ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Πιερικός: Ανακοίνωση απόδοσης...ευθυνών

Ανακοίνωση η οποία φέρεται να υπογράφεται απο τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Πιερικού εξέδωσε σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ. Μεταξύ άλλων κάνει επίθεση στον Αιγινιακό και τον μεγαλομέτοχο του για την σημερινή κατάντια του συλλόγου και το γεγονός να μην καταφέρει να πληρώσει τους παίκτες που αξίωσαν τα δεδουλευμένα τους.


Εμείς κρατώντας αποστάσεις απο όλα αυτά μιας και έχουμε καταθέσει σε προηγούμενη τοποθέτηση μας την δική μας άποψη, παραδίδουμε προς ανάγνωση στον κόσμο της περιοχής μας την συγκεκριμένη ανακοίνωση:

Παρά τις ματαιώσεις των αγώνων, παρά την αφαίρεση βαθμών, παρά το ότι μένει πολύ πίσω στην υπόθεση παραμονή, παίκτες κ τιμ του Πιερικού αποφάσισαν να δώσουν την μάχη τους μέχρι τέλους ενώ «επιτέθηκαν» στον ιδιοκτήτη του Αιγινιακού για ότι συνέβη.



Δεν τα παρατάνε στον ενωμένο Πιερικό! 
Οι ραγδαίες χθεσινές εξελίξεις, έφεραν την ομάδα στον... γκρεμό, αφού ματαιώθηκαν τα δύο προσεχή παιχνίδια, ο σύλλογος μένει πολύ πίσω στην υπόθεση παραμονή (δεδομένου ότι όχι μόνο χάνει τα ματς, αλλά θα του αφαιρεθούν και βαθμοί), η Γ' Εθνική μοιάζει μονόδρομος, ωστόσο το αγωνιστικό τμήμα αποφάσισε να μην το βάλει κάτω.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό με κοινή ανακοίνωση παικτών και τεχνικού τιμ, η προσπάθεια θα συνεχιστεί στον αγωνιστικό χώρο, με όποιες ελπίδες έχουν απομείνει και παράλληλα το σενάριο να μην κατέβει ξανά στα πλέι άουτ η ομάδα του Αλεξίου απομακρύνθηκε.

Οι μελανόλευκοι, δε, επιτίθενται στον ιδιοκτήτη του Αιγινιακού, Γιάννη Νώπα, διότι με δική του εντολή φέρεται ο Δημήτρης Ίτσιος να κινήθηκε γρήγορα-γρήγορα και να επιβεβαίωσε για... λεπτά πως τα συμφωνηθέντα χρήματα με τον Πιερικό (απ' τα οφειλόμενα όταν ήταν παίκτης τους και μετά από διακανονισμό) δεν του είχαν καταβληθεί στην ώρα τους (1.000 ευρώ) και ουσιαστικά λόγω αυτού συνέβη ότι συνέβη χθες.

Στα... μαθηματικά τώρα, υπενθυμίζεται πως ο Πιερικός έχει έναν βαθμό. Η σωτηρία αυτή τη στιγμή είναι στους έξι. Η διαφορά θα ανοίξει κι άλλο μετά τα ματς της Κυριακής και την αφαίρεση βαθμών που έρχεται. Θα γίνει αγώνας από πλευράς διοίκησης μήπως και αρθεί η απόφαση για ματαίωση της αναμέτρησης της Τετάρτης με τον Τύρναβο.

Όπως και να 'χει βέβαια, είτε οι Κατερινιώτες κληθούν να δώσουν έξι παιχνίδια, είτε επτά μέχρι τέλους, μοιάζει... ακατόρθωτο να καλυφθεί μια απόσταση που μπορεί να φτάσει και τους 10 βαθμούς για να μιλάμε για παραμονή. Ίδωμεν...

Η κοινή ανακοίνωση παικτών-τεχνικού τιμ:
«Κόντρα σε αυτούς που έχουν μάθει να κερδίζουν παιχνίδια εκτός γηπέδου εμείς είμαστε ΕΔΩ.
Ενεργοί και συνειδητοποιημένοι συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.
Όλη η οικογένεια του Πιερικού, πρόεδρος, παίκτες, εργαζόμενοι, ενωμένοι θα το πάμε μέχρι τέλους.
Γιατί για εμάς οι αγώνες παίζονται μέσα στις γραμμές του γηπέδου.
Όχι σε σκοτεινά παρασκήνια.
Τους αγώνες τους κερδίζεις με το πάθος, τη θέληση και την ικανότητα.
Όχι στα χαρτιά.
Συγχαρητήρια στον κ. Νιώπα και τα πειθήνια όργανά του. Η αποστολή τους εξετελέσθη. Η «υπερομάδα» τους δεν θα μας αντιμετωπίσει στο γήπεδό τους. Οι φόβοι τους δεν θα γίνουν πραγματικότητα.
Για όσους μας έχουν ξεγραμμένους, τους δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε σαν μια γροθιά.
Δεν τα παρατήσαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα» .

http://www.mikriliga.com