ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Θρύλος «άλωσε» το Emirates - Μεγάλη νίκη επί της Αρσεναλ με 3-2

Ο Θρύλος «άλωσε» το Emirates - Μεγάλη νίκη επί της Αρσεναλ με 3-2


Θριαμβευτής από το Emirates έφυγε ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, αν και ισοφαρίστηκαν δύο φορές από την Άρσεναλ, τελικά επικράτησαν 3-2 των «κανονιέρηδων» και μπήκαν γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League.
Τα τέρματα των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι βρίσκονται στην δεύτερη θέση του 6ου ομίλου με 3 βαθμούς (όσους και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ) μετά τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής, σημείωσαν οι Πάρντο (33`), Οσπίνα (40`-αυτογκόλ) και Φινμπόγκασον (66`), ενώ για την Άρσεναλ, που έχει μείνει χωρίς βαθμούς, ισοφάρισαν προσωρινά οι Γουόλκοτ (35`) και Σάντσες (65`).
Ατο άλλο ματς του ομίλου η Μπάγερν μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, επικρατώντας στο Μόναχο με 5-0 για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου (στον οποίο μετέχει και ο Ολυμπιακός). Τρία γκολ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Για να καταλάβει κανείς τι εννοούμε, αρκεί να αναφέρουμε ότι από το 28’ η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα προηγούταν με 4-0! Ο φορμαρισμένος Λεβαντόφσκι είχε ήδη σημειώσει δυο γκολ (21’, 28’), ενώ τα άλλα δύο σημείωσαν οι Κόστα (13’) και Γκέτσε (25’).
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μονάχου κατέβασε ρυθμούς και δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματική επιθετικά. Ωστόσο κατάφερε να σημειώσει ένα ακόμη γκολ, με ποιον άλλον; Τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος έκανε το 5-0 και πανηγύρισε χατ-τρικ για τον ίδιο.
Έτσι οι Βαυαροί έφτασαν εύκολα στο 2Χ2 στον όμιλο και φυσικά φιγουράρουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή, όντες μόνοι πρώτοι στην κορυφή. Μάλιστα το καταφέρνουν, έχοντας ενεργητικό και κανένα παθητικό.