ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Έκτακτο! Η κυβέρνηση πέφτει...


Όλα δείχνουν πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα πέσει λίγο πριν ή μετά το Πάσχα.
Στο δυστυχές αυτό γεγονός θα μας οδηγήσει αφενός ότι σε ένα δημοψήφισμα, δεν εφαρμόστηκε η εντολή του λαού και αφετέρου πως τα μέτρα που καλείται να πάρει (η κυβέρνηση), είναι ιδιαιτέρως σκληρά.
Αν πάρουμε ως δεδομένο πως κάθε χρόνο, φθάνουν στην Ελλάδα 3.500.000 μετανάστες, δεν είναι καθόλου παράλογο να καταρριφθεί το Ελληνικό Σύνταγμα. Εξάλλου πληροφορίες αναφέρουν πως η μουσουλμανική κοινότητα της Θράκης, ετοιμάζεται να "κατεβάσει" κόμμα στις επόμενες εκλογές.
Χωρίς καμία εξαίρεση όλα κόμματα, οι ελληνικές κυβερνήσεις και τα Ευρωπαϊκά όργανα από το 2010-2015, συγκάλυψαν αυτό το μεγάλο κακούργημα κατά της χώρας. Αυτό το κακούργημα βάση του άρθρου 232 του ποινικού κώδικα έχει ποινή φυλάκισης 3 χρόνια.
Συγκεκριμένα, οι τράπεζες υπεξαίρεσαν συνολικά 233 δισεκατομμύρια, διότι πήραν τα χρήματα αυτά με την αιτιολογία ως "απρόβλεπτη αλλαγή συνθηκών", με σκοπό να δοθούν τα χρήματα αυτά στην ελληνική οικονομία και, ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο από την μεριά των τραπεζών. Αντίθετα οι τράπεζες δόλια αφαίρεσαν 34 δισεκατομμύρια από την ελληνική αγορά.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ξεπουλάνε 100 δισεκατομμύρια "κόκκινων" δανείων από την Ελληνική αγορά σε ξένους οίκους.
Τα χρήματα που δόθηκαν στις τράπεζες ρευστοποιήθηκαν με ΦΕΚ σε σειρά Β, από το 2010 έως το 2015, αλλά δεν πήγαν ποτέ στην οικονομία της Ελλάδος.
Ενδεικτικά, οι τράπεζες με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου το 2010 με τον Ν. 3845, πήραν αρχικά 15 δισεκατομμύρια.