ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ» ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ!!!

Από Δευτέρα πλειστηριασμούς σπιτιών, ανακοίνωσε η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα.
Άρα, από Δευτέρα όλοι και όλες σε ετοιμότητα!
Κανένας πλειστηριασμός δεν θα γίνει! Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!
1. Αποκλείουμε το ειρηνοδικείο και καταλαμβάνουμε την αίθουσα όπου σχεδιάζουν να κάνουν πλειστηριασμό.
2. Με την πρώτη εμφάνιση ένστολων δολοφόνων, ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ κ.λπ., ειδοποιούμε κόσμο, τηλεφωνικά, διαδικτυακά, με όποιον……….
τρόπο διαθέτουμε, και το κάνουμε Κούγκι. Δεν αμυνόμαστε, απλώς. Περνάμε στην επίθεση, απαιτώντας την άμεση αποχώρηση της χρυσαυγίτικης ένστολης αλητείας.
3. Σε περίπτωση που τολμήσουν να χτυπήσουν και να τραυματίσουν αλληλέγγυο διαδηλωτή ή προβούν σε προσαγωγές και συλλήψεις, ενημερώνουμε και πάλι κόσμο σε πανελλαδικό επίπεδο και διοργανώνονται παντού συγκεντρώσεις έξω από δημόσιες υπηρεσίες, υπουργεία κ.λπ. Πραγματοποιώντας, όπου μπορούμε, καταλήψεις, με αίτημα τη σύλληψη των ένστολων δολοφόνων που προκάλεσαν τον τραυματισμό και την άμεση απελευθέρωση των όποιων προσαχθέντων ή συλληφθέντων.
4. Ο αγώνας κλιμακώνεται μέχρι την αναίρεση της απόφασης για διεξαγωγή πλειστηριασμών. Μέχρι την πραγματοποίηση του στόχου αυτού κανένας υπουργός και κανένας κυβερνητικός βουλευτής δεν θα έχει το δικαίωμα να κυκλοφορεί σε λαϊκή γειτονιά, ανάμεσα στα θύματα της πολιτικής που στηρίζει.
Status ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ απο Γιώργος Αλεξάτος