ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΘΛΙΒΕΡΟΣ ο Α. Σαμαράς δεν κατάλαβε ακόμα ότι... έχασε τις εκλογές!

ΘΛΙΒΕΡΟΣ ο Α. Σαμαράς δεν κατάλαβε ακόμα ότι... έχασε τις εκλογές!


Δεν έχει καταλάβει ακόμα ο Αντώνης Σαμαράς ότι έγιναν εκλογές και ότι τις έχει χάσει πανηγυρικά!
«Επειδή αγαπάμε την πατρίδα δεν θα επιτρέψουμε να κινδυνεύσει η ευρωπαϊκή πορεία», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
Ο Α. Σαμαράς σχολίασε με ένα «ουάου» την πρόταση της Κυβέρνησης να ελαφρυνθεί το δημόσιο χρέος με διηνεκή ομόλογα και προσπαθώντας να τρομοκρατήσει για άλλη μια φορά, έκανε λόγο για έξοδο από το ευρώ που στην ίδια πρόταση αποκάλυψε ότι αυτό... δε γίνεται!!! «Νομίζετε ότι η έξοδος της χώρας από το ευρώ είναι αδύνατη; Κάνετε λάθος. Βεβαίως νομικά δεν έχουν την δυνατότητα, αλλά μπορούν να σου ασκήσουν ασφυκτικές πιέσεις, να κλείσουν την ρευστότητα και φοβόμαστε ότι βλέπουμε τέτοιες πρακτικές».
Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους ο Α. Σαμαράς ήταν αιχμηρός: «μην μας προκαλείτε, όπως νωρίτερα, για το ποιος στέκεται όρθιος. Επειδή ακούστηκαν πολλά για τις διαπραγματεύσεις και ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα διαπραγματεύεται όρθια, ένα έχω να πω: σας εύχομαι όταν μπαίνετε, και κυρίως όταν βγαίνετε, από το Eurogroup να είσαστε όρθιος», είπε μάλλον εννοώντας ότι η δική του αντιπροσωπεία δεν ήταν.