ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Γεμίζει εκκλήσεις προς Τσίπρα-Καμμένο... το διαδίκτυο

Και σήμερα η σεναριολογία, δίνει και παίρνει!!!! Θα επαναλάβω για άλλη μία φορά και ας το καταλάβουν και οι εσω και οι εξω δοσίλογοι παπαγάλοι, οτι η ΕΛΛΑΔΑ δεν είναι επαίτης!!!! Δεν ζητάμε, όπως λένε, να μας δώσουν τα λεφτά τους οι Χώρες που έχουν χαμηλότερους μισθούς και συντάξεις από την Ελλάδα, για να...
αυξήσουμε τους δικούς μας!!!! Λάθος προσέγγιση κύριοι, διότι σε αυτές τις περιπτώσεις ,υπολογίζεις την αγοραστική σου δύναμη και όχι το μέγεθος του μισθού η της σύνταξης.Και εμείς έχουμε προϊόντα με τιμές Γερμανίας και δε μπορούμε να έχουμε απολαβές Βουλγαρίας. Αρα αυτό το στοιχείο καταρρίπτεται με τη λογική και μόνο!
Το PSI που λένε ότι μας κούρεψε χρέος, δεν έκανε τίποτα άλλο , από το να εξαθλιώσει την Ελληνική οικονομία, τα Νοσοκομεία, τα Ασφαλιστικά Ταμεία ,τα Πανεπιστήμια κ.α.,για το καλό των δανειστών που δε κούρεψαν τίποτα , γιατί το 80%, κουρεύτηκε στην Ελλάδα.Δεν είναι τυχαίο ότι μετά το...... κούρεμα , το χρέος αυξήθηκε.
Οταν μας δάνειζαν με 5% επιτόκιο , ενώ δανείζονταν με 0,75% επιτόκιο από την ΕΚΤ, δεν παρέβαιναν την Ευρωπαϊκή χάρτα και το συμβόλαιο συμμετοχής στην Ευρωζώνη???? Οταν μας δάνειζαν , για να τα ξαναπάρουν πίσω από ..... ψεύτικες προμήθειες με ΜΙΖΕΣ, αυτό δεν ήταν παράνομο???
Ας τελειώνουμε λοιπόν με τα παραμύθια και τους εκβιασμούς από αφερέγγυα λαμόγια του εξωτερικού και τα αντίστοιχα φερέφωνα , υποταγμένα σε ολιγάρχες, του εσωτερικού.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!!
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΝ ΟΧΙ , ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!!!!!!


Vasilis Paraskevaidis