ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Απίστευτο «φτύσιμο» Καμμένου σε Σαμαρά

Ο Πάνος Καμμένος παρότι κράτησε σταθερό τον αντιμνημονιακό του λόγο, κατήγγειλε πολλές φορές τις μεθόδους που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο και εξαπέλυσε μύδρους εναντίον των Σαμαρά, Βενιζέλου, Παπανδρέου απειλώντας με ειδικά δικαστήρια δεν είναι παρά ένας συντηρητικός πολιτικός που δεν διστάζει να εκφράζει την συμπαράστασή του στους «ήρωες» βατραχανθρώπους που φώναζαν εμετικά φασιστικά συνθήματα, όπως «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ», και  να στέκεται δίπλα σε μπάτσους που ξυλοκοπούν διαδηλωτές, ενώ αυτός όπως και το κόμμα του είναι φορέας ακραίων εθνικιστικών απόψεων.
Σήμερα πρέπει να είναι απ’ τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στην Ελλάδα. Το κόμμα του όχι μόνο δεν έπαθε…..
……….πανωλεθρία στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, όπως προέβλεπαν πολλοί δημοσκόποι, αλλά συγκυβερνά ,μαζί με τον Σύριζα. και ο ίδιος είναι υπουργός.
Και η πλάκα είναι ότι κάνει απίθανες δηλώσεις φτύνοντας κατάμουτρα τον Σαμαρά.
Αντιγράφουμε απ την ιστοσελίδα των «Νέων»: Με μια απίστευτη δήλωση, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος σχολίασε τις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού.
«Δεν θα πέσουμε στα τέσσερα. Είμαστε ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος. Αν τους αρέσουν (σ.σ. αυτά που προτείνει η Ελλάδα στους εταίρους), έχει καλώς».
Σε ερώτηση για το πού θα βρεθούν τα χρήματα για την υλοποίηση των εξαγγελιών της κυβέρνησης, ο κ. Καμμένος σχολίασε: «Πάντως, δεν θα βγούμε στη βίζιτα»!
Παράλληλα, ερωτηθείς για τα σενάρια Grexit, ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν γνωρίζει να υπάρχει διαδικασία εξόδου μιας χώρας από την ευρωζώνη και παρέπεμψε σχετικά: «Ρωτήστε τον κ. Σαμαρά… Να μας πουν αυτοί που ήταν στα τέσσερα τόσα χρόνια»!
Τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού σχολίασε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Η αποψινή ομιλία του πρωθυπουργού δικαίωσε τις προσδοκίες του ελληνικού λαού.
»Αφήνοντας πίσω τη μνημονιακή περίοδο η κυβέρνηση εθνικού σκοπού όντως πρωτοτυπεί αρνούμενη να κάνει τις γνωστές κωλοτούμπες και δηλώσεις μετανοίας στον ξένο παράγοντα που είδαμε τα τελευταία 5 χρόνια. Η πατρίδα μας πλέον διαθέτει όρθιους κυβερνήτες που κάνουν τους Έλληνες υπερήφανους»