ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

20% αντιμνημόνιο – 80% μνημόνιο – 100% κωλοτούμπας .......ουστ ρεεεεεεε ρεμαλιααααααα

20% αντιμνημόνιο – 80% μνημόνιο – 100% κωλοτούμπαςΤου Γιώργου Χρηστοφορίδη:
Κλαίνε τα ψάρια και σφυρίζουν τα καΐκια στον Πειραιά. Ο Μελάς ολοκληρώνοντας την κωλοτούμπα του, ανακοίνωσε σήμερα την προσχώρησή του στη ΝΔ. Αναμενόμενο. Όσο και θλιβερό.
Αυτός ο άνθρωπος έβγαζε λόγους και μιλούσε στους συμπολίτες του, προσπαθώντας να τους πείσει ότι το μνημόνιο είναι μια καταστροφή. Τώρα, θα προσπαθεί να τους πείσει ότι τελικά δεν είναι. Τώρα, θα λέει ότι……….
………οι Γερμανοί είναι φίλοι μας! Και καλά κάνουν και βιάζουν τη χώρα μας. Και καλά θα κάνουμε να παραμείνουμε υπό εποπτεία τέτοιοι που είμαστε (οι Έλληνες)!Αυτά θα λέει ο απίστευτος Παναγιώτης Μελάς!
Ίσως η πιο χαρακτηριστική περίπτωση κωλοτούμπας, που έχουμε δει ποτέ στον τόπο! Γιατί προσπάθησε να το χειριστεί και επικοινωνιακά (ο καημένος)! Στην πρώτη ψηφοφορία ψήφισε κατά και στις δύο επόμενες υπέρ! Γιατί ήθελε να μας δείξει τη «μοναξιά του σχοινοβάτη» και το «δράμα» που περνά.
Μετά, λοιπόν, τον Νταβρή, την Ιατρίδη και τον Γιοβανόπουλο, ήρθε και η σειρά του Παναγιώτη Μελά. Αλήθεια, αυτοί οι βουλευτές που ΚΟΝΤΡΑ Σ’ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑΝ, ψήφισαν ΥΠΕΡ της ΝΔ, και τώρα όλοι τους βολεύτηκαν σ’ αυτήν, τι θα μας πουν;
Ότι όλα αυτά έγιναν τυχαία; Χωρίς να έχουν έρθει σε προ-συνεννόηση με την κυβέρνηση; Ότι είναι άσχετη η ψήφος τους με την κωλοτούμπα τους; Να τα βρουν με τη συνείδησή τους και με τους ψηφοφόρους τους αυτά. Και κυρίως με τον καθρέφτη τους (αν κοιταχτούν και εκείνος δεν τους φτύσει).
Ευτυχώς, που έφυγαν όλοι αυτοί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Για να καθαρίσει το κόμμα και να ξαναποκτήσει έννοια η λέξη «Ανεξάρτητοι».
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ που κατεβαίνω υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ στην Α Πειραιά. Για να κρατήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες την έδρα του Μελά. Γιατί δεν αξίζουν τέτοιοι βουλευτές στους Πειραιώτες ψηφοφόρους. Δεν αξίζουν τέτοιοι στον ελληνικό λαό. Κόντρα στις κωλοτούμπες. Κόντρα στο δωσιλογισμό…