ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

«Εξηγήστε στους 11 εκατομμύρια πανικόβλητους Έλληνες τι πρέπει να κάνουν»

«Εξηγήστε στους 11 εκατομμύρια πανικόβλητους Έλληνες τι πρέπει να κάνουν»Άγγλος δημοσιογράφος εκθέτει τον εκπρόσωπο της ΕΚΤ
Γνωστός άγγλος δημοσιογράφος και συγγραφέας στέκεται απέναντι στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και υπερασπίζεται την Ελλάδα μετά την αιφνίδια απόφαση της Τράπεζας να μην δέχεται ως ενέχυρα τα ελληνικά ομόλογα.
Ο Paul Mason έγραψε στον λογαριασμό του ……………
………..«H Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εφάρμοσε την στρατηγική “σκότωσε την Ελλάδα”» κάλεσε μέσω Twitter σε απολογία τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΚΤ, Michael Steen. Άμεση ήταν η απάντηση του εκπροσώπου της ΕΚΤ ο οποίος αναρωτήθηκε «Σοβαρά ε;».
«Παρακαλώ εξηγήστε στους πανικόβλητους Έλληνες που έμαθαν την είδηση στις 11 το βράδυ τι πρέπει να κάνουν», ανταπάντησε ο Mason με τον Steen να εξηγεί: «Θα πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους και δέχομαι τις επικρίσεις».
Ο άγγλος δημοσιογράφος έγραψε επίσης ότι η ΕΚΤ θα κριθεί από το δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Κοινής Γνώμης για αυτή την απόφαση και ζήτησε από τον Steen συνέντευξη τύπου του Μάριο Ντράγκι για να εξηγήσει τι τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση.
Δείτε εδώ τη στιχομυθία…
newsbeast.gr