ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Όταν ο Τσολιάς της Ελληνοφρένειας μπούκαρε στο στούντιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Φορώντας τα καλά του, ο γνωστός τσολιάς της Ελληνοφρένειας «μπούκαρε» στο στούντιο του Alpha και σχολίασε με το δικό του τρόπο τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης.
Όπως θα δείτε και στο βίντεο, επεφύλασσε για τον κάθε πολιτικό αρχηγό ένα «καυστικό» σχόλιο.
Αναφερόμενος στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα διερωτήθηκε: «Πάλι τον βγάλαμε; Δεν έφτανε η πρώτη φορά Αριστερά, θέλει και δεύτερη;»
«Δεν χορτάσαμε ελπίδα και αξιοπρέπεια;», συμπλήρωσε.
Σχολιάζοντας το Βαγγέλη Μεϊμαράκη, «αν δεν είχε το μουστάκι και το στόμα βόθρο, θα έψαχνε τα ποσοστά στα αζήτητα σαν τον Σαμαρά».
«Καμαρώστε αστική ευγένεια», πρόσθεσε.
Στη συνέχεια σειρά είχε ο Νίκος Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής. «Τον φασίστα όσο κι αν τον βγάλετε και να τον ξεπλύνετε, το αίμα από τα χέρια δεν πλένεται. Πόσοι συνυπογράψανε για τις δολοφονίες;» είπε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για τον Σταύρο Θεοδωράκη είπε πως είναι ο λόγος «που τραβιόμαστε σε εκλογές κάθε 6 μήνες. Φαγώθηκε η φράου Μέρκελ να βάλει έναν δικό της στην κυβέρνηση».
«Κυβέρνηση μνημονιακή χωρίς γνήσιο εκπρόσωπο των δανειστών και της διαπλοκής δεν υπάρχει», συμπλήρωσε ενώ μετά έβγαλε και μια selfie μαζί του.
Αναφερόμενος στον Δημήτρη Κουτσούμπα είπε πως έχασε τη μοναδική ευκαιρία να συνεργαστεί με την πιο ξεφτιλισμένη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης και δεν την άρπαξε.
Τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο τον χαρακτήρισε «κωλόφαρδο».
«Πήγε καλά με το σπάσιμο του χεριού, αν έσπαγε και τα πόδια του παιδιού, μπορεί να έπαιρνε και λίγο παραπάνω», συμπλήρωσε.
Στη συνέχεια ήρθε η σειρά της Φώφης Γεννηματά, η οποία όπως είπε, ντύθηκε σαν να πήγαινε σε επίδειξη τάπερ, αλλά την έκαναν πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ γιατί λέγεται Γεννηματά.
Σχολιάζοντας τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είπε: «Η διάσπαση της διάσπασης μιλάει για ενότητα και μάλιστα λαϊκή. Αυτοί εκεί μέσα είναι για λαϊκή απογευματινή, όχι για ενότητα, λαϊκή φαιδρότητα».
Τέλος, για τον Βασίλη Λεβέντη σχολίασε ότι η είσοδός του στη Βουλή είναι μία ηθική δικαίωση. «Φώναζε όμως, τα ΄λεγε, κάποια ζώα δεν μας πιστεύουν. Τελικά τον πίστεψαν... τα ζώα».