ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Πιερικός Αρχέλαος-ΣΑ Στρατώνι 57-62| Β΄εθνική ανδρών

Δεν τα κατάφερε ο Πιερικός Αρχέλαος να υπερασπιστεί την έδρα του και ηττήθηκε από την ομάδα του Στρατωνίου με σκορ 57-62 σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής κατηγορίας.
Ήταν ένα πολύ σκληρό,με πολλές επαφές παιχνίδι,γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι καθώς διαθέτουν γεμάτο ρόστερ και τη δυνατότητα να διατηρούν τον ίδιο ρυθμό πίεσης σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.Οι παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου ξεκίνησαν νευρικά,ωστόσο δεν έχασαν την επαφή με το σκορ κυρίως χάρη στην πληθωρική παρουσία του Γκοντόπουλου.Στην τελευταία περίοδο η ομάδα έπαιξε πολύ καλή άμυνα αλλά στην επίθεση φάνηκε να μένει από δυνάμεις και το Στρατώνι έφτασε δίκαια στη νίκη.Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η ομάδα της Κατερίνης είχε συνολικά 6/19 ελεύθερες βολές.
Παρά το άσχημο αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του Πιερικού Αρχέλαου θεωρούν πως η σημερινή ήττα ίσως να αποδειχθεί “ωφέλιμη” καθώς ήρθε νωρίς στη σεζόν και ενδεχομένως να αφυπνίσει την ομάδα.
Διαιτητές: Φουτζήλας – Τζιβελεκίδου
Δεκάλεπτα:19-20, 34-38, 53-53, 57-62.
Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Τσιλιγγαρίδης, Μουρίκας, Γκοντόπουλος 21 (4), Παρμακτσίδης 4, Γκογκίδης 8(2). Παπαδόπουλος 4, Ζησόπουλος 2, Σαββίδης, Καλτσούνας, Ασημάκης 9(1), Τοπούζης 8, Οικονόμου 1.
Στρατώνι (Νικολαΐδης): Κολοκοτρώνης,Aμπατζάς 9(1) Αρνίδης 8(2),Δήμου 6(2), Ρέμπελος, Δεληγιάννης 2, Γεωργάκης 7(1), Πασσαλίδης 2,Φλιάτης Γιάννης 11, Φλιάτης Γιώργος 3, Χαντζίδης 4,Δασκαλόπουλος 10.
Συλλυπητήρια της διοίκησης στην οικογένεια του εκλιπόντος Ιωάννη Μπάμπα.
Η διοίκηση καθώς και οι παλαιοί και νέοι καλαθοσφαιριστές της ομάδος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος παλαιού προπονητού,γυμναστού και καλαθοσφαιριστού της ομάδος μας Ιωάννου Μπάμπα.
tz

1

2

3