ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Αποκάλυψη: Δείτε ποιος ήταν στη σουίτα του Ιβάν!

Ποιος παράγοντας της Super League βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας και είδε δίπλα στον Σαββίδη τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΠΑΣ; Το θέμα που θα συζητηθεί στον SportDog...


Δε λέμε ότι είναι κατακριτέο. Ούτε θα μπούμε στη διαδικασία να το καυτηριάσουμε. Στο εξωτερικό, άλλωστε, είναι κάτι που γίνεται πολύ συχνά. Ωστόσο, επειδή στην Ελλάδα βρισκόμαστε είναι βέβαιο ότι η παρακάτω αποκάλυψη του SportDog θα προκαλέσει αρκετά σχόλια...

Όπως μυρίστηκε o Σκύλος, ο οποίος έχει αποδείξει άπειρες φορές ότι βρίσκεται παντού, στη σουίτα της Τούμπας, δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη, βρέθηκε το αφεντικό της Βέροιας, Θεόδωρος Καρυπίδης, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία - ντοκουμέντο που δημοσιεύει ο SportDog.

H Βασίλισσα του Βορρά είχε ρεπό αυτή τη την αγωνιστική, καθώς πήρε στα χαρτιά το ματς με τη Νίκη Βόλου, με αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου να βρεθεί στην έδρα του ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι εδώ και καιρό οι δύο άνδρες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι στην ομάδα της Ημαθίας θα συνεχίσουν, εκτός απροόπτου, την καριέρα τους ο Βλάνταν Ίβιτς, ως προπονητής, και ο Ζήσης Βρύζας, ως τεχνικός διευθυντής.

Εξάλλου, ο SportDog αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες, ότι Σαββίδης και Θεοδωρίδης, αναμένεται να συνεργαστούν και επαγγελματικά, με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να βοηθάει τον Έλληνα επιχειρηματία να δραστηριοποιηθεί στην αγορά της Ρωσίας με το εμπόριο των βιοκαυσίμων.