ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΑΦΟΥ Ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ-ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΙΝΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ. ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!!!

vouli-gallop

Στην πρόθεση ψήφου της έρευνας, η οποία διενεργήθηκε το τελευταίο τριήμερο (1η με 3 Ιουλίου) σε δείγμα 1400 ψηφοφόρων, το 41,7% δηλώνει ότι θα ψηφίσει «Ναι», ποσοστό το οποίο είναι μόλις κατά 0,6% υψηλότερο από εκείνους που προτιμούν το «Όχι», το οποίο επιλέγει το 41,1% των ερωτηθέντων.
Στο 10,7% ανέρχεται το ποσοστό των αναποφασίστων, ενώ 4,1% δηλώνει ότι θα απέχει από την κάλπη και 2,4% θα προτιμήσει το λευκό.
Η διαφορά ανάμεσα στο «Ναι» και στο «Όχι» φαίνεται να βαίνει μειούμενη, καθώς στην αντίστοιχη έρευνα της Alco που ολοκληρώθηκε μια μέρα νωρίτερα, η διαφορά ήταν στο 1,3%, γεγονός που δείχνει ότι μέσα σε ένα 24ωρο υπήρξε ελαφρά μεταστροφή που έκλεισε την ψαλίδα και έκανε ακόμη πιο αμφίρροπη την έκβαση του δημοψηφίσματος, όπως αναφέρει η φυλάδα του κομιστή.
dimoskopisi1
Σε γενικές γραμμές, η πλειονότητα των ψηφοφόρων ακολουθεί τη γραμμή των κομμάτων που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές, με αποτέλεσμα το «Ναι» να φθάνει στο 78% μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και στο 77% σε όσους ψήφισαν το Ποτάμι.
Αντιστοίχως, φανατικότεροι υπέρ του «Όχι» είναι οι οπαδοί των ΑΝΕΛ που το επιλέγουν σε ποσοστό 72%, ενώ ακολουθούν εκείνοι του ΣΥΡΙΖΑ με 69% και της Χρυσής Αυγής με 62%. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι μισοί ψηφοφόροι του ΚΚΕ εμφανίζονται να μην ακολουθούν την γραμμή του άκυρου ή της αποχής που πρότεινε ο Περισσός και στρέφονται κατά 39% προς το «Όχι» και κατά 13% προς το «Ναι».
Εμείς πάντως δεν διαβλέπουμε κανένα ντέρμπι.
Το δείγμα είναι μικρό και τοι αναποφάσιστοι στο 10 και βάλε.
Κυριακή κοντή γιορτή.
!!! Δημοσκόπος της Alco o Παναγόπουλος κολλητός του Σαμαρά που τον είχε καταγγείλει ο Καμμένος ότι είναι αρπακτικό και διαπλεκόμενος.

“Κρατικοδίαιτος υπάλληλος κάνει…δημοσκοπήσεις” – Απίστευτες καταγγελίες Καμμένου – Σταυρινούδη για τον Παναγόπουλο της ALCO!

Αυτοί ειναι οι βρωμεροί και τρισάθλιοι του συστήματος. Μόνον φάπες από δω και πέρα. Τι να κάνουμε. Εμείς στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν είμαστε πολιτισμένοι αλλά βάρβαροι. Ούστ!!!