ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΓΑΣ Σβορώνου-Διαγόρας Σεβαστής 1-3 Νίκη στο ντέρμπι και πρωτιά ο Διαγόρας

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι της Πιερίας για την ομάδα του Ρούλη Παπαδόπουλου που πέρασε απο το Σβορώνο κερδίζοντας 3-1 τον τοπικό ΓΑΣ.


Ο Διαγόρας ήταν καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και έφυγε με τους βαθμούς της νίκης, απέναντι σε έναν ΓΑΣ που έφτιαξε ευκαιρίες,
προσπάθησε να ξαναμπεί στο μάτς όταν έμεινε πίσω στο σκορ με 0-2 αλλά τελικά δέχθηκε το 3ο γκολ και ουσιαστικά έμεινε εκτός παιχνιδιού.

Συρτό σουτ ο Σταφίδας στο 5΄και απόκρουση ο Ρωμανίδης.
Στο 7 ΄σέντρα από φάουλ του Σαββίδη από δεξιά και κεφαλιά ψαράκι του Τζιάμα άουτ.

Σε εκτέλεση φάουλ του Σαββίδη και πάλι από δεξιά στο 35΄, η μπάλα πέρασε στην πλάτη του τερματοφύλακα Κουδουνά στο 2ο δοκάρι. Γυρίζοντας ο έμπειρος γκολκίπερ έπεσε ακριβώς στην ευθεία του ήλιου που ήταν στην κόντρα και δεν είδε ότι η μπάλα βρήκε στο κάθετο δεξί δοκάρι του και κατέληξε στο βάθος των διχτύων του.

Στο 48΄οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2 όταν ο Ναλμπαντίδης με κοντινό πλασέ εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Ταρασιάδη και στο 51΄οι γηπεδούχοι μείωσαν και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με συρτό σουτ του Κυπαρίσση.

Η ομάδα της Σεβαστής έκανε τρία τα τέρματα της όταν στο 68΄Σαββίδης εκτέλεσε κόρνερ απο δεξιά, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι και ο επερχόμενος Ταρασιάδης έκανε το 1-3 με κεφαλιά για την ομάδα του.
Ο ΓΑΣ έχει ανέβει πιο ψηλά και πιέζει για να μειώσει, ρισκάροντας λογικά και δίνοντας όμως χώρο στα μετόπισθεν.

Διαιτητής ήταν ο Λαφατζής με βοηθούς τους Κακάνη και Πλόσκα.

Συνθέσεις Ομάδων:

ΓΑΣ Σβορώνου (Γιώτης Αμανατίδης): Κουδουνάς, Καταχιώτης (75΄Βούλγαρης), Σταφίδας, Καστανάρας, Τριανταφύλλου, Παπαδόπουλος Θ., Μποστάνζι, Αποστολίδης, Δημόπουλος, Καρτσαμπάς (60΄Ευαγγελόπουλος), Κυπαρίσσης (70΄Γούτσιος).

Στην αποστολή και οι: Ευαγγελόπουλος, Βούλγαρης Ν., Γούτσιος, Γαβριηλίδης, Σαρρής, Τσιρίμπασης, Μπίνιας.

Διαγόρας Σεβαστής (Ρούλης Παπαδόπουλος): Ρωμανίδης, Παπαδόπουλος Κ.(55΄Χατζηθεοδωρίδης), Φορτομάρης, Παπαγιαννόπουλος, Τζιάμας, Εφραιμίδης, Ελισιάδης, Ταρασιάδης (76΄Ανδρονικίδης), Σαββίδης (70΄Νικολαΐδης), Χρυσόπουλος, Ναλμπαντίδης.

Στην αποστολή και οι: Ανδρονικίδης, Νικολαΐδης, Στραβογιάννης, Ζιλφίδης, Χατζηθεοδωρίδης, Τσιγκαρόπουλος, Συμεωνίδης.