ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ο απίθανος κύριος Βενιζέλος εξήγησε στους «κουτούς» Κρητικούς ότι είναι αντιμνημονιακός!

2015-01-16_8.20.49O απίθανος κύριος Βενιζέλος είπε το εξής αμίμητο στην Κρήτη [real]:
«Δεν ενταχθήκαμε μόνοι μας στο Μνημόνιο. Υπάρχουν βουλευτές μας που ψήφισαν και ξαναψήφισαν και ταλαιπωρήθηκαν και στεναχωρήθηκαν και βασανίστηκαν και ηθικά και συναισθηματικά, οι οποίοι ποτέ δεν ρωτήθηκαν. Κάποιος είχε την κύρια ευθύνη. Δεν είναι το ίδιο να είσαι Πρωθυπουργός και το ίδιο να είσαι ένας βουλευτής ή ένας υφυπουργός. Δεν έχει κανείς ευθύνη γι’ αυτό;»
Εν ολίγοις, ο Βενιζέλος μάς λέει ότι………
………για το μνημόνιο ευθύνεται ο Γιώργος Παπανδρέου και αφήνει να εννοηθεί στους «κουτούς» Κρητικούς ότι αν ήταν αυτός πρωθυπουργός δεν μας έβαζε στο μνημόνιο! Ίσως την επόμενη εβδομάδα μάς πει ότι είχε συννενοηθεί με τον Πούτιν και του έδινε 500 δις δανεικά και αγύριστα αλλά ο εμμονικός Παπανδρέου ήθελε να βασανίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες!
Ο απίθανος κύριος Βενιζέλος συνέχισε να μας εκπλήσσει και να μας βάζει σε σκέψεις ότι αυτά που λέει ίσως δεν είναι κάποιος στρατηγικός σχεδιασμός αλλά προϊόν κάποιας πιθανής διπολικής διαταραχής.
Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι στην Κρήτη συνέχισε το «στόλισμα» σε ΓΑΠ λέγοντας «ότι οι Κρήτες είναι λεβέντες και έξυπνοι και ευθείς άνθρωποι και νομίζω ότι είναι σε θέση να διακρίνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως ιδρυτή και ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης από τον κ. Γιώργο Παπανδρέου που είναι τώρα Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, που είναι ένα νέο ατομικό Κόμμα»,  ενώ παράλληλα….
2015-01-16_8.30.52
Το διαπιστώνετε το πρόβλημα, έτσι; Δεν χρειάζεται να είσαστε ειδικοί!
.epikairo.