ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Τι περιμένουν οι γυναίκες από τους άντρες στο κρεβάτι και τι παίρνουν τελικά;

Η ζωή είναι γεμάτη από αναμονές. Αναμονές που προήλθαν βάσει σχεδίων και στόχων. Και κάθε αναμονή φέρνει μαζί της προσδοκίες. Άλλοτε μεγάλες, άλλοτε μικρές. Άλλοτε αισιόδοξες, άλλοτε απαισιόδοξες. Αν υπάρχει κάτι που τα...
συνδυάζει όλα και τη μία σε στέλνει στον ουρανό με αποτέλεσμα να έχεις τρομερές απαιτήσεις για την επόμενη φορά, και την επόμενη σε γειώνει, αυτό είναι το κρεβάτι. Όπως είχε πει κάποτε κάποιος, υπάρχουν πολλά χειρότερα από το κρεβατι, υπάρχουν πολλά καλύτερα, αλλά τίποτα δεν είναι σαν αυτό. Μια κατηγορία μόνο του. Και όλοι μας όταν έρχεται εκείνη η στιγμή φανταζόμαστε πλάνα, έχουμε κάνει αν θες το πλάνο μας. Πώς θα κινηθούμε, πώς θα αντιδράσουμε κτλ.

Εσείς οι γυναίκες αποκτάται κάποια ζητούμενα. Όχι ως κόκκινες γραμμές του στυλ "θέλω αυτά, αν δεν τα έχεις φύγε", αλλά τα ψάχνετε. Δεν θα τα βρείτε ποτέ όλα μαζεμένα. Σε μια πρόσφατη έρευνα που έγινε από το περιοδικό GQ γυναίκες ρωτήθηκαν για εκείνα που θέλουν στο κρεβατι- όχι μόνο στο στάδιο της διείσδυσης, αλλά στο πριν και το μετά. Κι επειδή καλό είναι να αιθεροβατείς, αλλά είναι και φρόνιμο να πατάς στη γη, θα τα αποδομήσουμε ένα προς ένα. Γιατί έτσι είναι ο άντρας.

1. Κωδικό όνομα εσώρουχο:
"Θεέ μου ας μην έχει μποξεράκι με προβοσκίδα" σκέφτεσαι κάθε φορά την πρώτη φορά. Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες σπαταλούν πολλές ώρες για να μην ξεφτιλιστούν από το εσώρουχο τους. Όχι όλοι όμως. Υπάρχουν κι αυτοί που θα σου σκάσουν μύτη με κανά μποξεράκι που έχει το σήμα της ομάδας ή με παπάκια και τα Looney Tunes. Δεν είναι όμως το εσώρουχο που μετράει απ΄όσο ξέρω. Το περιεχόμενο είναι.

2. Στρατόπεδο Κορμί.
Δεν έχεις τρομερές απαιτήσεις. Μην είναι λαπάς, ας έχει κοιλίτσα, αλλά τρελαίνεσαι για το Κέρατο του Ταύρου. Μπορεί ως όνομα να μη σου λέει κάτι, ως εικόνα όμως σου λέει.

Αυτά τα πλαϊνά χερούλια του Ζακ Έφρον σε κάνουν από εχ-Έφρον παράφρον. Σίγουρα θα τους βρεις. Αλλά να αγαπήσεις και τον τύπο που η κοιλίτσα του δεν θα επιτρέψει κάτι τέτοιο.

3. Επιχείρηση Οργ...μός.
Εννοείται πως καλά κάνεις και θες ο παρτενέρ σου να ξέρει πως να σε πάει σε αυτό το σημείο. Όμως αυτό δεν είναι ποτέ εύκολο. Ιδίως όταν κατεβαίνει το κεφάλι εκεί κάτω, όσο κι αν επιθυμείς να γνωρίζει πως ξεκλειδώνει το πράγμα, αν δεν δώσεις οδηγίες, αν δεν βάλεις κι εσύ το χέρι-μυαλό σου τότε του κάνεις το έργο αδύνατο.

4. Διάρκεια.
Υπάρχει η φήμη ότι θέλετε μια διάρκεια της τάξεως του 25λέπτου, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αυτός ο χρόνος είναι μια στις τόσες αναγκαίος για εσάς. Στο δεκαπεντάλεπτο πάνω έχετε κουραστεί και σκέφτεστε "θα τελειώσεις ποτέ ρε φίλε;". Και το ξέρει αυτό. Το βλέπει στα μάτια σας. Κομπλάρει και πάει ακόμα περισσότερο. Ή μπορεί και να έρθει και μπούμερανγκ και να μην προλάβεις να το ευχαριστηθείς. Σε περίπτωση πάντως που θες κάτι περισσότερο, διάβασε αυτά.

5. Συχνότητα.
Εδώ δεν σας πιάνει κανείς πουθενά. Άλλοτε θα θέλετε 3 φορές την εβδομάδα και άλλοτε μία και πολύ μας είναι. Να σου πω τι θα βρεις: άντρα που θα θέλει κρεβατι τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα και στην αρχή ίσως και 6. Όχι γιατί θέλει απαραίτητα όλες τις φορές. Αλλά γιατί το κρεβάτι είναι μια καθημερινή ατζέντα για εμάς. Ως προς τη θεωρία πάντα.