ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ισοδύναμα, φόρος στο κρασί και το «υπό προστασία» λαθρεμπόριο οινοπνεύματος → ΚΑΘ’ΟΛΑ ΧΟΥΝΤΑ Η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!

ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΝ «ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ» .
Την πρόθεσή του να προχωρήσει στη δημιουργία μιας στρατιωτικής μονάδας στα πρότυπα των οπλιτών της αρχαίας Ελλάδας ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Σε συνέντευξη τύπου στο Πεντάγωνο ο υπουργός ανακοίνωσε την απόφαση ξεκαθαρίζοντας ότι η νέα μονάδα θα έχει «καθαρά συμβολικό ρόλο», με αποστολή τη συμμετοχή της σε…..
1941-07-01-01-02.jpgεκδηλώσεις του Στρατού, παρελάσεις και άλλες επίσημες τελετές της χώρας.
«Με τη μονάδα αυτή στοχεύουμε να δημιουργήσουμε ένα επίλεκτο σώμα που θα αποτίει φόρο τιμής στη στρατιωτική πυγμή και την λαμπρότητα των αρχαίων Ελλήνων, αλλά και μια μονάδα μάχιμη, έτοιμη να υπηρετήσει την πατρίδα αν χρειαστεί» είπε ο κ. Καμμένος.
Η μονάδα θα έχει δύναμη 500 στρατιωτών και θα φέρει αυθεντικό οπλισμό όπως σάρισες και ασπίδες ενώ οι συνθήκες διαβίωσης και εκπαίδευσης των στρατιωτών θα ακολουθούν τα αρχαιοελληνικά πρότυπα. Η συμμετοχή στη μονάδα θα γίνεται σε εθελοντική βάση στο πλαίσιο της στρατιωτικής θητείας, ενώ η λειτουργία της, όπως είπε ο κ. Καμμένος, «θα επιβαρύνει ελάχιστα» τον Έλληνα φορολογούμενο.