ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

  
O Πρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος

Μεγάλου Αλεξάνδρου, Δ. Πασχάλης,

η Πρόεδρος του δ.σ. του ΚΘΒΕ Μ. Λυσαρίδου,

και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Γ. Βούρος

σας προσκαλούν

σε Συνέντευξη Τύπου

με θέμα τη συνεργασία του ΚΘΒΕ

με το Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η συνέντευξη θα δοθεί τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014, στη 1.00 μ.μ. στο Βασιλικό Θέατρο


(Πλατεία Λευκού Πύργου, Θεσσαλονίκη).

FIFA Player's Agent.. Anastasios Maragozidis ..Scounter & Coach UEFA Mistakidis Ioannis

Στο  Cosmopolitan Hotel & SPA για διάφορα συμβόλαια παικτών για το εξωτερικό...............




ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ



Με τον Σταυρό του Αποστόλου Παύλου, ανώτατη τιμητική διάκριση της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας τιμήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος.
Η τιμητική διάκριση δόθηκε στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου των 20 ετών από την καθιέρωση των εκδηλώσεων ΠΑΥΛΕΙΑ στη Βέροια.
Την τιμητική διάκριση επέδωσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο οποίος βρέθηκε στη Βέροια για τους επετειακούς εορτασμούς. Στο σκεπτικό της απονομής, ο Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων εξήγησε ότι ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος υπήρξε ο κύριος συντελεστής και οργανωτής των εκδηλώσεων ΠΑΥΛΕΙΑ, που σήμερα, 20 χρόνια μετά, είναι γνωστά σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο. Τόνισε, επίσης, ότι ως Πρωτοσύγκελλος υπήρξε ο στενότερος συνεργάτης του στη διοίκηση της Ιεράς Μητροπόλεως.
Νωρίτερα ο Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος συμμετείχε στην βιβλιοπαρουσίαση Επετειακού Τόμου, που περιλαμβάνει επιστημονικές μελέτες σχετικές με τον Απόστολο Παύλο. Στην παρουσίαση συμμετείχαν επίσης ο Καθηγητής Α.Π.Θ. Χαράλαμπος Ατματζίδης και ο Επιμελητής Εκδόσεων Ευστάθιος Λιανός-Λιάντης.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΛ.: 2351031444


    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ
ΣΤΑ ΕΟΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
Το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα 25 χρόνια λειτουργίας των Μουσικών Σχολείων και σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, οργανώνει συναυλία την Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014, στις 7:30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Η συναυλία εντάσσεται στον ευρύτερο κύκλο των «Εορτίων» για τα 25 χρόνια λειτουργίας των Μουσικών Σχολείων, που οργανώνει πανελλαδικά η Καλλιτεχνική Επιτροπή Μουσικών Σχολείων του Υ.ΠΑΙ.Θ. Στόχο των συγκεκριμένων εκδηλώσεων αποτελεί η ανάδειξη και προβολή του παιδαγωγικού και καλλιτεχνικού έργου των Μουσικών Σχολείων σε ποικίλους τομείς μουσικής και γενικότερα καλλιτεχνικής δημιουργίας και σε ποικίλα πεδία μουσικού ρεπερτορίου.
Στο πρώτο μέρος της συναυλίας η Ευρωπαϊκή Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Δημήτρη Καραπινίδη και η Ευρωπαϊκή Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, με υπεύθυνους καθηγητές την κ. Ευστρατία Μαργαρίτη και τον κ. Λουκά Βασιλειάδη, θα ερμηνεύσουν έργα από τον ελληνικό κινηματογράφο του Μ. Θεοδωράκη, του Μ. Πλέσσα και του Μ. Χατζιδάκι. Η Ορχήστρα Θεατρικού Συνόλου του Μ.Σ.Κ., με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Αριστείδη Σκάρπα, θα ερμηνεύσει αποσπάσματα από τη μουσική του Μ. Χατζιδάκι για το θεατρικό έργο του Ι. Καμπανέλλη «Παραμύθι χωρίς όνομα». Στη συνέχεια το σύνολο κρουστών του Μ.Σ.Κ., με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Δημήτρη Τασούδη, θα ερμηνεύσει μουσική του Chick Corea και του Δ. Τασούδη.
Στο δεύτερο μέρος το σύνολο «Ασκήσεις 'Υφους» του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, με υπεύθυνες καθηγήτριες την κ. Ναταλία Αχαλκάτση και την κ. Γεωργία Τέντα, παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση «Παρακαλούμε, προσέχετε τα προσωπικά σας κενά - Please, mind your personal gaps». Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Ακούγοντας με τα μάτια» και βασίζεται σε τεχνικές του ελεύθερου μουσικού αυτοσχεδιασμού, του physical theatre και της δημιουργικής γραφής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

1o ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Εγγραφές από Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014





ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
1ου ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
1.
Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής
2.
Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ
3.
Τεχνικός Εφαρμογών Λογισμικού
ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ
1.
Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων & Κατασκευών
2.
Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας  Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου
3.
Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού & Κλιματισμού
4.
Τεχνικός Οχημάτων
ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
1.
Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων
2.
Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων
3.
Τεχνικός Αυτοματισμού
4.
Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών
ΤΟΜΕΑΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
1.
Σχεδιαστής Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής
ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ
1.
Τεχνικός Διαχείρισης και Ανακύκλωσης
2.
Τεχνικός Ελέγχου Ρύπανσης και Εγκαταστάσεων

Πηγή : άρθρο 8  του  Νόμου 4186 (ΦΕΚ 193/17.09.2013)

3ο Αντάμωμα Κρητών στο σχολείο Ανδρομάχης Πιερίας

3ο Αντάμωμα Κρητών κ' Φίλων στο Δημοτικό σχολείο Ανδρομάχης Πιερίας που διοργανώνει ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας <<ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ>> την.. 05 Ιουλίου ημέρα Σάββατο 2014 την 19:30 στον Ι.Ν. Κoσμά του Αιτωλού θα τελεσθεί επιμνημόσυνο δέηση υπέρ Kρητών στον Μακεδονικό Αγώνα που έπεσαν τον Αυγ.1908 στους πρόποδες του Ολύμπου παλιά Βροντούς στην συνέχεια θα μας κρατήσει συντροφιά σήμα των Μαδαριτών, στα χορευτικά το τμήμα παραστάσεων χορευτικών κρητικών χορών του Συλλόγου, θα συμμετέχει και ο αδελφοποιημένος Σύλλογος Παναγία Σουμελά σε ένα απίστευτο θέαμα!!! Είσοδος ελεύθερη