ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ Τ.Ε.Ι. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ



Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος επισκέφθηκε το Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Logistics), του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, που εδρεύει στην Κατερίνη.
Τον Μητροπολίτη υποδέχθηκαν εγκάρδια ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ι. Κατερίνης, Καθηγητής Δημήτριος Τριανταφύλλου, διδάσκοντες και φοιτητές.
Στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. τελέστηκε ο Αγιασμός με την ευκαιρία έναρξης των μαθημάτων για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.
Μετά τον Αγιασμό, ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος απηύθυνε πατρικούς και επιστηρικτικούς λόγους στους φοιτητές. Τόνισε τη χαρά του που βρίσκεται μεταξύ των νέων, που αποτελούν το μέλλον της Πατρίδας μας, ενώ ενώ διένειμε σε όλους ένα μικρό αναμνηστικό.
Ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ι. ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία, την ευλογία και τις ευχές του. Ανακοίνωσε την έναρξη προγράμματος συνεργασίας μεταξύ του Τ.Ε.Ι. και της Ιεράς Μητροπόλεως, με σκοπό τη στήριξη φοιτητών, που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα διαμονής καί σίτισης. Η στήριξη του προγράμματος θα γίνει από τις φιλανθρωπικές και ιδρυματικές δομές της τοπικής Εκκλησίας.
Με την ευκαιρία της επισκέψεώς του στο Τ.Ε.Ι., ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε και την παρακείμενη κεντρική αποθήκη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως. Με την ευκαιρία αυτή, ευχαρίστησε τη Διοίκηση, το διδακτικό προσωπικό και τους φοιτητές του Τ.Ε.Ι. για την οργανωτική στήριξη που παρέχουν στους τομείς διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού με την αξιολόγηση των αιτήσεων και οργάνωσης και διαχείρισης της αποθήκης των τροφίμων.
Κατά την επίσκεψη στην κεντρική αποθήκη ήταν παρόντες ο Πρωτοπρ. Ανδρέας Λαζαρίδης, Υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου, και οι Ιερείς Γεώργιος Κιτσούλης και Γεώργιος Μπάτσιος, Υπεύθυνοι της Κεντρικής Αποθήκης.