ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ: ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ 
Το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» του πρωθυπουργού τελείωσε. Μπαίνουμε στην τελική φάση των κατασχέσεων. 
Με την απόφαση 148/10/5.10.2015 της Τράπεζας της Ελλάδος που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ στις 15 Οκτωβρίου, προβλέπεται ότι:……….
Με ειδοποίηση της, η τράπεζα παρέχει προθεσμία δεκαπέντε εργάσιμων ημερών στον δανειολήπτη να  υποβάλλει στην τράπεζα «Τυποποιημένη Κατάσταση Οικονομικής Πληροφόρησης»(φυσικά πρόσωπα και ό,τι άλλο ζητηθεί για νομικά πρόσωπα. Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης του οφειλέτη αποστέλλεται εντός 15 ημερολογιακών ημερών προειδοποιητική επιστολή της τράπεζας και ο αποχαρακτηρισμός αυτών ως συνεργάσιμων μπορεί να έχει συνέπεια το εκπλειστηρίασμα της μοναδικής κατοικίας τους.Για τα δάνεια που περιέρχονται σε καθυστέρηση μεγαλύτερη των τριάντα ημερών μετά την 15η Δεκεμβρίου 2015, η πρώτη υποχρεωτική ειδοποίηση αποστέλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από το χρόνο συμπλήρωσης της καθυστέρησης των τριάντα ημερολογιακών ημερών. Η κατάσχεση βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια των τραπεζών, όπως και το να χαρακτηρίσει κάποιον , ως συνεργαζόμενο ή μη.
Με πρωτοβουλία οφειλετών κι ανέργων Κεφαλονιάς, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί μας, για να καθοριστούν τα επόμενα βήματα. Σκοπός η οργάνωση μας, για την υπεράσπιση της περιουσίας μας και της ζωής μας, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.
Ο διαχωρισμός σε «συνεργάσιμους» και «μη συνεργάσιμους» είναι δική τους επινόηση και δεν μας αφορά. Παραμένουμε ενωμένοι, ανεξάρτητα από την προσωπική στάση, που θα τηρήσει ο καθένας.
Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.
Κανένα σπίτι, μαγαζί ή χωράφι στα χέρια του κράτους των τραπεζιτών. 
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ 
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. 
ithacanet.gr@gmail.com