ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Η γελοία κυβέρνηση της Αριστεράς ας καταλάβει πως θα γίνει ρόμπα παγκοσμίως -όχι πως δεν έχει γίνει ήδη με το «έργο» της- με το να ποινικοποιήσει τα links... Ας εξηγήσει κάποιος στον πρωθυπουργό Αλέκο Φλαμπουράρη τι είναι τα links!


linksΜετά από όσα είπαν οι ηλίθιοι τηλεδημοσιογράφοι -που εργάζονται σε παράνομα ΜΜΕ που φοροδιαφεύγουν επί δεκαετίες- για τη σύλληψη του διαχειριστή του Gamato και τα «δισεκατομμύρια που χάθηκαν», θέλω να κάνω μια ερώτηση:
Ποιο ακριβώς είναι το έγκλημα του διαχειριστή του Gamato;
To Gamato δεν ανέβαζε ταινίες στη σελίδα του.
Το Gamato είχε links για άλλες σελίδες. Που ανήκουν σε άλλους.
Από όσα ξέρω, δεν απαγορεύεται να βάζεις links σε άλλες σελίδες.
Να, εγώ τώρα θα βάλω ένα link, για μια ταινία που είδα και μου άρεσε (να την δείτε κι εσείς). Μήπως να με συλλάβουν; Γιατί; Από πότε απαγορεύονται τα...
links;
Πάντως, και να με συλλάβουν, το link εκεί θα είναι. Και η ταινία εκεί θα είναι. Δεν πρόκειται να φύγει.
Το ακόμα καλύτερο είναι πως δεν υπάρχει μόνο ένα link για κάθε ταινία. Υπάρχουν άπειρα. Οι ταινίες ανεβαίνουν σε χιλιάδες σελίδες. Οπότε, και να κατεβάσουν μια ταινία από μια σελίδα, την βρίσκεις σε χιλιάδες άλλες.
Το ακόμα ακόμα καλύτερο είναι πως οι ταινίες δεν υπάρχουν μόνο online αλλά μπορείς να τις κατεβάζεις από torrent.
Το ακόμα ακόμα ακόμα καλύτερο είναι πως, αν βάλουν πρόστιμο για όσους κατεβάζουν ταινίες, όπως έχει γίνει σε άλλες χώρες, πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα: αλλάζεις ip -βάζεις μια ip από την Τουρκία- και κατεβάζεις τις ταινίες χωρίς πρόβλημα.
Ωραίο το σόου με τη σύλληψη του διαχειριστή του Gamato -φαντάζομαι πως θα εντυπωσίασε τις γριές που βλέπουν τηλεόραση- αλλά όλοι οι υπόλοιποι γελάμε.
Οι άνθρωποι πάντα θα μοιράζονται τα όμορφα πράγματα.
Πάντα το έκαναν αυτό οι άνθρωποι.
Απλά, με το Διαδίκτυο είναι πολύ πιο εύκολο.
Και πάντα οι χρήστες του Διαδικτύου θα είναι ένα βήμα μπροστά από όσους προσπαθούν να τους σταματήσουν από το να μοιράζονται τα όμορφα πράγματα.
(Η γελοία κυβέρνηση της Αριστεράς ας καταλάβει πως θα γίνει ρόμπα παγκοσμίως -όχι πως δεν έχει γίνει ήδη με το «έργο» της- με το να ποινικοποιήσει τα links. Ας το εξηγήσει κάποιος στον Αλέκο Φλαμπουράρη που είναι ο πρωθυπουργός. Ας του το εξηγήσει κάποια στιγμή που θα είναι ελεύθερος, όχι όταν είναι με τον Μελισσανίδη.)
(Ενώ η κυβέρνηση κάνει το παιχνίδι της με τα ΜΜΕ των ολιγαρχών -τι ωραίο νομοσχέδιο που κατεβάσατε-, συλλαμβάνεται ο διαχειριστής του Gamato. Τελικά, ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να μην είναι το ισοδύναμο του Αντώνη Σαμαρά. Μπορεί να είναι και χειρότερος.)