ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ..ΕΛΛΗΝΕΣ!!.. Ευτυχείτε !! Η προδοσία του Τσίπρα σήμανε και το τέλος των χαρισματικών ηγετών. Τώρα μιλάει ο λαός

Θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους τους φίλους και αναγνώστες που έχουν πέσει σε κατάθλιψη και σκέφτονται το χαρακίρι.
Παιδιά μην αυτοκτονείτε ακόμα, το γλέντι τώρα αρχίζει. Η κύρια αιτία της κατάθλιψης είναι πως ο Τσίπρας μας πούλησε και θα έρθει άλλο μνημόνιο, και άλλα 5 χρόνια σκλαβιάς.
Τα πράγματα όμως είναι τελείως διαφορετικά. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πια στο παρελθόν ακόμα κι αν το θέλαμε. Η ιστορία έχει αλλάξει ριζικά.Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Κι ας μην μπορείτε να το δείτε τώρα στην Ελλάδα.
Ηθελημένα ή αθέλητα ο Τσίπρας έθεσε σε κίνηση καταστάσεις μη αναστρέψιμες:…..
…….
1. Το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου σήμανε το τέλος της Μεταπολίτευσης. Τελεία. Οι Έλληνες έπαψαν να είναι φοβισμένοι ραγιάδες. Έπαψαν να είναι χωρισμένοι σε δεξιούς και αριστερούς. Γίνανε άνθρωποι που θέλουν την συλλογική πρόοδο γνωρίζοντας ότι αυτό θα περάσει από φοβερές δυσκολίες. Και για πρώτη φορά ήταν όλοι μαζί με ένα σκοπό.
2. Η προδοσία του Τσίπρα σήμανε και το τέλος των χαρισματικών ηγετών. Τώρα μιλάει ο λαός.Όποιος δεν κάνει αυτά για τα οποία ψηφίστηκε θα φεύγει.
3. Το μνημόνιο 3 ακόμα κι αν έρθει στη Βουλή δε θα ψηφιστεί. Ακόμα κι αν ψηφιστεί δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Τα νούμερα δε βγαίνουν. Δεν υπάρχουν πια λεφτά. Μια επόμενη κυβέρνηση μπορεί εύκολα να το καταγγείλει ως ανιτσυνταγματικό μια που αντιτίθεται στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
4. Μετά τις εκλογές του Γενάρη το πολιτικό σκηνικό έχει αλλάξει. Ο λαός δεν δείχνει άλλη ανοχή. Τα μεγάλα κόμματα έχουν συρρικνωθεί και κατακερματιστεί. Δεν έχουν πια την ισχύ να επιβάλλουν πολιτικές λιτότητας.
5. Οι διαπραγματεύσεις κατέδειξαν και στους πιο φανατικούς ευρωπαϊστές ότι οι “εταίροι” είναι αδίστακτοι εκβιαστές. Δεν έχουν κανένα πολιτικό όραμα για την Ευρώπη. Είναι δικαστικοί κλητήρες τοκογλύφων. Δεν κράτησαν πια ούτε τα προσχήματα.
6. Το πραγματικό πρόσωπο των υπαλλήλων των Βρυξελλών δεν το είδαν μόνο οι Έλληνες. Πιο σημαντικά, το είδε όλος ο κόσμος. Δεν υπάρχει σοβαρός αναλυτής πια που να μην παραδέχεται ότι οι Γερμανοί σαν ηγεμονική δύναμη θέλουν να μετατρέψουν τις χώρες της ΕΕ σε αποικίες χρέους. Έχει επέλθει ανεπανόρθωτο ρήγμα στην οποιαδήποτε επίφαση ενότητας. Η Γαλλία μπορεί να ακολουθεί αυτή τη στιγμή, αλλά τα αντιγερμανικά αντανακλαστικά του γαλλικού λαού έχουν τεθεί σε κίνηση. Κι ας κάνει ο Ολάντ την πάπια. Με την πρώτη ευκαιρία, θα τους την κάνει. Οι Γάλλοι δεν είναι γατάκια.Τα Βρετανικά ΜΜΕ ήδη αναρωτιούνται για ποιο λόγο να παραμένουν σε μια Ένωση όπου η Γερμανία κάνει κουμάντο με τόσο απολυταρχικό τρόπο. Ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν τόσο καιρό να συντρίψουν μια τόσο ανίσχυρη και ταλαιπωρημένη χώρα έχει προκαλέσει σοκ. Και είμαστε λίγο πριν το δημοψήφισμα στο οποίο καλούνται να αποφασίσουν αν θέλουν να μείνουν στην ΕΕ. Ο Αυστριακός καγκελάριος τα λέει έξω από τα δόντια.Οι ισπανικές εκλογές πλησιάζουν. Το ευρώ και η ΕΕ δεν έχουν πολλά ψωμιά.
Έχω κι άλλα πολλά να γράψω, αλλά δεν θέλω να καταχραστώ τη φιλοξενία του πιτσιρίκου. Έχουν αλλάξει πολλά. Αλλάξαμε κι εμείς. Είτε είμαστε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό έχουμε σφυρηλατηθεί από αυτά τα δύσκολα χρόνια και γίναμε άλλοι άνθρωποι, πιο δυνατοί και πιο σίγουροι για τον εαυτό μας. Κανείς δεν μπορεί να μας το πάρει τώρα αυτό. Το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να κλαίμε με ηττοπάθεια. Αν ο Αλέξης κιότεψε τόσο το χειρότερο για τον Αλέξη. Η χώρα μπορεί να προχωρήσει και χωρίς αυτόν.
Μην ξεχνάτε το Θεό της Ελλάδας! Μέσα στην ιστορία μας είναι παντού.
Φιλιά από Αγγλία,
Ράνια
(Αγαπητή Ράνια, δώσε στους πολίτες μερικές ημέρες για να καταλάβουν την πολιτική απάτη του Αλέξη Τσίπρα. Δεν μπορούν οι καημένοι. Ελπίζουν ακόμα. Με ένα ακόμα Μνημόνιο στο κεφάλι. Θα καταλάβουν, όμως. Για την ώρα, κάποιοι νομίζουν πως κάτι είχαν ρίξει στο νερό του Τσίπρα. Ναι, τον ψέκασαν κιόλας. Να είσαι καλά.)