ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Θα επιστρέψω και θα απογοητευθούν κάποιοι"


Aπάντηση μέσω facebook έστειλε ο Νότης Σφακιανάκης για το κλείσιμο του "Έναστρον" ότι σύντομα θα ξαναείναι κοντά στους θαυμαστές του "προς απογοήτευση κάποιων" αφήνοντας αιχμές ότι συνέβησαν πράγματα στο παρασκήνιο. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
«Σύντομα όλα θα γίνουν κατάλληλα, για να σμίξουμε πάλι. Προς μεγάλη απογοήτευση κάποιων...», ήταν το αιχμηρό σχόλιο  που επεφύλαξε ο δημοφιλής τραγουδιστής με αφορμή τον αιφνίδιο τερματισμό των εμφανίσεών του στο Εναστρον.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Θ. Ζαγοράκης: Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος


Σε περιπέτειες για την περίοδο της προεδρίας του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έμπλεξε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο παλαίμαχος άσος όπως και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Βιολίδης, συνελήφθησαν μετά την ποινική δίωξη που είχε ασκηθεί σε βάρος τους το Σεπτέμβριο του 2012 για υπεξαίρεση και απιστία σε βαθμό κακουργήματος. 
 
Οι δυο άνδρες αρνήθηκαν τις κατηγορίες και απολογήθηκαν την Τρίτη στον πέμπτο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης. Αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφότου κατέβαλαν εγγύηση 5.000 ευρώ έκαστος. 
 
Η υπόθεση αφορά την οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τη «διευκόλυνση» που παρείχε στην ΠΑΕ ο Ηλίας Βιολίδης μέσω της χορήγησης τραπεζικών επιταγών.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Έκρηξη σε εκτροφείο: Αγελάδες «αερίστηκαν» συντονισμένα και τίναξαν τα πάντα στον αέρα [βίντεο]

agelada-570
Το μεθάνιο που απελευθερώνουν οι αγελάδες στην ατμόσφαιρα προκάλεσε μία ισχυρότατη έκρηξη σε εκτροφείο που βρίσκεται στη Γερμανία.Τα αέρια που απελευθερώθηκαν από 90 αγελάδες σε συνδυασμό με «ένα φορτίο στατικού ηλεκτρισμού προκάλεσε την έκρηξη του αερίου, ενώ ξέσπασε και πυρκαγιά και η στέγη κατέρρευσε» σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας που δημοσιεύτηκε στο Reuters.
Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφθασαν στο αγρόκτημα που βρίσκεται στην πόλη Ράσντορφ και πήραν δείγμα αερίου για να διερευνήσουν τον κίνδυνο και για άλλες εκρήξεις.

Μην βιάζεσαι να σκίσεις τη γάτα – Τι μας αρέσει πριν το σεξ;

foreplay-570
Γιατί η ερωτική πράξη δεν είναι το μόνο που μετράει.
Ο λόγος φυσικά για τα προκαταρκτικά
Λόγω έλλειψης χρόνου, όρεξης ή διαφορών άλλων λόγων τείνουν να εκλείψουν. Το ζευγάρι πλέον δεν έχει διάθεση για σεξ για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Οικονομικά, κοινωνικά, υπαρξιακά προβλήματα κτλ. Συνεπώς, όποτε κάνει σεξ γίνεται με συνοπτικές διαδικασίες. Απλά για το τυπικό της όλης υπόθεση. Καμία διάθεση να ικανοποιήσει ο ένας σύντροφός τον άλλον. Μ’ αυτόν τον τρόπο το σεξ γίνεται μισό.Όμως όλη η μαγεία κρύβεται στο πριν. Τα προκαταρκτικά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ερωτική ζωή του ζευγαριού.
Τι μπορείτε να κάνετε;
Αρχικά, σταματήστε να βλέπετε το σεξ ως αγγαρεία. Είναι κάτι που αρέσει σ΄ όλους μας και το έχουμε ανάγκη όλοι. Το φλερτ, το άγγιγμα, το παιχνίδι, το φιλί, η επαφή δημιουργούν μια ερωτική ατμόσφαιρα που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.
Αφιερώστε χρόνο στο σεξ και επικοινωνήστε με το σύντροφό σας τι είναι αυτό που σας αρέσει αλλά και μάθετε τι ικανοποιεί εκείνον.
Πολύ συχνά οι άνθρωποι ντρέπονται ή νιώθουν ευάλωτοι στο κομμάτι αυτό της επικοινωνίας. Ανησυχούν μήπως νιώσουν απόρριψη ή μήπως πληγώσουν το σύντροφό τους ή ακόμα μήπως αυτό που σκέφτονται είναι ανήθικο ή ανάρμοστο. Το εμπόδιο αυτό που έχετε θέσει εσείς οι ίδιοι στην ικανοποίηση σας αποκρύπτει και ένα κομμάτι του εαυτού του συζύγου σας, που η αποκάλυψή του θα σας φέρει πιο κοντά. Μιλήστε λοιπόν και σταματήστε να το αναβάλλετε.
Το διαβάσαμε στο Jenny.gr

Η κρίση χτύπησε τα Zara: Βάζουν «λουκέτο» στα ακριβά καταστήματα Uterqüe

uterque-570
Ο γνωστός ισπανικός όμιλος Zara βάζει λουκέτο στα καταστήματα Uterqüe στην Ελλάδα, καθώς παρουσίαζαν ζημίες εκατομμυρίων και το 2011 και το 2012.
Η ισπανική αλυσίδα δεν κατάφερε να αναστρέψει το σερί της αρνητικής πορείας των τελευταίων ετών της κρίσης, γεγονός το οποίο οδήγησε το μητρικό όμιλο στην απόφαση να βάλει οριστικό «λουκέτο» ακόμη και στα δύο τελευταία καταστήματα που λειτουργούσαν στα εμπορικά κέντρα Golden Hall και Τhe Mall Athens, εξυπηρετώντας πλέον το ελληνικό καταναλωτικό κοινό, ως προς τα προϊόντα της Uterque, αποκλειστικά και μόνο από το internet.
Η Uterqüe παρουσίασε ζημίες 3,3 εκατ. ευρώ το 2012, από περίπου 2 εκατ. ευρώ το 2011, ενώ μειώθηκε κατά 38% ο κύκλος εργασιών της, φτάνοντας τα 2,4 εκατ. ευρώ, όταν το κόστος πωλήσεων ήταν στο 1,4 εκατ. ευρώ.
Μία από τις αιτίες που οδήγησαν τελικά και στο οριστικό λουκέτο, αποτέλεσε το γεγονός ότι η έναρξη της λειτουργίας των Uterque στην Ελλάδα συνέπεσε με την αρχή της κρίσης: Η εταιρεία, η οποία διαθέτει τις ακριβότερες σειρές του ομίλου Inditex σε γυναικεία αξεσουάρ κυρίως αλλά και ρούχα,  ήλθε στη χώρα μας στα τέλη του 2008 κι έκτοτε δεν κατάφερε να ορθοποδήσει. Kι αυτό παρά τις κινήσεις αναδιάρθρωσης που έγιναν μέσα στην κρίση από την ελληνική διοικητική ομάδα και για τις 8 αλυσίδες του μεγαλύτερου ΄΄παίκτη’’ στο εγχώριο λιανεμπόριο ένδυσης (Ζara, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Zara Home, Pull & Bear, Oysho, Uterque) με συνολικά 154 καταστήματα. Aξίζει να σημειωθεί εδώ ότι ο όμιλος Inditex καταγράφηκε ως ο  πρώτος στο εγχώριο λιανεμπόριο, ο οποίος προχώρησε σε γενναίες επαναδιαπραγματεύσεις  των μισθωμάτων του, ήδη από το 2009, σε μία προσπάθεια μείωσης του κόστους, ενώ δε δίστασε από την αρχή της κρίσης να κλείσει τα λιγότερα αποδοτικά ή ζημιογόνα καταστήματα.
Από την άλλη όπως δημοσιεύει το protothema.gr, καλύτερη πορεία στην Ελλάδα έχει πλέον η μεγαλύτερη αλυσίδα, τα καταστήματα Zara, τα οποία επίσης μετά από τις ζημιές των περασμένων ετών της κρίσης, πέρασαν στην κερδοφορία κατά την προηγούμενη χρήση,. Ετσι στη χρήση 2012/ 2013 η αλυσίδα είχε μεν μείωση του τζίρου της στα 180,7 εκατ. ευρώ από 196 εκατ. ευρώ, ωστόσο παρουσίασε κέρδη πρό φόρων ύψους 1,5 εκατ. ευρώ από ζημιές 6 εκατ. ευρώ.

Kαβούρια στις τσέπες; Γευστική καβουροσαλάτα για… τσιγκούνηδες

kavourosalata-570
Σωστή σαλάτα χωρίς κρέας μέσα δεν είναι σαλάτα. Τουλάχιστον αν δεν έχει κρέας φρόντισε να έχει κάποιο θαλασσινό, μαλάκιο, οστρακοειδές ή ψάρι. Μια καβουροσαλάτα για παράδειγμα, ή αλλιώς crab salad με σουρίμι που είναι απομίμηση καβουριού και δε θα χρειαστεί να χρυσοπληρώσεις.
ΥΛΙΚΑ
  • 1 μαρούλι μεγάλο
  • 3 αυγά βρασμένα σφιχτά ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
  • 1 ντομάτα ψιλοκομμένη χωρίς τα σπόρια
  • 3 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη
  • 5-6 μικρά αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
  • 4-5 κ.σ. καλαμπόκι
  • 1 λεμόνι
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. γιαούρτι
  • 2 κ.σ. μαγιονέζα
  • αλάτι, πιπέρι
  • 250 γρ. σουρίμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Ψιλοκόβω το σουρίμι και σε ένα μπολ ρίχνω το κρεμμύδι, τη κάπαρη, τη ντομάτα, το καλαμπόκι, το μαϊντανό ,το σουρίμι και τα αυγά.
  • Ανακατεύω, ρίχνω το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και στύβω το μισό λεμόνι. Εμένα μου αρέσουν τα ξινά και έτσι έβαλα ολόκληρο το λεμόνι.
  • Μετά βάζω το γιαούρτι με την μαγιονέζα και ανακατεύω καλά να ομογενοποιηθεί.
  • Δοκιμάζω και προσθέτω κατά βούληση αλάτι, πιπέρι λεμόνι. Το βάζω σε τάπερ κλειστό για μια ώρα να ενωθούν καλά οι γεύσεις.
  • Μετά βάζω σε μια σαλατιέρα μαρούλι και από πάνω το μείγμα μου και έτοιμο!