ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ποιός είναι τελικά ο Αλέξης Τσίπρας πραγματικά.Δείτε όλη την αλήθεια και εκπλαγείτε.

Μέσα απο τα μάτια ενός αγνώστου πολίτη που όμως αποκαλύπτει μέσα σε λίγες γραμμές την αλήθεια
freeman 
Ο Τσίπρας ΔΕΝ ήταν ποτέ ούτε αριστερός ούτε δεξιός , ήταν απλά ένας ματαιόδοξος καλομαθημένος μοσχοαναθρεμένος γόνος μιας αστικής οικογένειας ιδιοκτήτριας μεγαλοκατασκευαστικής εταιρείας (Σκαπανέας) που έβγαλαν τα πολλά λεφτά με έργα που έπαιρναν από το Δημόσιο την εποχή του ΓεροΚαραμανλή και του Πατακού . ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ .
Μέσα στην ανία του καθώς τα είχε όλα τα προς το ζην εξασφαλισμένα, μετέτρεψε την φυσιολογική εφηβική του επανάσταση (ορμονική , κυρίως για γκομενιλίκια) σε επάγγελμα – αναγνωρισιμότητα . 
Έγινε Πολ. Μηχανικός απλά για να αναλάβει τις μετοχές της Κατασκευαστικής (εξαφανισμένες τις κρύβουν τα……….
αδέλφια του) . Ήταν ρέμπελος-τουρίστας φοιτητής (ούτε ΚΑΝ αγγλικά δεν έμαθε) αλλά με το δούνε & λαβείν (φοιτητών-καθηγητών-κομμάτων) του νόμου του Ανδρέα (TO λάθος του) εξασφάλισε με συναλλαγή-εκβιασμό ένα πτυχίο τυπικά, με το οποίο δεν έχτισε ούτε κοτέτσι φυσικά . Ήταν η εποχή που το Αριστεριλίκι ΠΟΥΛΑΓΕ σαν ΤΡΕΛΟ και απλά ΜΕ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ και των λάιφ σταιλ ΜΜΕ του 1990-2010 , μπήκε στις ζωές των Ελλήνων από το γυαλί όπως ο Τσάκας στο Μπιγκ Μπράδερ το 2000. Θα μπορούσε σε άλλη εποχή και άλλες συνθήκες ΝΑ ήταν ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ , κανένα πρόβλημα , ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΈΓΙΝΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΡΑ-ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ . Στην Ελλάδα , για 2 γενιές οι κάτοικοι (από το πολύ & εύκολο χρήμα) ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ , μούντζωναν τα κόμματα που όμως ψήφιζαν κατά 80-85% , απλά γιατί τους έκαναν προσωπικά ρουσφέτια ή απλά εξασφάλιζαν την Νέα Ελληνική Θεότητα , την ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ . Για το λόγο αυτό , ο Πληθυσμός (δε ήταν πια Πολίτες αλλά απλά καταναλωτές) το 2010 ως τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΧΘΡΟ στοχοποιήσε τον Ταχυδρόμο που τους έφερε το κακό μαντάτο της Επίσημης Πτώχευσης . ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ και ΕΥΚΟΛΑ ΨΗΦΙΖΑΝ όσους τους έταζαν ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΥΤΙΝΟΛΕΦΤΑ χωρίς όρους & λιτότητες . Τώρα που είδαν ότι Σαμαράς & Τσίπρας ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ , μόνο και μόνο για να πρωθυπουργοποιηθούν , ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ ΕΝΟΧΑ ακόμα και ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ . Οι ΤσιπροΠαπαδοΦιλές φυσικά , χτίζουν αυταρχικό ολοκληρωτικό κράτος για να το ελέγχουν απόλυτα όταν ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΟΝΙ , μέχρι τότε ποντάρουν στην πατροπαράδοτη Ελληνική Ζηλοφθονία του ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ . Τολμάς και ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΔΑΝΕΙΑ , ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑ , ΗΣΟΥΝ ΜΕΡΜΥΓΚΑΣ & ΟΧΙ ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ τότε ΕΙΣΑΙ ΤΑΞΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ για τους αμόρφωτους εξουσιολάγνους κρυφοφασίστες ΤσιπροΠαπάδες ΔΕΙΝΑΣΤΕΣ με τα αγγελικά πρόσωπα .