ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Δωρεάν το κρασί για όσους χάσουν τα σπίτια τους ανακοίνωσε ο Τσίπρας!

wine 
Ψηφίστηκε από τον κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που οδηγεί στον δρόμο χιλιάδες δανειολήπτες αλλά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πέρασε την τελευταία στιγμή τροπολογία, η οποία προβλέπει πως το κρασί θα είναι δωρεάν για όσους μείνουν άστεγοι.
Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερό κόμμα, οπότε όσοι χάνουν το σπίτι τους όχι μόνο δεν θα πληρώνουν τον επιπλέον φόρο που επιβλήθηκε στο κρασί αλλά θα...
το παίρνουν δωρεάν.
Όποιος άστεγος παρουσιάζει το κατασχετήριο της τράπεζας που θα αποδεικνύει πως έχασε το σπίτι του επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα, θα παίρνει δωρεάν 5 λίτρα κρασί την ημέρα.
Η κυβέρνηση θα δημιουργήσει hot spots για όσους χάσουν το σπίτι τους, όπου θα προσφέρεται κρασί, παξιμάδι και κόλλυβα.
Ο Αλέξης Τσίπρας δικαιολόγησε την απόφασή του το κρασί να είναι δωρεάν για όσους χάσουν τα σπίτια τους, λέγοντας «θα είναι που θα είναι άστεγοι, να μην είναι και ξενέρωτοι».
Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως η Πρώτη-Δεύτερη φορά Αριστερά θα διοργανώσει Γιορτή του Κρασιού για άστεγους, όπου το κρασί θα είναι δωρεάν και το κέφι εξασφαλισμένο.
Για το γεγονός πως προεκλογικά ο ίδιος ούρλιαζε από πλατείες και τηλεοράσεις πως «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως ήθελε να δει πόσο χάπατα είναι οι Έλληνες και πως, τελικά, είναι ακόμα περισσότερο από όσο νόμιζε.