ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Η τώρα ή ποτέ – 4 απαντήσεις για το ΌΧΙ

Η τώρα ή ποτέ  – 4 απαντήσεις για το ΌΧΙ

Του Περικλη Πασχάκη, δικηγόρου Πατρών

1. Η πλευρά του ΝΑΙ λέει:
Η κυβέρνηση υπέγραψε το κλείσιμο των τραπεζών.
Απάντηση : Όταν βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο κάποιου και του λένε «υπόγραψε γιατί αλλιώς σε σκοτώνω» και αυτός βάζει την υπογραφή, δεν μπορεί να λες ότι φταίει αυτός που έβαλε την υπογραφή του, δηλαδή το θύμα του εκβιασμού, παίρνοντας ουσιαστικά το μέρος του εκβιαστή, πολύ περισσότερο όταν το θύμα του εκβιασμού είναι η ίδια σου η χώρα!

2. Η πλευρά του ΝΑΙ λέει:
Η διαδικασία του δημοψηφίσματος, έτσι όπως τέθηκε, είναι άνευ σημασίας, γιατί οι Ευρωπαίοι έχουν αποσύρει την πρόταση που τίθεται σε δημοψήφισμα.
Απάντηση : Οι Ευρωπαίοι πράγματι απέσυραν την πρόταση. Αυτό που δεν απέσυραν και δεν θα αποσύρουν ποτέ, είναι η φανερή πλέον επιθυμία τους να μας εξοντώσουν οικονομικά και εθνικά και να ξεπουλήσουν τη χώρα. Σε αυτή την επιθυμία τους καλούμαστε να φωνάξουμε ένα εκκωφαντικό ΟΧΙ.

3. Η πλευρά του ΝΑΙ λέει:
Το δημοψήφισμα είναι διχαστικό.
Απάντηση: Το δημοψήφισμα είναι γνήσια και άμεση έκφραση λαϊκής κυριαρχίας. Διχαστικό γίνεται όταν ο λαός τρομοκρατείται. Διχαστικό γίνεται όταν οι ξένες δυνάμεις και οι υποτιθέμενοι εταίροι σου επεμβαίνουν αυθαίρετα και αντεθνικά στα εσωτερικά της χώρας σου, λέγοντας σου τι να ψηφίσεις. Για να ακριβολογούμε, δεν σου λένε απλά τι να ψηφίσεις. Σου καλλιεργούν ευθέως και απροκάλυπτα φόβο και τρόμο να ψηφίσεις ο,τιδήποτε άλλο από αυτό που σου επιβάλλουν, γιατί πολύ απλά έχουν το θράσος να λένε ότι οποιαδήποτε άλλη απάντηση απλά δεν θα τη δεχθούνε! Οτι δηλαδή... «ελληνικέ λαέ, πολύ απλά, σε γραφούμε στους όρχεις μας». Το δημοψήφισμα γίνεται διχαστικό, όταν κάποιοι εντός των τειχών έχουν τον κυνισμό να χρησιμοποιούν αυτόν τον στυγνό εκβιασμό των ξένων δυνάμεων ως επιχείρημα κατά του ΟΧΙ, αυτοβαπτιζόμενοι ως δήθεν ρεαλιστές! Αλήθεια, αυτό λέγεται ρεαλισμός;;;

4. Η πλευρά του ΝΑΙ λέει:
ΤΟ ΟΧΙ σημαίνει έξοδο από το ΕΥΡΩ.

Απάντηση: ΤΟ ΟΧΙ σημαίνει άμυνα, το ΟΧΙ σημαίνει αντίσταση στην οικονομική επίθεση που δέχεται η χώρα, το ΟΧΙ σημαίνει αγώνας, το ΟΧΙ σημαίνει επανάκτηση της εθνικής και προπάντων της λαϊκής κυριαρχίας, το ΟΧΙ σημαίνει ότι ο λαοί είναι υπεύθυνοι και μόνο να καθορίζουν τις τύχες τους και τελικά το ΟΧΙ σημαίνει οι ότι οι δούλοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα παρά μόνο τις αλυσίδες τους...