ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Ψήφισαν Ζαγοράκη, «μαύρισαν» τη διαστημική επιστήμονα! Και μετά απορρούμε για το ποιοι μας κυβερνούν

Οι ψηφοφόροι της ΝΔ προτίμησαν να στείλουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Θοδωρή Ζαγοράκη (συστάσεις δεν χρειάζονται) αντί τη Χριστίνα Γιαννόπαπα. Και τι με αυτό, θα πείτε… Κι όμως.

Η Χριστίνα Γιαννόπαπα, υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με καταγωγή από τη Χίο, είναι μηχανολόγος – μηχανικός με ειδίκευση στη Ρομποτική Τεχνολογία και στη Δορυφορική Τεχνολογία.

Εργάζεται στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος και έχει συμμετάσχει σε δύο διαστημικές αποστολές της NASA (είναι και αστροναύτης). Πήρε 39.870 σταυρούς έναντι 172.129 του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Φυσικά και δεν σημαίνει ότι μια επιστημονική διάνοια σημαίνει αυτόματα ότι θα είναι και καλύτερη πολιτικός από έναν ποδοσφαιριστή.

Αλλά, ειλικρινά θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους ψηφοφόρους της ΝΔ, τι τους κάνει να πιστεύουν ότι ένας ποδοσφαιριστής θα είναι καλύτερος πολιτικός από μια επιστημονική διάνοια;

Και ύστερα απορούμε ποιοι μας κυβερνάνε… Αυτοί που ψηφίζουμε μας κυβερνάνε…
 

Φώτο ρεπορτάζ και video από την επίσκεψη του προπονητή Μυστακιδη Ιωαννη στην Karlsruhe SC U17



 Έκπληξη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ήταν η γνωριμία με τη μεγάλη φυσιογνωμία του Γερμανικού ποδοσφαίρου Karl Heinz Förster.

Η εταιρία Lokurlu Sportagency, η οποία ανέλαβε και όλα τα έξοδα επιμόρφωσης του Μυστακίδη Ιωάννη, έπειτα από εισήγηση του Μαραγκοζίδη Αναστάσιου.


 Η συνεργασία τόσο με την Karlsruher SC όσο και με την εταιρία Lokurlu Sportagency θα συνεχιστεί και μελλοντικά. 
Oργανώνονται  trial Games (Δοκιμαστικά) στην Πιερία από την ομάδα της Karlsruher SC και την Γερμανική εταιρία Lokurlu Sportagency
 περίπου στο τέλος  Σεπτεμβρίου 


Training  U17 karlsruhe fc / Tim Walter & Mistakidis Ioannis