ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής : “Όχι” στην καταστροφική πρόταση των ανθελληνικών τοκογλύφων, “όχι” και στη μνημονιακή πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

kasidiaris

Ναι σε δημοψήφισμα.Ο λαός να πει όμως και όχι στην πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.“Όχι” στην καταστροφική πρόταση των ανθελληνικών τοκογλύφων, “όχι” και στη μνημονιακή πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.
Πιο συγκεκριμένα τόνισε:
“Η Χρυσή Αυγή λέει ΝΑΙ στην διενέργεια δημοψηφισμάτων, αλλά καταγγέλλει την τακτική της παρούσας συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ που έχει επιβάλλει σωρεία αντεθνικών νομοσχεδίων ενάντια στην βούληση του ελληνικού λαού.
Πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στον λαό να πει: Όχι στους τοκογλύφους δανειστές, Όχι στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, Όχι στην πρόταση για νέο επαχθές Μνημόνιο!
Το πραγματικό ερώτημα θα έπρεπε να ήταν για καταγγελία του Μνημονίου και διαγραφή του παρανόμου χρέους. Στόχος των δανειστών παραμένει η ολοκληρωτική καταστροφή της εθνικής οικονομίας και η υφαρπαγή του εθνικού πλούτου.
Δημοψήφισμα θα έπρεπε να γίνει για το μείζον εθνικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ώστε να μην καταντήσει η Ελλάδα αποικία χρέους και λαθρομεταναστών.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει πιστή στην πάγια θέση της: Όχι στους εκβιασμούς των διεθνών τοκογλύφων, Όχι στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, Όχι στην νεομνημονιακή πολιτική του Σύριζα!”