ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Τα καλύτερα οπίσθια που φιγουράρουν στο Instagram..


Από όπου και αν περνούν κάνουν τα βλέμματα να γυρίζουν και να... αλληθωρίζουν. Φωτογραφίες από καλοσμιλεμένα οπίσθια και καλλίγραμμες 
σιλουέτες κατακλύζουν κάθε μέρα το Instagram και οι ιδιοκτήτριές τους περηφανεύονται -και όχι άδικα- για την ομορφιά τους.

Δείτε λοιπόν ποιες είναι οι κυρίες που τρελαίνουν τους άνδρες και κάνουν τις γυναίκες να τις φθονούν!



Julia Gilas

gilas1
Είναι μοντέλο από τη Ουκρανία και με κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram κάνει τα likes να παίρνουν
φωτιά! Αυτό φανερώνουν και οι 1,2 εκατομμύρια followers που δεν χάνουν λεπτό από την καθημερινότητά της. Η Julia τρελαίνεται με τη γυμναστική και «λιώνει» γυμνάζοντας τα οπίσθιά της, τα οποία δεν χάνει ούτε λεπτό επιδεικνύοντας τα! gilas2 gilas3

Sunamys Villalba

villalba1
Το λέει ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις στο λογαριασμό της στο Instagram: η Sunamys είναι τσουνάμι! Με γαλάζιο βλέμμα που καθηλώνει, κατάμαυρα μαλλιά και κορμί κόλαση το μοντέλο δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο στο πέρασμά της. Ο φακός των φωτογράφων λατρεύει τα καλοσμιλεμένα οπίσθιά της.
villalba2 villalba3

Yovanna Ventura

ventura1
Η Yovanna ή Yo, όπως είναι το υποκοριστικό της, είναι μια μελαχρινή θύελλα. Περνάει αρκετές ώρες στο γυμναστήριο για να φτιάξει το κορμί που καθημερινά θαυμάζουν στο Instagram 2,6 εκατομμύρια followers! Φήμες τη θέλουν να έχει περάσει μάλιστα από το κρεβάτι του ποπ τραγουδιστή Justin Bieber.
ventura2 ventura3

Bruna Lima

lima1
Τα μάτια γουρλώνουν κάθε φορά που η Bruna ξεκινάει μια άσκηση στο γυμναστήριο. Και όχι άδικα, αφού με καταγωγή από τη Βραζιλία και την Ιταλία το σώμα της είναι σκέτη κόλαση. Επιλέγει κάθε φορά να επιδεικνύει τα οπίσθιά της με κολάν και δεν παύει να μοιράζει τις συμβουλές της περί υγιεινής διατροφής σε όποιον θέλει να αποκτήσει κορμί σαν το δικό της.
lima2 lima3

Lisa Moralesmorales1

Στο βιογραφικό της φιγουράρουν πολλοί τίτλοι: παρουσιάστρια, μοντέλο, σύμβουλος διατροφής και φιλάνθρωπος. Η Lisa Morales θέλει, όπως λέει, να έχει θετική επίδραση στον κόσμο που την παρακολουθεί και να τους δίνει κίνητρα για μια καλύτερη ζωή. Για δείτε το σώμα της. Σας πείθει;

morales2 morales3

Casi Davis

davis1

Το ξανθό μοντέλο από τη Φλόριντα ξέρει ότι είναι καυτή και δεν σταματά να το υπενθυμίζει σε όσους την παρακολουθούν. Η πλειοψηφία των φωτογραφιών της στο Instagram εστιάζει στα οπίσθιά της και εκείνη δεν σταματά να δείχνει τον αγώνα της στα γυμναστήρια για ένα σώμα που κανείς δεν ξεχνά.

davis2 davis3

Jen Selter

selter1

Θεωρείται μία από τις βασίλισσες του Instagram, με τα ωραιότερα οπίσθια και με 7 εκατομμύρια άτομα να την ακολουθούν. Η νεοϋορκέζα γυμνάστρια υποστηρίζει ότι ποτέ δεν έχει κάνει πλαστική επέμβαση και το κορμί της είναι αποτέλεσμα καθημερινής άσκησης και σωστής διατροφής. Αγαπημένο ρούχο στις φωτογραφίσεις της το κολάν και όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί!

selter3 selter2

Helga Lovekaty

helga1

Η 23χρονη Ρωσίδα, που θεωρείται από τα πιο σέξι μοντέλα της Αμερικής, δεν είναι ευρύτερα γνωστή, αλλά έχει σώμα που αποτελεί καλή αφορμή για να γίνει! Οι τέλειες αναλογίες της προκαλούν απανωτά εγκεφαλικά στους 900.000 followers, που καθημερινά αυξάνονται με τρελούς ρυθμούς.

helga2 helga3

Caitlin Rice

rice1

H 23χρονη Αμερικανίδα μπήκε στο χώρο της μόδας από την τρυφερή ηλικία των 16 ετών. Δεν άντεξε όμως τα παράλογα στάνταρ που απαιτούσε ο χώρος της μόδας, τις εξαντλητικές δίαιτες και τις σούπερ skinny σιλουέτες και έγινε γυμνάστρια, ρίχνοντας το βάρος της στη σμίλεψη του σώματός της και κυρίως των οπισθίων της, που τα φωτογραφίζει όσο πιο συχνά μπορεί!
rice2rice3

Katya Henry

henry1

Η καυτή personal trainer δίνει νέα διάσταση στη γυμναστική και κάνει τα μάτια των αντρών να γουρλώνουν. Πολλοί είναι αυτοί που τη χαρακτήρισαν «Miss οπίσθια 2015» και από τις φωτογραφίες της φαίνεται πως ο τίτλος δεν δόθηκε άδικα.

henry2 henry3









troktika.eu