ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ωχχχχχχχχ.....Τσακαλώτος: Συμφωνήσαμε ότι χρειάζεται έντιμος συμβιβασμός για τους πλειστηριασμούς




Όταν ακούς έντιμο συμβιβασμό περνάει από το μυαλό σου ο τελευταίος έντιμος συμβιβασμός του Τσίπρα που οδήγησε στο Τρίτο Μνημόνιο!


Από tvxs:       



Για την ανάγκη να υπάρξει «έντιμος συμβιβασμός» για το μείζον ζήτημα των κόκκινων δανείων και των πλειστηριασμών συμφώνησαν ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις και το ελληνικό οικονομικό επιτελείο.



Κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, ο ΕυκλείδηςΤσακαλώτος αναφέρθηκε στην πρόοδο που υπήρξε, αλλά και στο πρόβλημα που έχουν οι δύο πλευρές για τον νόμο Κατσέλη και την προστασία της πρώτης κατοικίας.



«Έχουμε διαφορετικές απόψεις για τον νόμο Κατσέλη και την προστασία της πρώτης κατοικίας. Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την άποψη ότι πρέπει να βρεθεί ένας έντιμος συμβιβασμός σε αυτό το θέμα», δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών.



Ο κ. Τσακαλώτος γνωστοποίησε ότι με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν συζητήθηκαν επίσης τα ζητήματα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και του ασφαλιστικού.



Τέλος, στη συνάντηση συζητήθηκε και το σχέδιο τεχνικής βοήθειας που παρέχει η Κομισιόν στην κυβέρνηση. «Είμαστε σε πολυ καλό δρόμο, έχουμε συμφωνήσει για αυτήν τη βοήθεια και η ελληνική κυβέρνηση κατανοεί ότι όσο περισσότερο τεχνική βοήθεια έχει, τόσο πιο εύκολη γίνεται η διαπραγμάτευση», είπε ο ΥΠΟΙΚ.

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/10/blog-post_237.html#ixzz3piYfL6eB