ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

"Θα σας πηδήξουμε, αλλά δεν ήταν στις προθέσεις μας", το δόγμα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Έχει αρχίσει και κουράζει το τροπάριο....

Και είναι και εξοργιστικό, γιατί ένα μήνα πριν ζήταγε ο Τσίπρας την ψήφο μας (και ο Μεϊμαράκης, αλλά αυτός έχασε) για να κυβερνήσει την χώρα. Και σήμερα έρχονται και λένε, αυτό που λέγαμε προεκλογικά εμείς, ότι κάνουν ότι τους πει η τρόικα, γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς!

Ο Σταθάκης λέει στον Λουράντο (πρ φαρμακοτριφτών) ότι ξέρει ότι με το Μνημόνιο θα αναγκάσει τα φαρμακεία σε λουκέτα, δεν το θεωρεί δίκαιο, αλλά είναι αναγκασμένος να πειθαρχήσει στους δανειστές..

Ο Φίλης και κυβερνητικοί καταριούνται το 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, αλλά πάλι φαίνεται ότι α το εφαρμόσουν.

Ο ίδιος ο Τσίπρας όπου μιλήσει (δεν πολυμιλάει από τότε που έγινε μνημονιακός) λέει ότι θα εφαρμόσει το Μνημόνιο, που ΔΕΝ πιστεύει, μιλάει για δυσκολίες (βαφτίζοντας δυσκολίες τον αφανισμό ολόκληρων κοινωνικών ομάδων). Βέβαια παραδεχόμαστε ότι είναι πιο ειλικρινής τις τελευταίες μέρες, έχει σταματήσει να μιλάει για "παράλληλο" πρόγραμμα (για το οποίο εκλέχθηκε το Σεπτέμβριο)!

Στα σοβαρά τώρα μάγκες...Το "Θα σας πηδήξουμε, αλλά δεν ήταν στις προθέσεις μας", πόσο μακριά θα σας πάει;

Το γεγονός ότι οι δανειστές θεωρούν ότι το Μνημόνιο που ψηφίσατε τον Αύγουστο δεν έχει ούτε το 50% των μέτρων που θέλουν να εφαρμοστούν στο Ελλαδιστάν, δεν σας προβληματίζει εκεί στο Μαξίμου;

Δηλαδή, Αλέξη Τσίπρα θαρρείς ότι όταν θα ξεσπιτώσει η τράπεζα τον πρώτο δανειολήπτη θα σκεφτεί "ότι ο Αλέξης προσπάθησε και δεν τα κατάφερε, ας ξεσπιτωθώ ησύχως;"

Πιστεύεις Αλέξη, ότι όταν αδειάσεις μία μισθοδοσία κατάσχοντας την για χρέη προς την εφορία, ο οικογενειάρχης που θα πρέπει να ταΐσει την οικογένεια του θα σκεφτεί "Δεν πειράζει, ο Μεϊμαράκης θα τα έκανε χειρότερα;;"..Πόσο χειρότερα θα ήταν για αυτόν το μηδενικό υπόλοιπο στον λογαριασμό του;

Το σκηνικό τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα, θυμίζει τις "Τελευταίες μέρες της Πομπηίας". Ο κόσμος τώρα συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει ελπίδα και βουβαίνει επικίνδυνα. Και ξέρεις, Αλέξη ότι περιγράφουμε σκηνικό ηρεμίας πριν ξεσπάσει θύελλα!

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2015/10/blog-post_181.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook