαού. Ο κ. Σαμαράς  και οι υπουργοί του διαβεβαίωναν  τον ελληνικό λαό ότι τα δίκτυα στρατηγικής σημασίας θα παραμείνουν δημόσια ενώ καταθέτουν νομοσχέδιο πώλησης του διαχειριστή  δικτύων της ΔΕΗ ΑΕ (ΑΔΜΗΕ ΑΕ). Οι όροι της πώλησης θυμίζουν προνόμια που έδινε ο βασιλιάς στους φεουδάρχες και κατατάσσουν όλους τους υπόλοιπους έλληνες στην κατηγορία των δουλοπάροικων.
Η πρακτική αυτή ούτε μας εκπλήσσει ούτε είναι πρωτόγνωρη καθώς το κόμμα του κ. Σαμαρά φαίνεται από έγκυρο πολιτικό περιοδικό ότι έχει οφειλές εκατοντάδων χιλιάδων  ευρώ προς την ΔΕΗ τις οποίες διακανονίζει χωρίς να δίνει στοιχεία σε κατατεθειμένη ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων. Είναι  ντροπή να κόβει η ΔΕΗ ΑΕ το ρεύμα σε χιλιάδες νοικοκυριά, να καλύπτει η διορισμένη από την κυβέρνηση διοίκησή της το κυβερνών κόμμα κρυμμένη πίσω από ανακρίβειες τύπου  «προσωπικά δεδομένα νομικών προσώπων» παραβιάζοντας τον κανονισμό τη Βουλής. Η ίδια ευαισθησία για τα προσωπικά δεδομένα δεν επιδεικνύεται στο κατάπτυστο νομοθέτημα που παρέχει εμπιστευτικά δεδομένα για την ηλεκτροδότηση της χώρας σε μπαταχτσήδες αυτοαποκαλούμενους επενδυτές”.
Διαβάστε την απάντηση του υπουργείου Περιβάλλοντος
apantisi_ypeka_2

Κλικάρετε ΕΔΩ για να δείτε το σχετικό τεύχος του Hot Doc


Ρουκέτα στην ανάπτυξη



(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ) 



Μια τρομοκρατία την νιώθω, μην πω ψέματα. Μάλλον πρέπει να κόψω τις ειδήσεις στην τηλεόραση και τις ομιλίες του Αντωνάκη…
Ο σφουγγαράκης παριστάνει και τον προεδρεύοντα στην Ε.Ε. Ο στόχος του είναι να κάνει την Ε.Ε σαν την ΠΟΛΑΝ. «Και ακόμα χειρότερα», να του ευχηθούμε.
Επειδή υπάρχει ο κίνδυνος οι καπνιστές να μειώσουν το κάπνισμα οπότε θα αποτύχει το τσιγαροχάρατσο η κυβέρνηση αποφάσισε να φορολογήσει όλους τους πολίτες με βάση το τεκμαρτό κάπνισμα.
Δηλαδή, ο κάθε ένας θα μπορούσε αν ήθελε να καπνίζει 30 τσιγάρα την ημέρα. Είτε τα καπνίσει είτε όχι εμείς θεωρούμε τεκμαρτώς ότι τα κάπνισε οπότε θα τον φορολογούμε για 30 τσιγάρα… όπερ σημαίνει 75 λεπτά ημερησίως και για λόγους στρογγυλοποίησης θα το κάνουμε ένα ευρουλάκι.
Τέτοια πίκρα δεν την περίμενε ο Μπουμπούκος… να τον αδειάσει ο σφουγγαράκης για χάρη του Μπένι; Τσάμπα αγώνα έκανε για να μας ξεκάνει μια ώρα αρχύτερα;
Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Θα βρει τον τρόπο ο Άδωνις για να μας αποτελειώσει. Έχει και σύμβουλο τον Πλεύρη, μην το ξεχνάμε αυτό.
Ώρες ώρες (και μέρες μέρες) το Mega κάνει τόσο χοντροκομμένη προπαγάνδα που τους παίρνει χαμπάρι και ο πιο λοβοτομημένος τηλεθεατής. Αφού λοιπόν μας ζάλισαν με τον δολοφόνο Χριστόδουλο που κυκλοφορεί ελεύθερος (ηλίθιε σκλάβε των μνημονίων φυλακισμένε της τρόικας) παίζει και το βιντεάκι με το μπαγλαμαδάκι…
Και να η Όλγα να τα παίρνει στο κρανίο, που ο δολοφόνος σκοτώνει την μουσική και την ώρα του παίζοντας μπαγλαμά και εσύ τηλεθεατή έχεις να βγεις για διασκέδαση 4 χρόνια.
Το βιντεάκι βέβαια ήταν τόσο



παλιό που ο Χριστόδουλος ήταν παιδάκι αλλά ετούτα είναι προπαγανδιστικές λεπτομέρειες. Όπως αυτό που είχε κάνει το μεγάλο κανάλι προπαγάνδας με την δολοφονία του Γρηγορόπουλου… όταν έδειχνε εικόνες από την στιγμή της δολοφονίας προσθέτοντας κάποια ηχητικά εφέ…
Ότι και καλά δηλαδή γινόταν φασαρίες και έσκαγαν μολότωφ… απλά μουσική υπόκρουση, έτυχε το θέμα να είναι τέτοιο.
Κατά τον έτερο μεγάλο προπαγανδιστή, τον Πρετεντέρ,  ο Χριστόδουλος και οι Πυρήνες της φωτιάς αντάλλασαν πληροφορίες στο πως φτιάχνονται οι βόμβες. Βρε λες να παραδόθηκαν οι Πυρήνες για να πάρουν μαθήματα από τον Χριστόδουλο;

Ισοδύναμο όραμα
Πάντως να είμαστε δίκαιοι: η ανάπτυξη μπορεί να μην έρθει όσο ο Χριστόδουλος κυκλοφορεί ελεύθερος, Μην έρθει και της ρίξει καμιά ρουκέτα ο 60χρονος (δεν είναι ακριβώς 60 αλλά να κάνω και εγώ λίγη αντιmega προπαγάνδα).
 Θα πάθουμε καρκίνο για να έχει δικαίωμα να νοσηλευτεί κάποιος άλλος με πνευμονία. Ο στόχος της κυβέρνησης θα έχει επιτευχτεί. Για κάθε ασθενή που νοσηλεύεται θα έχουμε ένα ισοδύναμο ασθενή που θα αφήνει τον μάταιο τούτο κόσμο.
Ο Τσίπρας όπου βλέπει παπά τρέχει κοντά του μπας και γίνει τέλειος Σαμαράς… θα αρχίσει και αυτός να τα αφήνει όλα στα χέρια της Παναγιάς.
Τελικά κανένα κόμμα που να μην είναι φοβικό και συντηρητικό υπάρχει;
Όλες οι αντιμνημονιακές δυνάμεις κατέβηκαν σε μια μεγαλειώδη διαδήλωση την ημέρα της θεατρικής παράστασης «Προεδρία της Ε.Ε.», ανατρέποντας στην πράξη την χουντικού τύπου απαγόρευση.
Πρωτοστάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.
Υπερήφανος ο Αντωνάκης που το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων έπεσε τόσο πολύ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Άμα έχεις όραμα…
Όταν οι χρεοκοπημένες τράπεζες που για χάρη τους έχουμε φτάσει στο 33% ανεργίας, μισθούς 350 ευρώ, συντάξεις πείνας κλπ, όταν έχουν κάποια δις κέρδη τι γίνεται; Θα μας τα μοιράσουν; Θα τα δώσουν στον Στουρνάρα και αυτός θα μειώσει την φορολογία; Ή Θα τα φάνε οι τραπεζίτες;
Μικρός Φωκίων


Τι δεν καταλαβαίνεις...


Μαζί τα φάγαμε! Καληνύχτα και ... Καλό ξημέρωμα σε όλους
http://o-dromos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_16.html


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ: "ΣΤΟ 10,7% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΟΛΙΣ 2,3% ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"...


vouli-gallop


Νέο «ψυχρό ντους» για τα κόμματα της συγκυβέρνησης των υποταγμένων γερμανόφιλων πολιτικών είναι οι πληροφορίες που έρχονται στη διάθεση μας καθημερινά και προέρχονται από ανώνυμες πηγές  μέσα από «συστημικές» εταιρείες δημοσκοπήσεων. Τα διάφορα διασταυρωμένα μηνύματα συγκρινόμενα με τις τάσεις και τις διαρροές που έχουν κυριολεκτικά πνίξει τα δημοσιογραφικά αλλά και κομματικά γραφεία, δημιουργούν εξαιρετικά δυσάρεστο κλίμα στους κυβερνώντες και απόλυτη δυστυχία.

«Στα δικά μας ποσοστά η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ συγκεντρώνει ακριβώς 10,7%. Το ΠΑΣΟΚ 2,3% για τις εθνικές εκλογές. Για τις ευρωεκλογές τα ποσοστά των συγκεκριμένων κομμάτων είναι ακόμα πιο δυσμενή», μας ανέφεραν με σύντομο μήνυμα φίλοι αναγνώστες που υπογράφουν ως «ΥΠΑΛΛ.ΕΤΑΙΡ. ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ». Η αναφορά γίνεται για τις εθνικές εκλογές και συμπίπτει απόλυτα με ...
όσα είχε πει(και ανακάλεσε στη συνέχεια επικαλούμενος «λάθος»)ο καθηγητής Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας, Επαμεινώνδας Πανάς, η επιστημονική ομάδα του οποίου προσέγγισε με ακρίβεια μοιρογνωμονίου το εκλογικό αποτέλεσμα και των πρώτων αλλά και των δεύτερων εκλογών του καλοκαιριού του 2012. Εάν τα ποσοστά αυτά επιβεβαιωθούν και δεν αλλοιωθούν στην πορεία από ανήθικα εκβιαστικά προεκλογικά διλήμματα στην παραδοσιακή δεξαμενή ψηφοφόρων ηλικιών από 60 ετώ και πάνω, τότε το πολιτικό σύστημα καταρρέει και έρχονται τα πάνω κάτω. Οι ίδιες πηγές δεν κάνουν αναφορά για το μέγεθος των ποσοστών του Συριζα και της «Χρυσής Αυγής». Από τα συμπεράσματα προκύπτει το status ότι στις ευρωεκλογές που η ψήφος θα είναι καθαρά επιλογή διαμαρτυρίας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα κινηθούν σε χαμηλό βαρομετρικό χαμηλό και δεν αποκλείεται το βραδυ του Μαίου κάποιοι να παθαίνουν εγκεφαλικά και άλλοι να λιποθυμούν και να μεταφέρονται με το 166 στα νοσοκομεία. Το πιο σημαντικό στοιχείο που συνάγεται από τη συνεχή ροή πληροφοριών που έχουμε  είναι ότι το ΠΑΣΟΚ και τις εθνικές αλλά και στις ευρωεκλογές, δεν μπαίνει στη Βουλή! Η δημόσια εικόνα Βενιζέλου, ο βερμπαλισμός του, η ναπολεόντεια πολιτική του φυσιογνωμία, ο αμοραλισμός του αλλά και η πολιτική του βουλιμία, θεωρούνται ανασταλτικός παράγοντας για ανάκαμψη του χειμαζόμενου ΠΑΣΟΚ που θα πάει στα τάρταρα.

Από την άλλη πλευρά, πληροφορίες υπάρχουν και για τις «παραγγελιές» της Αμερικανικής και Γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Τη «δουλειά» λέγεται ότι έχει αναλάβει ο εργολάβος δημοσίων έργων και διαγωνισμών αλλά και δημοσκόπος της Κapa Research, Nτίνος Ρουτζούνης. Ο κ.Ρουτζούνης είχε γίνει γνωστός από την φιλευσπλαχνία του να παραχωρήσει την εποχή του ΠΑΣΟΚ, τότε που λαθρέποικοι είχαν καταλάβει τη Νομική, το πολυτελές κτίριο της Υπατίας(ιδιοκτησίας του)στους διωκόμενους μετανάστες. Τότε που μετά την αποχώρηση τους από εκεί είχαν αρπάξει ακόμα και κουφώματα από τους τοίχους. Ο Ρουτζούνης κατά τις ίδιες πηγές δίνει τη ΝΔ στις ευρωεκλογές κάτω από 12% ενώ το ΠΑΣΟΚ δείχνει σαν μην υπάρχει στον εκλογικό χάρτη.

Το ρεπορταζ δημοσιεύτηκε στην “Ελεύθερη ‘Ώρα”
 
 


ΒΙΝΤΕΟ Άγριο κράξιμο του Αρχιδωσίλογου γερμανοτσολιά Σαμαρά, στις Βρυξέλλες! * Protest at Greek presidency's inauguration - Brussels 2014




από "sibilla-gr"

Περίπου 100 άτομα συμμετείχαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρώτη δημόσια εκδήλωση της ελληνικής προεδρίας στις Βρυξέλλες. Οι Έλληνες και Βέλγοι συγκεντρωμένοι κατήγγειλαν τις βάρβαρες πολιτικές λιτότητας της ελληνικής κυβέρνησης και της ΕΕ.

Με ανακοινωμένη τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας εδώ κι ένα μήνα, κανείς υπουργός της κυβέρνησης δε τόλμησε να εμφανιστεί μπροστά σε ένα κοινό 2,000 διπλωματών, αξιωματούχων της ΕΕ και άλλων επισήμων. Το χαιρετισμό πριν από το προγραμματισμένο κονσέρτο απεύθυνε ο πρέσβης Κωνσταντίνος Χαλαστάνης. Ακτιβιστές τον διέκοψαν και σήκωσαν πανό που έγραφε στα γαλλικά: «Σαμαράς Εγκληματίας- ΕΕ συνένοχη-Τρόικα ξεκουμπίσου! Αλληλεγγύη με την Ελλάδα». Φώναξαν συνθήματα που ζητούσαν την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης. ...

Έξω από το κτίριο, διαδηλωτές έστησαν δρώμενο που παρίστανε τους Σαμαρά και Βενιζέλο να μαστιγώνουν ομάδες και τομείς που πλήττονται από τα μνημόνια: Εργαζόμενους, Μετανάστες, Άνεργους, Παιδεία και Υγεία. Μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια στους προσερχόμενους.

Μόλις μια βδομάδα μετά την τελετή ανάληψης της προεδρίας στην Ελλάδα, που συνοδεύτηκε από την απαγόρευση και βίαιη καταστολή της διαδήλωσης, διαμαρτυρίες ενάντια στη τραγοκωμωδία της ελληνική προεδρίας σημειώνονται και στην «καρδιά της Ευρώπης».

Σκοπός της δράσης ήταν να ενωθεί η φωνή του ελληνικού με το βέλγικο και τους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς ενάντια στις πολιτικές που λεηλατούν τις κοινωνίες.

Εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας δήλωσε: «η ελληνική προεδρία συμβολίζει τον αυταρχισμό και την κοινωνική βαρβαρότητα που οι ελίτ θέλουν να επιβάλουν σε όλη την Ευρώπη. Αυτό το φριχτό πείραμα πρέπει να σταματήσει τώρα»

Εκπρόσωπος των βελγικών επιτροπών δράσης κατά της λιτότητας είπε: «οι άρχουσες τάξεις τόσο στο Βέλγιο όσο και στην Ελλάδα μας λένε ότι η κρίση τελειώνει. Εμείς ξέρουμε ότι είναι ψέμα κι ετοιμαζόμαστε για αγώνες διαρκείας».

Ο Μαμαντού Μπα από τη Γουϊνέα, θύμα της Χρυσής Αυγής και μέλος της CADTM είπε: «οι πολιτικές λιτότητας γέννησαν το φασισμό στην Ελλάδα. Πρέπει να τσακίσουμε τη λιτότητα και το φασισμό παντού στην Ευρώπη».
http://solidarity-greece.blogspot.be/
Communiqué de presse en FR: http://solidarity-greece.blogspot.be/...


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2qaWuqtcx

Εδώ «έβγαζαν» τα μάτια τους Ολάντ και Γκαγιέ – Δείτε την ερωτική τους φωλιά [εικόνες]

Εδώ «έβγαζαν» τα μάτια τους Ολαντ και Γκαγιέ – Δείτε την ερωτική τους φωλιά [εικόνες]
Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον κρυφό ερωτικό δεσμό του Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ, την ώρα που η Βαλερί Τριερβελιέρ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν μετά την κατάρρευσή της.
Στη δημοσιότητα διέρρευσαν σήμερα φωτογραφίες από το διαμέρισμα όπου πραγματοποιούσαν τα «κρυφά» ραντεβού τους οι Ολάντ και Γκαγιέ, όπου, σύμφωνα με το Le Point, σχετίζεται με το οργανωμένο έγκλημα της Κορσικής.
Η ιστορία πίσω από το διαμέρισμα της «ντροπής»
Το Mediapart έγραψε ότι το διαμέρισμα είναι στο όνομα του Μισέλ Φεράτσι, που καταδικάστηκε τον Νοέμβριο του 2013 σε 18μηνη φυλάκιση για υπεξαίρεση προς όφελος Κορσικής ομάδας οργανωμένου εγκλήματος. Το διαμέρισμα υποτίθεται ότι είχε δοθεί «προς χρήση» από την πρώην σύζυγό του Φεράτσι, επίσης ηθοποιό, στην Γκαγιέ. Αυτή η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Φράνσις Μασίνι, που είχε στενούς δεσμούς με την εγκληματική ομάδα της Κορσικής και δολοφονήθηκε το 2013.
Φωτογραφίες: SplashNews

Ένα δισεκατομμύριο δολάρια αφήνει στην οικογένειά του ο Σουμάχερ – Στη δημοσιότητα η διαθήκη του

michael-schumacher-640
Ο Μίκαελ Σουμάχερ εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο το γεγονός ότι παραμένει για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα σε κώμα ανοίγει τις νομικές διαδικασίες που αφορούν την περιουσία του.
Όπως μεταδίδει η αργεντίνικη εφημερίδα «Ole» ο Γερμανός θρύλος έχει περιουσία ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων η οποία σύμφωνα με τη διαθήκη του σε περίπτωση θανάτου θα μοιραστεί ισόποσα στα τρία άλλα μέλη της οικογένειάς του, την γυναίκα του Κορίνα, την κόρη τους Τζίνα-Μαρία και τον γιο τους Μικ.
Ο θρυλικός πιλότος της Φόρμουλα 1 είχε υπογράψει σχετική διαθήκη το 2010 όταν επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη ενώ τη Δευτέρα οι γιατροί του αφαίρεσαν τμήμα του κρανίου του για να ανακουφίσουν την πίεση από το τραυματισμένο του κεφάλι.

Η Τoyota ΠΟΔΑΣ και πάλι 1η στις πωλήσεις στους Πιερίας & Ημαθίας


Ανακοίνωση της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ για το φορολογικό εξόντωσης της αγροτιάς




Με την καινούργια χρονιά οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι έρχονται αντιμέτωποι με τη νέα πιο άγρια ληστρική πολιτική της ΕΕ και της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που στόχο έχουν να τους οδηγήσουν άμεσα και βίαια στη φτώχια, στην εξαθλίωση και στο ξεκλήρισμα.
Μετά τις αυξήσεις στο αγροτικό ρεύμα (με άμεσο στόχο την αύξηση ως και 157%), στο πετρέλαιο, στα μέσα και εφόδια, στις ασφαλιστικές εισφορές στο ΕΛΓΑ και ΟΓΑ, τις μειώσεις στην επιστροφή ΦΠΑ και τον ειδικό φόρο στα καύσιμα, με τα χαράτσια σε αγροτεμάχια, οικόπεδα και σπίτια κ.λ.π, έχουμε και την επιβολή κράτησης λογιστικών βιβλίων με φόρο 13% από τα πρώτα ευρώ που θα συνοδευτεί με το φόρο επιτηδεύματος που είναι περίπου 650 €.
       Επίσης με τη νέα ΚΑΠ 2014-2020, θα μειωθούν οι επιδοτήσεις με συνέπεια την παραπέρα συρρίκνωση του αγροτικού εισοδήματος!
Η κυβέρνηση όμως δεν αρκείται στα αλλεπάλληλα χαράτσια, αλλά και στις απαράδεκτες ενέργειες αφού με την επιβολή βιβλίων και την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης από τους αγροτοκτηνοτρόφους, τους ζητάει για πρώτη φορά, προκλητικά να υπογράψουν και να  δεχθούν την άρση του ασύλου του σπιτιού τους για έλεγχο, όποτε θέλουν οι ΔΟΥ και οι ελεγκτικές αρχές, λες και δεν μπορούν να ζητούν να τους πάνε ότι χαρτιά χρειάζονται! Ουσιαστικά  αντιμετωπίζουν τους αγρότες  ως εν δυνάμει απατεώνες και κλέφτες, αυτοί που φτιάχνουν ληστρικούς νόμους και πολιτικές  και αρπάζουν τον κόπο και τον ιδρώτα της αγροτιάς και της εργατιάς, για να αυγαταίνουν τα κέρδη των μονοπωλίων.






    Η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΥ καταγγέλλει αυτές τις μεθοδεύσεις  και αγριότητες της κυβέρνησης και καλεί τους αγροτοκτηνοτρόφους να μην υπογράψουν την άρση ασυλίας του σπιτιού τους, να διαφυλάξουν και να διατηρήσουν τουλάχιστον την οικογενειακή γαλήνη.
Να διεκδικήσουν να μην πληρώνουν φόρο 13% από το πρώτο ευρώ του εισοδήματός τους και να μην τηρούν λογιστικά βιβλία, οι φτωχοί αγροτοκτηνοτρόφοι και να υπάρχει αφορολόγητο οικογενειακό εισόδημα μέχρι 40.000 ευρώ συν 5.000 ευρώ για κάθε παιδί. Είναι αίτημα που ακουμπάει και πρέπει να διεκδικηθεί από κάθε λαϊκή οικογένεια είτε είναι εργαζόμενοι, είτε αυτοαπασχολούμενοι, είτε συνταξιούχοι.
Καλούμε τους αγροτοκτηνοτρόφους να μην συμβιβαστούν, να αγωνιστούν  και να διεκδικήσουν να καλλιεργούν τα χωράφια και να μείνουν στα χωριά τους, με αξιοπρεπές εισόδημα που να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της οικογένειάς τους.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συγκρότηση μαζικών Αγροτικών συλλόγων και Ομοσπονδιών, η ενεργοποίηση των υπαρχόντων. Ο συντονισμός και η οργάνωση του αγώνα, η κοινωνική συμμαχία με τους εργάτες, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες και τη νεολαία. Μόνο έτσι μπορεί να τους σταματήσουμε και να ανατρέψουμε αυτές τις άγριες και απάνθρωπες πολιτικές για να ανοίξει ο δρόμος προς όφελος της λαϊκής ευημερίας.
Ο μαζικός αγώνας πλέον είναι μονόδρομος γι αυτό καλούμε τις επιτροπές αγώνα των μπλόκων και τους αγροτοκτηνοτρόφους, να πάρουν μαζικά μέρος στην Πανελλαδική σύσκεψη. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Γενάρη στη Λάρισα στις 12:00 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο, για να αποφασιστεί η μορφή και η πορεία αγωνιστικών κινητοποιήσεων.


14.1.2014                       ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ          

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ AΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ - ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!

Οι αγώνες των ομάδων του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
 Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης  -
 Γραφείο τύπου
 Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλ. - fax: 23510 32153, 6978 495134
 60100 Κατερίνη




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου, αυτό το Σαββατοκύριακο συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες:

-          Ανδρικό – Β΄ Εθνική - Β΄ όμιλος, Α΄ γύρος, 13η αγωνιστική. Κυριακή 19.1.2014, Κλειστό γυμναστήριο Σιδ. Σταθμού Κατερίνης, ώρα 14,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΟ Αιγάλεω. 
-          Γυναικείο – Α΄ γύρος, 1η αγωνιστική. Κυριακή 19.1.2014, Κλειστό γυμναστήριο Έδεσσας, ώρα 10,00 / ΑΣ Πανεδεσσαϊκός - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.
-          Εφηβικό – Τελική φάση - Α΄ γύρος, 1η αγωνιστική. Δευτέρα 20.1.2014, Κλειστό γυμναστήριο Σιδ. Σταθμού Κατερίνη, ώρα 19,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΠΑΣ Αετός Κιλκίς.
-          Κορασίδων - Α΄ γύρος, 4η αγωνιστική. Σάββατο 18.1.2014, Κλειστό γυμναστήριο Έδεσσας, ώρα 14,00 / ΑΣ Πανεδεσσαϊκός - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και
-          Παίδων - Β΄ όμιλος, Β΄ γύρος, 6η αγωνιστική. Κυριακή 19.1.2014, Κλειστό γυμναστήριο Δίου, ώρα 10,00 / ΓΑΣ Βαφύρας -  ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.


Η κοπή πίτας της ΕΚΑΣΚΕΜ

Την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 6.00 μμ στην αίθουσα του Δημαρχείου Μελίκης, η ΕΚΑΣΚΕΜ θα κόψει την καθιερωμένη πίτα.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν και οι ομάδες που κατέκτησαν πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ και ανάμεσά τους και η ομάδα Κορασίδων του Πιερικού Αρχελάου.


Χειρουργείται την Τετάρτη ο Χριστοφορίδης

Χειρουργείται την Τετάρτη ο Χριστοφορίδης
Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Μιχάλης Χριστοφορίδης που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας διαπιστώθηκε πως έχει ρήξη επιγονατίδας και το πρωί της Τετάρτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης.
Η απόφαση πάρθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης έπειτα από συννενόηση με τον χειρούργο ορθοπεδικό Διονύσιο Νικηφόρο και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.  Η επιστροφή του εκτιμάται σε 20 ημέρες με ένα μήνα.
 
«Ήταν η κακή στιγμή. Δέκα λεπτά πριν το τέλος της προπόνησης έκανα ένα βήμα πίσω για να πάρω βηματισμό και κατάλαβα πως έγινε ζημιά στην επιγονατίδα. Σήμερα είμαι καλύτερα και απόψε αποφασίσαμε να γίνει γρήγορα το χειρουργείο για να επιστρέψω το συντομότερο. Ελπίζω σε ένα 20ημερο να είμαι πίσω και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο 41χρονος Χριστοφορίδης που την προηγούμενη εβδομάδα πήρε μεταγραφή από τη Νίκη Αιγινίου στον ΠΑΟΚ.

Γιώργος Ελευθερίου | « Αποχαιρετισμός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά… στην πρώτη γραμμή του αγώνα»





Ο Γιώργος Ελευθερίου μας ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κατέλθει εκ νέου στον στίβο της πολιτικής.

Σε επικοινωνία που είχαμε μας επιβεβαίωσε το γεγονός και μάλιστα αρκετά συγκινημένος δήλωσε «Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής που όλα αυτά τα χρόνια προσέφερα στον τόπο από διάφορες θέσεις που κατά καιρούς μου εμπιστεύθηκε ο Γιώργος Παπαθανασίου.  Τον ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη του. Πιστεύω πως έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου και πως στην παρούσα φάση ο δήμος Δίου – Ολύμπου, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο δύσκολο ρόλο του πρέπει να στηριχθεί και να στελεχωθεί από ανθρώπους που έχουν γνώση, εμπειρία, αγάπη για τον τόπο και μεράκι. Το καταλληλότερο πρόσωπο είναι ο Γιώργος Φαρμάκης, τον οποίο θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να κερδίσουμε ακόμα μία μάχη απέναντι στη μιζέρια»

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

                 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Μ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
----------------------------------------------------------
Ταχ. Δ/νση:  Βασ. Όλγας  198   
Τ.Κ.: 546 55
Πληροφορίες: Μίνα Κουρνούτου
Τηλέφωνο: 2313 – 319663
Fax: 2313 – 319763
E_mail: antiperiferiarxis-thess@pkm.gov.gr



              
             

  

  





    Θεσσαλονίκη, 15/01/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
           
           
Τη χορήγηση δωρεάν ρεύματος προληπτικά στους δικαιούχους κοινωνικού τιμολογίου της ΔΕΗ, καθώς και έκπτωση 70% του οικιακού τιμολογίου σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές με τετραμηνιαία κατανάλωση έως 2000 kWh, όταν καταγραφούν τιμές αιωρούμενων σωματιδίων (ΑΣ10)  μεγαλύτερες από 75 μg/m3 σε περισσότερους από έναν σταθμούς ελέγχου ατμοσφαιρικής ρύπανσης του δήμου Θεσσαλονίκης και της ΠΚΜ επί τουλάχιστον πέντε (5) συνεχόμενες ημέρες και όταν οι συνθήκες ευνοούν τη συγκέντρωση αιωρούμενων σωματιδίων, με αυξανόμενη τάση του φαινομένου που θα είναι τουλάχιστον 100 μg/m3 και πάνω για δύο σταθμούς ελέγχου, αποφάσισε ο Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής, μετά από τη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποίησε με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, παρουσία της διευθύντριας του ΕΚΕΠΥ Βορείου Ελλάδος Τζίνας Λεπτοκαρίδου.

Η σχετική απόφαση της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης θα αποστέλλεται στις Κεντρικές και Περιφερειακές Υπηρεσίες της ΔΕΗ, προκείμενου να ενεργοποιηθεί η ΚΥΑ υπ’αριθμ. Δ5/ΗΛ/Β/Φ29/οικ. 23823 (ΦΕΚ 3274/Β/23.12.2013).

            Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο κ. Τσαμασλής πρότεινε τη σύσταση ειδικής επιτροπής, που θα αποτελείται από εκπροσώπους των Διευθύνσεων Περιβάλλοντος της ΠΚΜ και του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της ΠΚΜ, που θα συγκεντρώνει τα στοιχεία μετρήσεων της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, θα τα επεξεργάζεται και θα ενημερώνει το ΥΠΕΚΑ για τη λήψη των προαναφερόμενων προληπτικών μέτρων, σε συνδυασμό με την έκδοση συστάσεων προς τις καταγεγραμμένες βιομηχανίες. 

            «Η Θεσσαλονίκη εντάσσεται στις περιοχές υψηλού κινδύνου ως προς την εμφάνιση αιθαλομίχλης από τη συγκέντρωση αιωρούμενων σωματιδίων, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να λάβουμε προληπτικά μέτρα, προκειμένου να περιορίσουμε την έκταση του φαινομένου και μειώσουμε τις πιθανότητες επανεμφάνισής του. Θεωρούμε ότι με την παροχή δωρεάν ρεύματος στους δικαιούχους του κοινωνικού τιμολογίου της ΔΕΗ, καθώς και την έκπτωση 70% του οικιακού τιμολογίου στην τετραμηνιαία κατανάλωση έως 2000 kWh στα νοικοκυριά, δίνουμε ένα κίνητρο στους συμπολίτες μας να χρησιμοποιούν – όσοι διαθέτουν – ηλεκτρικές συσκευές ως βασικό μέσο θέρμανσης, ώστε να περιοριστεί η καύση, κατά κύριο λόγο, μη επιτρεπτών υλικών», υπογράμμισε ο κ. Τσαμασλής.   
           

 














Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Μ.Ε. Θεσσαλονίκης